Help - Search - Members - Calendar
Full Version: celelalte sporturi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2
COSMIN C
Nu mai e Simion Cutov..... bigcry.gif Amintirile ne chinuiesc....
red dog 70
QUOTE(COSMIN C @ 9 Sep 2006, 11:10) *
Nu mai e Simion Cutov..... bigcry.gif Amintirile ne chinuiesc....

a ramas Calistrat..........o epava..sorry.
Bascanu
ca sa facem lobby si altor sporturi..... nu stiu cati dintre voi stiti ca primul roman campion mondial la schi este legitimat la Dinamo!!!
COSMIN C
Amanunte, nu ne lasa incurcati ! 010.gif
DiliBili
QUOTE(Bascanu @ 11 Nov 2006, 16:46) *
ca sa facem lobby si altor sporturi..... nu stiu cati dintre voi stiti ca primul roman campion mondial la schi este legitimat la Dinamo!!!

si mai putini stiu ca este prieten cu Bascanu doglaugh.gif
Bascanu
Alexandru George Barbu. 19 ani din Sibiu. Multiplu campion national, campion european la juniori mici acum 4 ani si campion mondial acum un an!! este primu roman care o ajuns camp mondial! acum ocupa locul 300 la seniori,avand in vedere ca numa d cateva luni schiaza la seniori, eu zic ca tot ii bine.

@Dilli: 010.gif profit si eu de ocazie sa informez lumea 010.gif
POOL
nene de ce nu mi-ai facut cunostinta cu el vineri?? Ca ii aratam si eu niste miscari acolo mai "interesante". doglaugh.gif
COSMIN C
Si legitimat unde ? La Dinamo Brasov?
Bascanu
@ POOL: pai nu era in Sibiu.

@Cosmin: Da, la Dinamo Brasov. Si el si fratele lui (tot schior)
gavros
impresionant palmares are , tinand cont de ce conditii de antrenament are in Romania (asta daca se antreneaza aici)
red_dog_rahova
mai da-ne alte amanunte....faraoane...
Bascanu
QUOTE(gavros @ 5 Dec 2006, 19:47) *
impresionant palmares are , tinand cont de ce conditii de antrenament are in Romania (asta daca se antreneaza aici)

pai de antrenat nu se antreneaza in tara. Dar participa la concursuri.... vara se antreneaza in Argentina (unde mai participa si la 2 concursuri) si iarna de obicei merge in Austria pentru antrenamente. in tara nu avem conditii pentru antrenament la nivel inalt! de aceea in jur de 8 luni pe an este plecat din tara..... (bine ca are tata bani 010.gif )
red_dog_rahova
bravo lui...felicitari...
doaga
Dinamo ...campioana la baseball romania.gif shocked.gif http://www.baseballeurope.com/440/?tx_ttne...Hash=ff80fc390d
sunt curios unde joaca...terenul de baseball nu seamana deloc cu cel de fotbal/rugby
gavros
QUOTE(Bascanu @ 14 Dec 2006, 0:20) *
pai de antrenat nu se antreneaza in tara. Dar participa la concursuri.... vara se antreneaza in Argentina (unde mai participa si la 2 concursuri) si iarna de obicei merge in Austria pentru antrenamente. in tara nu avem conditii pentru antrenament la nivel inalt! de aceea in jur de 8 luni pe an este plecat din tara..... (bine ca are tata bani 010.gif )

da cati bani are ..... busted_blue.gif
the dog
Dinamo are echipa de baseball???Romania are un campionat national de baseball?? shocked.gif shocked.gif
biancap78
icon_eek.gif baseball? wowowow acum am auzit prima data icon_redface.gif ....Foarte interesant...
Sezran
doaga, the dog, biancap78: link-ul ala e din 2005. nu credeti ca e cam tirziu sa comentati despre asta?

aici gasiti si situatia campionatelor pe 2006. sintem campioni, neinvinsi din 2000, intr-un campionat cu .... 4 echipe! mie mi se pare putin cam jalnic. un sport bagat cam cu forta, care nu are trecere pe la noi. hai sa facem o federatie, hai sa facem niste echipe, mai luam niste bani de la federatiile internationale, de la guvern, de la cs, mai dam niste salarii. inschimb, pentru ce e cu adevarat necesar nu se gasesc bani: se desfiinteaza sectii, lucrarile la complexul sportiv se lungesc.

ROMANIAN BASEBALL and SOFTBALL FEDERATION
Final Standing of Baseball National Competitions 2006

1. National Championship seniors – 29.IX. – 01.X.2006 – Roman
Ranking Team
I C.S. Dinamo Bucuresti
II ISHIDO – Botosani
III LPS CSS Roman
IV CSM Suceava

2. National Championship juniors – 08. – 10.IX.2006 – Alexandria
Ranking Team
I CS Dinamo – CSS nr. 6 Bucuresti
II CS S Alexandria
III CSS Clrasi
IV CSS Botosani
V LPS CSS Roman

3. National Championship cadets – 15. – 17.IX.2006 – Roman
Ranking Team
I LPS CSS Roman
II CSS Clrasi
III CSS Botosani
IV CS Biruinta Gheraiesti
V CS Dinamo – CSS nr. 6 Bucuresti
VI CS S Alexandria

4. National Championship juveniles – 01. – 03.IX.2006 – Bucuresti
Ranking Team
I CSS Botosani
II CSS Clrasi
III LPS CSS Roman
IV CS Tg. Neamt
V CS Dinamo – CSS nr. 6 Bucuresti

Secretary General
Prof. Gabriel Adumitrachioaie
adysab
QUOTE(alexyutza @ 20 Feb 2006, 14:38) *
Daca eram sa de slabi la hochei si nici nu se dispune de bani pt a forma o echipa competitiva si pt a aduce un antrenor pe masura , atunci poate ca e mai bine fara echipa .
Daca tot ne-am face de ras , nu ar mai merita sa plateasca salarile jucatorilor si antrnorului , si-ar pierde si ei timpul de geaba . Decat sa luam bataie , mai mereu , mai bine ne apucam de crosetat .

Dinamo avea o echipa bunicica la hochei . In ultimul ei an de existenta s-a batut pt locul 3 cu Progym Gheorgheni . (pe care l-a pierdut , dar cu greu s-a lasat invinsa) . Cand Dinamo s-a reinfiintat au venit multi jucatori de la Rapid si de la Miercurea Ciuc . Dinamo avea majoritatea jucatorilor proveniti din Harghita ....era si asta un derby cu aia de la steaua . Inainte de 2004 Dinamo avea meciuri stranse contra steaua si Ciuc . Mai ales cu steaua .....Cu cei din Ciuc exista o relatie de "prietenie".
Pacat ca s-a desfiintat ..... din cate stiu asta a hotarat dl Popescu dupa o amennda destul de mare din partea Federatiei , dupa ce portarul nostru Radu Viorel l-a batut pe un arbitru in timpul meciului de la Gheorgheni .....
O sa revin in 2-3 zile cu o statistica a lu Dinamo in ultimii 2 ani de activitate in hocheiul romanesc ...ca sa vedeti ca era o echipa buna, nu era deloc de umplutura.
adysab
Cum am promis , am revenit . Cu o stire preluata de pe Mediafax din anul 2003 .

CS Dinamo ar putea desfiinta sectia de hochei pe gheatã
BUCURESTI, 11 Nov (MEDIAFAX) - Clubul Sportiv Dinamo ar putea desfiinta sectia de hochei pe gheatã, în urma sanctiunilor primite, luni, pentru incidentele petrecute la meciul dintre formatia dinamovistã si SC Miercurea Ciuc, a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele grupãrii bucurestene, Marcel Popescu.
"Este posibil sã ne retragem din campionat si sã renuntãm din nou la sectia de hochei, ca sã le facem pe plac celor care ne-au sanctionat", a spus Marcel Popescu, care a adãugat cã incidentele petrecute, sîmbãtã, la Patinoarul Mihai Flamaropol reprezintã "un act în afara ghetii, în care nu este implicatã echipa Dinamo".
Oficialul dinamovist a precizat cã echipa Dinamo a fost sanctionatã foarte drastic, desi nu a avut nici o vinã în producerea incidentelor de la meciul de sîmbãtã. "Noi am plãtit jandarmii, pompierii si salvarea, deci, din punct de vedere organizatoric, noi ne-am fãcut datoria. Nu înteleg de ce trebuie sã plãtim noi pentru faptul cã jandarmii prezenti la patinoar nu si-au fãcut meseria", a mentionat Popescu.
Totusi, presedintele CS Dinamo a admis cã gruparea bucuresteanã va plãti amenda dictatã de Biroul Federal al FRHG, însã a precizat cã nu stie pe ce patinoar va juca echipa dinamovistã pe perioada suspendãrii. "Nu stiu unde am putea juca, deoarece nu avem prea multe solutii. Poate la Galati, dacã patinoarul de acolo va putea fi folosit. O decizie finalã vom lua dupã ce politia va finaliza ancheta asupra incidentelor de la meciul de sîmbãtã, pentru a vedea si noi cine este vinovat de cele petrecute", a adãugat Popescu.
În opinia oficialului dinamovist, incidentele de la meciul cu SC Miercurea Ciuc au fost provocate de maniera de arbitraj. Popescu a mentionat cã autorii agresiunii asupra celor doi hocheisti ciucani nu sînt suporteri dinamovisti. O altã cauzã în desfãsurarea ulterioarã a evenimentelor o constituie, potrivit presedintelui CS Dinamo, accidentarea hocheistului dinamovist Ion Stãnici. "Stãnici a fost lovit cu crosa si cãlcat cu patina de jucãtorii ciucani, dupã cum se poate vedea si pe înregistrarea video. Jucãtorul nostru a fost dus la spital dupã loviturile primite si este posibil ca unii dintre prietenii lui Stãnici sã fi încercat sã-l rãzbune lovindu-i pe cei doi hocheisti de la Miercurea Ciuc", a adãugat Marcel Popescu.

Si eu sunt sigur ca acei suporteri nu erau dinamovisti , pt ca dinamovistii de atunci care veneau la patinoar erau sustinatori si ai celor din M.Ciuc

In acel an Dinamo a reusit cateva rezultate foarte bune : sa nu uitam un loc 3 in Cupa Romaniei si marile rezultate impotriva stelei : 5-4 si 7-1 ( cele 7 goluri marcate intr-o repriza ) si o victorie impotriva harghitenilor .

Din echipa de atunci amintesc pe marele portar Radu Viorel , pe Jozsef Adorjan , Atilla Tanko , Atilla Kallo , Nagy Atilla , Zoltan Keresztes , Danut Popovici si Andrei Nutu ( principalii jucatori ai echipei ) . De aici cei de oriigine harghiteana au plecat spre Miercurea Ciuc , iar ceilalti spre Galati .

Anul urmator nu a mai fost atat de bun pt Dinamo .... rezultate umilitoare mai ales contra rivalilor de-o viata , steaua . Dupa a urmat acea finala pt locul 3 urmat de incidentul descris de mine aseara .

Sezonul urmator a insemnat fuziunea echipei cu cea din Galati .

Istoria clubului Dinamo in hochei pune in valoare si cateva titluri castigate :
1967/68: Dinamo București
1970/71: Dinamo București
1971/72: Dinamo București
1972/73: Dinamo București
1975/76: Dinamo București
1978/79: Dinamo București
1980/81: Dinamo București
doaga
QUOTE(COSMIN C @ 14 Apr 2007, 14:12) *
Nu ne este usor, pentru ca avem 24 de sectii aici plus alte 11 la Brasov.

ESTE ENORM!!!! Sunt curios la cate din aceste sectii se castiga vreun trofeu sau sunt doar de umplutura. 24 de sectii plus alte 11 la brasov?? de unde 24 de sectii? la ce sunt sectiile astea la baseball, ping pong, table...la ce?Si de ce avem inca 11 sectii la Brasov? ..Sincer eu imi doresc doar sectiile de handbal, baschet, volei, rugby, polo si futsal la care sa se faca cu adevarat performanta...in momentul de fata mi se pare ca la clubul Dinamo se doreste cate putin din tot...oricum sunt sigur ca vor sarii destui sa comenteze ca avem nevoie si de sectiile de atletism, baseball, ciclis sau table sau ce sectii or mai fi
Ashtray
Sectia de aruncat cu privirea ai uitat-o verystrange.gif ... buna intrebare ai pus, de unde naiba sunt 24 de sectii? Si daca ma chinui, tot nu pot gasi 24 de sporturi...
COSMIN C
Doaga si Ashtray, am mutat mesajele voastre aici, dincolo erati off-topic.
Bascanu
pai alea 11 de la Brasov sunt pentru sporturile de iarna, schi alin, bob, sarituri cu schiurile, schi font....etc
RED75
Poate ca 24 de sectii sunt mult. Totusi, Dinamo a avut mereu traditie si in alte sporturi. Tin minte ca prin clasa a 4-a a fost cat pe ce sa ma inscriu la sectia de ... judo bag.gif Am avut un coleg care a devenit dinamovist pentru ca facea scrima (cred) la Dinamo. Si va contrazic, performante a avut in aproape toate sporturile, doar ca in ziare se mediatizeaza doar fotbalul. E o modalitate sa fie atrasi tinerii si, oricum, nu mananca din banii de prime ale lui Niculescu...
doaga
Nu ma refeream la faptul ca mananca din banii lui Niculescu ca oricum FC este separat de CS...ci la faptul ca sunt prea multe sectii, banii sunt impartiti in prea multe directii si astfel este mai greu sa realizezi o echipa cu adevara puternica nu numai pe plan intern..dar si pe plan intern cam suntem tavaliti de HCM si Asesoft...
Cati dintre suporterii dinamovisti se duc sa vada celelalte sporturi?cati dintre cei care se duc la fotbal injura CS-ul pt acea pista?Oare nu era mai bine sa avem un stadion adevarat special pt fotbal in locul celui de astazi care este mai mult pt atletism?oare nu s-ar duce mai multa lume la meciurile celorlalte sectii daca am avea o sala in complex? Cu tot respectul pt domnul Marcel Popescu dar de ceva timp il vad doar acuzand arbitrii ca suntem furati...de mult nu l-am mai vazut sarbatorind un titlu...oare acest lucru nu se datoreaza si numarului ridicat de sectii?
Bascanu
doaga, nu ai dreptate! fiecare sectie are sponsorul ei! si de acolo isi fac ei bugetele (in mare, pt ca si CS contribiue)
COSMIN C
QUOTE(doaga @ 15 Apr 2007, 13:09) *
.cati dintre cei care se duc la fotbal injura CS-ul pt acea pista?Oare nu era mai bine sa avem un stadion adevarat special pt fotbal in locul celui de astazi care este mai mult pt atletism?oare nu s-ar duce mai multa lume la meciurile celorlalte sectii daca am avea o sala in complex? Cu tot respectul pt domnul Marcel Popescu dar de ceva timp il vad doar acuzand arbitrii ca suntem furati...de mult nu l-am mai vazut sarbatorind un titlu...oare acest lucru nu se datoreaza si numarului ridicat de sectii?

Constat ca degeaba topicul despre stadion a ajuns la n pagini, unii dintre voi nu vreti sa intelegeti ca F.C.Dinamo e chirias la stadion. Stadionul e al clubului sportiv. Cand esti chirias intr-o casa nu-i pretinzi proprietarului s-o modifice dupa cum ai tu chef. Accepti sau nu. Au vrut actionarii nostri sa cumpere teren si sa construiasca un stadion nou si au fost impiedicati de cineva?

Dinamo are traditie intr-o multime de discipline sportive. E de apreciat ca se incearca mentinerea si revigorarea lor, e vorba de sponsori cum zice Bascanu. Trebuie cautate solutii pentru sustinerea acestor sectii nu pentru desfiintarea lor.
Si da, avem performante, numai ca de unele nici n-avem habar. Si ne intoarcem la ce vorbeam pe un alt topic, lipseste mediatizarea, asta e buba cea mai mare dupa parerea mea.
Bascanu
da, corect Cosmin. Trebuie mediatizare!!

Ca tot se vorbea despre sectiile "inutile" de la Brasov, sunt cam singurele care reusesc sa aduca performante la nivel mondial.... si unii militeaza pt desfintarea lor......
COSMIN C
Dinamovistii Andrei Cuculici si Loredan Popa au facut parte din echipajul de canoe 4 care a castigat medalia de aur la CM de la Duisburg.
red_dogvitan
Felicitari dinamovistilor cu asta putem sa ne mandrim si in alte sporturi ca in rest cand vine vorba de echipa la ce am vazut aseara mi-a lasat un gust tare amar.....
djmihaitza
In urma meciului de selectie organizat saptamana trecuta de F.R. de Box, Romania va fi reprezentata la Campionatele Mondiale de la Chicago (22 octombrie - 4 noiembrie) de pugilistul "supergreu" Razvan Cojanu.
Razvan, sportiv legitimat la DINAMO si antrenat de Mircea Simon, l-a invins clar la puncte pe galateanul Cristian Ciocan, luandu-si revansa dupa semifinala pierduta de la Campionatele Nationale de la Tg. Jiu.
COSMIN C
Mircea Simon, care in '76 la Montreal a fost la un pas sau la un pumn 010.gif de medalia olimpica de aur. A abandonat parca...
djmihaitza
"Supergreul" legitimat la Dinamo, Razvan Cojanu a avut o prestatie mai mult decat modesta la Campionatele Mondiale de Box de la Chicago. In meciul cu ucraineanul Glazkov Razvan a fost oprit in repriza a II-a din lupta de arbitrii care au considerat ca diferenta inregistrata pana atunci era elocventa.

*RSCOS - Referee Stop Contest OutScored
djmihaitza
Cîștigătorii Cupei României la box, ediția Constanța 2008:
51 kg - Ciprian Apodăresei (CS Dinamo București);
69 kg - Elvis Suliman (Alutus Mangalia - CS Dinamo București);
+91 kg - Răzvan Cojanu (CS Muscel - CS Dinamo București).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.