Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sorry , dar eu nu mai pot de ras
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
gabri999
citez dintr-un foileton :
"La peluza unde se află o parte din galeria roș-albaștrilor, ultrașii au afișat următorul banner: “Zenga sacrificat, ce păcat!”. Iar la peluza sud suporterii au postat alte mesaje mai dure la adresa conducerii echipei din Ghencea: “Walter... ați executat singurul nevinovat. Rușine!”, “Pumnii și ura, nu ne vor închide gura!” și “Mîndri de fularele pe care le purtăm și de peluza în care stăm... atît.” În acel moment, 20 de luptători wu-shu din cadrul clubului, aflată în custodia lui Cătălin Zmărăndescu, și o parte din trupele de jandarmii au năvălit în tribună și au smuls bannerele facțiunii “Stil Ostil”. După aceste incidente, toți spectatorii prezenți la meci au început să strige împotriva celor care au dat jos mesajele respective. Văzînd că sînt contestați de întreaga suflare aflată pe stadion, luptătorii au părăsit sectorul, dar nu înainte de a le promite celor din peluză că le vor aplica o corecție corporală imediat după terminarea partidei. Cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, fanii au început să părăsească stadionul văzînd că partida nu este decît un teatru ieftin"

cata bataie isi mai iau astia
eu sincer nu mai rezist
e prea haios pt mine
se bat astia ca-n kosovo ,irak si afganistan la un loc
si culmea de fiecare data si-o iau pe coaja
niciodata nu reusesc si ei sa iasa nesifonati , sa nu zic macelariti

stiu ca n-ar fi trebuit sa deschid aceasta discutie , dar e prea haios pt mine , cel putin la ora asta

poate ca ar trebui sa-si deschida un turneu K-1 in ghena , se mai antreneaza mascarici aia si vezi si o parodie de fotbal cu echipe din divizia "echipelor a II a si a IX a "
Fuji4Dinamo
gabri999 asta ar trebui sa ne bucure.. :)) lasa k si eu radeau de noi.. cand eram in situatii de criza :P
kacio
voua vi se pare de ras ca sunt batuti de oamenii lui jiji ??
asta vi se pare de ras ??
vi se pare de ras ca ultrasii sau ce or mai fi ei din peluza sud ghencista nu sunt lasati sa se exprime liber ?
voua vi se pare de ras ca incet cu incet sunt atacate peluzele de catre oameni din mafie ?

mie nu mi se pare deloc de ras...chiar este grav

Liberta per gli ultra sau cum dracu se mai scrie
Vlad89
Ai dreptate, da tot ii un pic amuzant cand ii se intampla sTelei . :)
Anonymous
Care e diferenta intre peluza sud stelista si ZEL ???
Oameni carora le pasa de traditia si onoarea clubuluii lor sunt fugariti, amenintati si batuti.....

Asta inseamna ca borcea si jiji au castigat. Asta ati vrut???
vlad
hmmmm, yo unu chiar ma bucur! Daca nu te bucuri de necazurile adversarului ce fel de suporter eshti ? :x [size=18][/size]
sammer
Eu nu gasesc nimik de ras . kiar vi se pare amuzant in Romania 2005 , legea pumnului , teroarea , santajul sa bantuie peluzele bucurestene ? jiji e un prost si prin manevra asta si-a pus toti spurcatzii in cap , LA NOI, BORCEA MAI DESTEPT A TRIMIS O SINGURA DATA BADYGUARZII si apoi banuiesc k prin santaj a reusit se desfinteze ZEL-ul. puteti sa ma injurati dar transmit "pustilor teribilisti" din SUD ghencea sa reziste si sa se exprime liber in continuare.
Anonymous
Pai uite asa ne-a adus borcea and co...in loc sa ne bucuram de reusitele noastre, de performantele noastre, nu putem decat sa ne "bucuram" de nereusitele altuia.

Suporter inseamna sa fii alaturi de echipa ta, nu impotriva celorlalti...asta e, fiecare intelege ce vrea si mai ales ce poate....
Joanna
cu toate ca e vb de steaua ....e grav ce se intampla..iar tehnica pumnului in gura nu se practica doar pe stadion...ci si in alte domenii...mai avem mult pana sa fim si noi cu adevarat o tara democrata....
Golden
din pacate cam acelasi kkt se intampla acum la Dinamo...doar ca noi avem conducatori mai destepti si stiu sa acopere faptul ca incearca sa conduca si peluzele...
si din cate observ s-au bagat sa cenzureze si siteul acesta...unul dintre ultimele locuri ferite de "conducatori"
PACAT :(
Dumi-DC
La fel s-a intamplat si cu ZEL ca doar de-aia s-au desfiintat singura solutie e ca toate galeriile din Romani sa protesteze impotriva celor care conduc fotbalul romanesc prin blaturi si violenta
Golden
usor de zis
doar ca sunt multi factori de multumit la mijloc
care prefera sa taca si sa continue sa incurajeze echipa...
Ciciocle
da, nasol ce se intampla pe stadioane..totusi tipic romanesc, nu ar trebui sa ne mire nimic...cat despre luarea de atitudine, la vorbe suntem tari, la fapte e mai greu. ce s-a intamplat cu cei care au promis ca se vor muta in sud pentru a-i sprijini pe cei din zel? eu cred ca si "sudistii" de la stiaua vor renunta, sau vor fi obligati sa renunte...
papa
muriti de ras? culmea e ca eu (stelist) am ras cand am vazut topicul acesta. sudistii din ghencea au rezistat si inca rezista pumnilor,amenintarilor,luptelor de k-1 cum le ziceti voi.intrebare:sudistii din stefan cel mare au rezistat?
p.s.:nu stiu sigur cine a jucat cu elevi de liceu...
ucu
papa,sa stii ca rezista!!Nu inseamna ca desfintarea gruparilor Boys,Supras,etc vor duce si la desfintarea gruparii SUD.Ei se bat in continuare cu oltenii,timisorenii,arunca torte in rrapidisti si speram sa arunce si in tine.In locul tau nu i-as mai lauda pe suporterii stelisti caci as risca sa ma fac de ras(a se vedea reactia unora dupa meciul cu National)
papa
in primul rand ma refeream la sud (gheancea si/sau stefan cel mare).era o comparatie intre ce se intampla la sud (la noi si/sau la voi).ce s-a intamplat dupa meciul cu national nu stiu exact la ce te referi dar rusine nu imi este pentru cele intamplate la stadion(vestiare).
nu poti zici ca sudul din stefan cel mare dupa desfiintarea brigazilor respective inseamna acelasi lucru ca si pana in momentul respectiv( auto sau NU desfiintare)
Dust
pai da...k astia ai IQ cat numaru de la pantof
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.