Anonymous
Jul 28 2003, 11:50 PM
Fl. Petre, Vl. Munteanu, Cr. Munteanu si Fl. Pirvu vor sa plece la Dinamo la o echipa unde au sansa sa joace titulari.
Tinand cont de salariul care il are Petre, e clar ca singura echipa unde s-ar putea transfera e steaua....Fac ce fac cei din conducere si ne mai arunca cite o bomba din asta.....
Val61
Jul 29 2003, 03:47 AM
Florine imi pare rau dar cred ca nici macar Steaua nu s-ar mai pacali cu "gogoasa umflata" numita F. Petre.
Omul este cam terminat dpdv fotbalistic.Singurul capitol la care a ramas tare este tupeul si obraznicia de a cere mai multi bani pentru mai putina munca si rezultate.
Astept injuraturile...
Anonymous
Jul 29 2003, 10:13 AM
in ce priveste injuraturile...stai linistit
in ce-l priveste pe Petre: el nu e terminat deloc ca fotbalist.....ci dimpotriva cred ca e unul din cei mai buni jucatori din lotul lui Dinamo.
ayrton
Jul 29 2003, 01:35 PM
Si eu cred ca Petre nu are loc la Dinamo in clipa de fata... Cat de prosti sa fie restul daca un jucator ca Florentin, TERMINAT de 3 ani sa mai fie considerat de viitor si de perspectiva...
Iar in ceea ce-l priveste pe Chistoc... aaa... Cristian Munteanu, e cea mai buna decizie sa fie dat in alta parte.
petri
Jul 31 2003, 05:50 PM
Am aceeasi parere cu florind77. Nu cred ca Petre este terminat. Poate fi in continuare un jucator foarte util. Motivul pentru care este incomod pentru conducere este contractul mare pe care il are semnat cu clubul. In conditiile plecarii lui Stoican nu vad pe altcineva sa faca lucruri bune pe partea dreapta ..., plus ca are experienta si, ce este cel mai important, traieste pentru DINAMO.
Val61
Aug 3 2003, 05:40 AM
Trebui sa recunosc ca in urma meciului de sambata impotriva Rapidului Fl. Petre m-a facut sa-mi schimb opinia fata de el pentru ca a demonstrat ca este un jucator care e in stare sa moara pe teren si care mai are multe de spus la Dinamo.
BRAVO PITICULE !!!!!!!!!
ayrton
Aug 4 2003, 03:42 PM
De acord ca a jucatun pic mai bine decat in ultimul an, dar rezultatul nu s-a vazut... Din pacate am pierdut...
ayrton
Aug 15 2003, 11:38 AM
Trebuie sa-mi retractez cuvintele despre Petre, si nu-mi pare rau deloc: se pare ca in sfarsit, la aproape 2 ani de la revenire incepe si "Piticu'" sa revina la forma avuta pana in 2000.
Bravo si tine-o tot asa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.