qsl111
May 20 2005, 04:35 AM
Nu se ia nimeni ma de idiotii aia de la ziarele noastre???Pe prima pagina in Gazeta ieri scrie "Blat jenant Dinamo", pe web la Prosport scrie acelasi lucru, nu se poate ma...chiar nu va pasa de asta, va ganditi mai mult la Steaua? Asadar: cum pot niste idioti sa scrie asa ceva despre noi, si despre Gloria-Arges sa scrie 3 randuri intr-un colt?
Anonymous
May 20 2005, 07:18 AM
Acum sper ca nu vrei sa spui ca nu a fost un mic blat la Alba Iulia!!! Eu zic ca a fost, dar asa cum ziceai si tu: mereu se ia presa doar de noi, si stii de ce? Pentru ca boul de Borcea nu stie sa-si tina pliscul niciodata!!! Si pentru ca adversarii nostri mai mereu inaintea meciurilor noastre baga strambe prin presa.
qsl111
May 20 2005, 07:55 AM
QUOTE(Radu)
Acum sper ca nu vrei sa spui ca nu a fost un mic blat la Alba Iulia!!!
Cum adica???Daca ala a fost blat eu imi... :) .Ma rog. Au jucat prost ardelenii ai atat ma...si urmeaza semnatura...
ancu250
May 20 2005, 08:54 AM
Azi la ora 13 - chat pe gașca slugilor proaste cu boul de tolontan! La mine nu merge chatul, dar intrati voi si intrebati-l unde e blatul!!!!!!!!!!!!!
Ma, voi chiar nu credeti ca DINAMO ar fi putut sa bata fara blat o echipa ca cea din Alba Iulia?????????????? :teeth:
Sa fim alaturi de echipa!
Anonymous
May 20 2005, 08:59 AM
Parerea mea:
mai bine pe locul 5 curati decat un campionat castigat din aranjamente.
slick
May 20 2005, 09:58 AM
eu le-as spune celor de la DINAMO sa nu mai dea declaratii presei...sa faca naibii odata postul DINAMO TV si sa vb numai acolo pt noi suporterii!!!iar cretinii din presa sa latre singuri si numai pe zvonuri....e jenant si totodata superenervant sa citesc mereu ca DINAMO face nu stiu ce, nu stiu cum si pe nu stiu cine!!!de cand e steaua in picaj presa sportiva ne acuza pe noi ca facem blaturi!daca steaua era deja campioana pe nimeni nu mai interesa ce face DINAMO!!propuneti-le alor nostri sa nu mai vb cu parazitzii astia din presa!!FORZA DINAMO!!!
Eraser111
May 20 2005, 03:44 PM
nu cred ca a fost blat...nu avea sens...doar daca o innebunit astia putea sa faca blat cu o echipa asa de slaba care ar merita sa retrogradeze direct in C daca s'ar putea
despre Dinamo TV... o idee super si sper sa se realizeze cat de curand...sper sa aiba acoperire nationala sa prind si eu...nu ca TeleSport care o preluat tot ce ii mai tare in fotbal si nu numai si ii prins doar de 10 oameni
ZOCCOLO DURO
May 20 2005, 03:47 PM
ba mie deja mi-e sila de cuvantul asta blat....gata frate...parca vad spurcatii ...voi nu v-ati saturat?
DirtyX
May 20 2005, 04:07 PM
Puteam sa-i batem, blatul a fost facut pentru ca tipic romanului nimeni nu mai avea vre-un chef sa se forteze cu o echipa retrogradata.
Deci blatul asta a fost facut din frica conducerii fata de lenea echipei. :?
Vlad89
May 20 2005, 04:19 PM
Blat ?? cu o echipa retrogradata ?? nu imi vine sa cred ce scriu astia de la ziare...asta ii deja prea de tot ... sa le fie rusine ...
ZOCCOLO DURO
May 20 2005, 04:31 PM
toata ziua buna ziua blaturi...gata frate..........singura problema e ca daca ii bateam pe spurkati si pe tigani in meciurile directe nu mai vorbea nimeni nimic ...acum nu ne mai asculta nimeni....asta e /.....oricum tolontan ala merita linsat
Eraser111
May 20 2005, 05:41 PM
ar fii bine daca ar fii tolontan singur
da is mai totzi ... parca ar fii "regizat" totu :?
Vlad89
May 20 2005, 06:04 PM
Li ciuda ca ne apropied de titlu pe zii ce trece, altfel nu imi explic ...
Florin4Dinamo
May 20 2005, 10:53 PM
Nu trebuie sa ne luam dupa retarzii din presa. Aberatiile care le scriu ei acolo valoreaza 2 lei. Is niste analfabeti marea majoritate care habar n-au despre fotbal.
qsl111
May 20 2005, 11:01 PM
Nu-mi vine sa cred ca sunt atatea persoane care cred ca meciul ala nu a fost curat! Ma, Radu de ex, sunt 100% de acord cu tine, ba chiar mai mult: prefer la retrogradare decat murdar, insa hai ma sa fim seriosi, ce va face pe voi sa spuneti ca ala a fost blat???ca a gresit portarul ala?pai e primul meci in care o face??????ca au jucat prost ardelenii?pai e prima data?ca se apuca rapidistii sa arunce cu noroi in noi?pai ei nu sunt frustrati inca de egalul lor cu aia?
Sau pt ca toate ziarele scriu mare pe primele pagini ca am facut blat?asta e buba, ziarele vor "spectacol" si noi ne luam dupa ele...
Dinamo a facut blaturi, pt mine titlul din 2002 nu exista, insa daca as crede ca meciul de la Alba a fost aranjat nu as mai ajunge vreo cateva luni la stadion...
razvan_superdog
May 20 2005, 11:21 PM
Cum sa creada altii ca Dinamo nu face blaturi cand Borcea declara ca a aranjat ultimele patru meciuri si cand administratorii acestui site (al suporterilor lui Dinamo) declara ca meciurile noastre sunt trucate. Daca declaratiile lui Borcea nu mai mira pe nimeni, nu prea inteleg ce se intampla cu administratorii www.dol.ro. Declaratiile lor se bat cap in cap: ba vor sa luam eventul, ba facem numai blaturi, ba furam cu arbitrii, ba hai sa-i incurajam pe baietii, ba ca decat sa luam un titlu trucat mai bine il pierdem. Hotarati-va fratilor ce vreti. Au fost si alte meciuri in care adversarii au venit in Groapa sa se plimbe si n-a mai zis nimeni nimic. Am vazut si meciuri ale Rapidului si Stelei asemanatoare cu "blaturile" lui Dinamo, dar n-am auzit atata scandal. Steaua nu a mai reusit sa dea vreun gol de vreo cinci etape si aproape sigur dintr-o data o sa vedeti cate goluri va da in ultimele 3 etape. Apulum luase 4-0 de la Otelul si nimeni n-a zis 'blat". Chiar si in meciul cu Rapidul, prosti au fost rapidistii ca au ratat ca fraierii, ca puteau si ei sa le dea scor. Golurile lui Apulum din Giulesti au fost absolut intamplatoare. Meciul Stelei cu CFR Cluj a semanat perfect cu "blaturile" lui Dinamo si n-a mai zis nimeni nimic.
George Gabriel
May 21 2005, 09:35 AM
A fost sau n-a fost... oricum e batator la ochi... ce culoare se creau in apararea albanezilor, se plimbau, parca supravegheau doar jucatorii nostrii, jenant, nici macar nu au talent pentru asa ceva, adica sa blatuiasca, o faceau atat de vizibil...
Borcea e o mizerie umana...
Da, si Argesul a facut blat...sau altii... dar noua ne pasa doar ca NOI sa fim curati!!!!!!
ORICE DINAMOVIST CARE A VAZUT MECIUL A VAZUT CLAR TOTUL> Eu personal am schimbat canalul dupa 20 de minute...apoi am revenit
De ce chiar cu astfel de echipe ne murdarim? Ii bateam si cu 7 jucatori...nu era nevoie...
As renunta la 3 titluri pentru o semifinala sau finala de UEFA.... acolo se vede valoarea( sau uneori bulanul - ma refer la oieri), daca ne ascundem dupa deget ca n-a fost blat, ca am intalnit un adversar motivat... vom vedea in Europa... si ma cam tem. Ar trebui macar 5 jucatori buni.
Eu as vrea in felul urmator: Mc Kain, Vlad Munteanu inapoi, Tibi Balan, Caramarin, G. Bucur...asa da, nu GUSO - chiar nu avem portari buni??????? E Cristi Munteanu si Gaev, mult peste Guso! Sa nu mai aud de el..
Dumi-DC
May 21 2005, 10:48 AM
Sa vedem ce va fi diseara in ghena
ZOCCOLO DURO
May 21 2005, 10:54 AM
ba, pe mine ma doare -n p^^^a ca a fost blat sau poate nu a fost
vreau sa luam campionatul asta in dauna spurkatzilor
razvan_superdog
May 21 2005, 11:43 AM
Pro Sport: “Într-un clasament la vîrf al meciurilor suspecte de blat, Dinamo este lider autoritar, cu 13 astfel de prezențe și cu încă trei pe rol, dacă e să ne luăm după Gigi Becali, ceea ce ar însemna că echipa din Ștefan cel Mare ar juca mai mult de jumătate din campionat partide cîștigate dinainte”
Pentru ca avem 17 victorii 2 egaluri si 8 infrangeri, asta inseamna ca am castigat pe bune doar 4 meciuri. Tot ei afirma ca vom avea pana la final 16 blaturi. La asemenea afirmatii spun si eu ca ceea ce ei scriu e un blat. Cum pot ei crede ca o echipa poate castiga trucat 16 meciuri intr-un campionat? Excluzand pe Steaua, Rapid și Național mai sunt 12 adversare. Matematic inseamna ca cu cel putin 8 din ele s-au facut blaturi. Nu cred ca o astfel de afirmatie poate fi facuta de un jurnalist normal. Ma mir ca n-a calculat cati bani a platit Borcea sau Netoiu pentru blaturi. Un blat mai clar decat acest articol nu exista!
Anonymous
May 21 2005, 02:37 PM
mie nu mi s-a parut decat ceea ce a fost: adica un meci slab in care apulum ajucat ceea ce stie sa joace iar noi am tot verticalizat mingi in picioarele fundasilor1 atata vreme cat ei s-au aparat pe 2 linii era evident ca ceea ce nu putea opri insemna pericol maxim, si asa s-a nascut si lovitura libera (care i-a sarit in fata lui cotora din pamant (nu iarba!!)) si golurile 2 si 3, care poate ca nu s-ar fi dat daca nu intra petre!! ca sa nu mai vb de indolenta lui zicu...revin si spun: daca otelul a batut cu 4-0 in meciul care ptr apulum insemna ultima sansa pentru o eventuala scapare de retrogradare atunci ce rost avea sa-si dea sufletul in meciul cu noi?????????
asa ca de la toamna apulum va reveni in seria a 3-a, brasovul va juca cu moldovenii si c-va cu dinamo2!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.