Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Formula de joc
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
dududinamo
Va salut din nou ,din pacate cu aceeasi amaraciune in suflet vazand ca de la echipa noastra tot pleaca jucatori, fara ca sa vina alti. Am pentru dumneavoastra o intrebare la care va rog sa raspundeti.
Anonymous
Nici unul !!!

La jucatorii din actualul lot nici sistemul sitemelor nu ne mai ajuta.

Poate sa joace cu 6 fundasi...... sa mai limitam proportile scorurilor. icon_cry.gif

P.s. Ma mir ca in seara asa n-am luat gol.
BogdanG
La jucatorii pe care-i avem acum, nu conteaza in ce sistem vom juca.Rezultatul o sa fie acelasi : o evolutie penibila.Dar daca obiectivul va fi evitarea retrogradarii, atunci poate se va realiza. icon_cry.gif
OVIG
Depinde de ce alti jucator vin , si daca se adapteaza repede! icon_idea.gif icon_idea.gif
iuliu
Exista doua posibilitati de a alege un sistem :
- Antrenorul isi alege un sistem in care crede si apoi cauta si aduce la echipa jucatorii potriviti sistemului . Pentru asta e nevoie de un antrenor bun (cred ca-l avem) de bani si de timp (nu avem nici una nici alta)
-Antrenorul isi verifica lotul de jucatori pe care ii are si alage un sistem potrivit cu ce are
E un sistem care cere mai putini bani dar ceva mai mult timp si ma tem ca asta ne lipseste daca pana azi Andone inca nu stie cine vine si cine pleaca

Este imposibil de ales un sistem de joc potrivit daca nu stim ce valoare au (daca au)doi jucatori straini pe posturi de baza ca portar si fundas central . Fara asta orice alegere este doar o insiruire de numere (4-4-2 4-3-3 3-5-2 ) a caror suma trebuie sa iasa 10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.