Florin
May 28 2005, 05:33 AM
Detalii in curand...
dinametuu
Jun 27 2005, 06:00 AM
hai ca trecem si noi la tampenii de akum!..dar poate e mai interesant pentru unii!
poate prin chestia asta o sa fie mai multe persoane ineresate de site si de forum...numai sa avem si ce vb cu ele...
Forza Dinamo
red dog forever
Jul 5 2005, 08:39 PM
ce miss dinamomania fratilor ? Mai bine dinamomania ar face o campanie aici pe site de inlaturarea mizeriilor verbale de pe stadioane, in strainatate iti ei sotia si copii si te duci la meci ca la spectacol, in romania inca suntem in epoca evului mediu, nici la tv nu poti sa te uiti cu copii la un meci,
Antispring
Jul 24 2005, 06:01 PM
Iar d'astea cu limbajul pe stadion ? Pe strada copii si sotia ta nu aud cuvinte nashpa? Impacati-va cu ideea ca in Rom pe stadioane se injura. Stati la TV sau plecati pe stadioanele din Europa unde puteti manca seminte in liniste. Ca spartul semintelor e o chestie civilizata .
mpdinamo
Aug 27 2005, 02:09 PM
QUOTE(Antispring @ 24 Jul 2005, 07:01 PM)
Iar d'astea cu limbajul pe stadion ? Pe strada copii si sotia ta nu aud cuvinte nashpa? Impacati-va cu ideea ca in Rom pe stadioane se injura. Stati la TV sau plecati pe stadioanele din Europa unde puteti manca seminte in liniste. Ca spartul semintelor e o chestie civilizata .
nu te simti in stare sa-ti incurajezi echipa fara sa injuri ?
prefer sa vad un stadion plin de oameni care mananca seminte decat sa vad un grup de 500 de oameni intr-o peluza indepartata care injura in continuu sub pretextul ca ei sunt ultrasi. Sa ne impacam cu ideea ca suntem necivilizati? esti mai rau ca oile de la stiaua.
Antispring
Aug 27 2005, 02:38 PM
Multumesc frumos..................
Ti se pare ca am spus ca-s deacord cu injuraturile, sau ca asta fac eu pe stadion ?!?!? Sa nu-mi spui mie cum sa-mi incurajez echipa !....
Si pe stadion nu injura numai ultrasii..... astia-s putini...... grosul injuraturilor vin tot de la samantzari ca voi. Chiar nu intelegi ca fotbalul latin inseamna mai mult decat statul pe scaun, mancatul semintelor si aplaudatul ironic al unei greseli individuale ?!?!!
Cai Lun
May 6 2006, 03:00 AM
Topicul este inchis! Dar puteti deschide alte topicuri in aceasta sectiune cu poze ale fetelor dinamoviste!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.