ucu
May 19 2005, 07:51 PM
Am deschis acest topic cu gandul ca nu sunt singurul caine care urmareste si meciurile de baschet,handbal,...ale echipei DINAMO.Nu de alta dar parca ne descurcam mai bine la celelalte sporturi iar tribunele sunt mai tot timpul goale.De exemplu sambata DINAMO are meci cu Asesoft la baschet dar ma indoiesc ca o sa fie prea multa lume la meci.Poate imi explica cineva dezinteresul dinamovistilor fata de celelalte echipe ale cainilor rosii.
COSMIN C
May 19 2005, 09:38 PM
In tinerete stiam ( o sa radeti ) si rezultatele echipei de ...oina a clubului Dinamo !! De handbal , volei ...ce sa mai vorbesc .....Alte vremuri... Nu e cazul sa condamnam suporterii , presa acorda acestor sporturi un spatiu atat de mic incat nu trebuie sa te miri daca un copil nici n-are habar ca Dinamo mai inseamna si altceva decat fotbal ... :smallcry:
Ciciocle
May 19 2005, 09:40 PM
ce sa fac fratilor, daca mie imi plac doar fotbalul si sumo? daca Dinamo nu are club de sumo merg doar la meciurile de fotbal...asta e
ucu
May 20 2005, 08:09 PM
ucule, mi-aduc aminte cu placere de meciurile dinamo-steaua la hochei (patinoarul 23 August) , la handbal si baschet (Polivalenta) sau volei (sala Sinamo), rugby (23 August). Si sa stii, ca la oina Dinamo a fost (si poate mai este) campioana si a jucat si in Cupa Campionilor
degady sa speram ca o sa avem ocazia si peste cativa ani sa laudam performantele clubului sportiv DINAMO.Eu sper ca in curand tribunele salilor sau stadioanelor care gazduiesc meciurile echipei DINAMO sa fie pline macar la meciurile importante.Nu-mi place ca trebuie sa spun asta dar uneori la meciurile de hochei ale spurcatilor sau la cele de handbal ale rapidistilor salile sunt pline.Nu stiu de ce nu as putea vedea acelasi lucru la meciurile de handbal sau baschet ale cainilor...
Joanna
May 23 2005, 12:51 PM
la handbal a fost frumos la meciurile din cupa ehf..cand avenit galeria...numai ca se vedea ca era galerie de fotbal...la handbal e un pic diferit..speram ca acum ..cand dinamo joaca in liga campionilor...sa mergem mai multi la meciuri...pacat ca joaca la buzau...
yoy
Jan 12 2006, 10:54 PM
Aveti dreptate..uneia dintre voi...Nimeni nu prea sta in tribune la basket , hambal sau altceva inafara de
.Totusi la meciurile de fotbal e plin dar la alte sporturi echipa
nu prea are parte de multa audienta.Mie imi plac toate sporturile aproape.Totul mi se pare tare..basket,fotbal,volei,handbat,etc. Ar trebui sa incercati si voi sa va uitati la un meci de basket sau altceva,dar nu la TV.Cand esti fata in fata cu situatie e altceva.Cu putin noroc si cu cativa spectatori inraiti Dinamo va avea probabil parte de mai multa audienta la meciuri.Asta e sfatul meu pentru voi :) .Dinamo RUllZ
Cai Lun
Jan 12 2006, 11:31 PM
Bine ai venit, yoy!
Vroiam doar sa te contrazic putin.

Deja faza cu "lumea multa" care vine la fotbal incepe sa fie un mit... noi abia la meciurile de fotbal importante daca ne adunam peste 10.000. In conditiile astea cine sa mai mearga si la celelalte sporturi? Si mie imi place handbalul, baschetul... poate ca as merge chiar si la alte "genuri", dar cand vezi cum stau lucrurile la club, si cand vezi ca la CS Dinamo notiunea de MARKETING inca nu exista... iti cam piere cheful... E un fel de, "daca voi nu ne vreti... nu venim!"
Nu stiu cum e treaba cu Dinamo TV. Poate ca vor promova si celelalte sporturi, pe langa fotbal... Atunci am putea spune ca incepe sa se lucreze si la imaginea CS Dinamo..
COSMIN C
Jan 13 2006, 12:09 AM
Nu cred ca doar Dinamo se confrunta cu aceasta problema. Interesul pentru handbal, volei, baschet a scazut cred si datorita lipsei de interes a presei pentru aceste sporturi. Se zbat in anonimat. Ganditi-va cate saptamani s-ar fi scris despre fotbalisti daca ar fi ajuns vicecampioni mondiali....Pe cate vreme fetele astea in cateva zile au fost uitate de toata lumea.
Exista o categorie de iubitori de sport mai varstnici care au nostalgia vremurilor in care nu sufla nimeni in fata noastra la handbal, de exemplu....Dar ei nu mai vin in tribune...Cei mai tineri au prins vremurile astea , in care trebuie sa stim in fiecare secunda ce face Mutu, cu cine se insoara Chivu, etc., fotbalul se mananca pe paine si nu stiu cum mai pot fi schimbate lucrurile. Poate doar niste mari performante, si nu intamplatoare....
Ceea ce ma surprinde pe mine e ca intalnesc suporteri dinamovisti carora nici nu le pasa ce se intampla cu echipele de handbal, de baschet , de polo, ale lui CS Dinamo.... Nu-i intereseaza, pur si simplu. Castiga sau pierd, pentru ei e totuna, nu conteaza ca apara aceleasi culori....
A nu se intelege ca acuz pe cineva, e doar constatarea cuiva care urmarea si evolutia echipei de oina a lui Dinamo.....
bianco_rossa
Jan 13 2006, 01:40 AM
pai si mass media e d vina intr'un fel..k se ocupa numai d fotbal...d fiekre amanunt piknt din viata fotbalistilor, antrenorilor, actionarilot...etc...la sport auzi numai k ala s'a certat cu nevasta'sa...k altu a facut accident....k unu s'a ras in kp.....nu zic k nu e bine...da se promoveaza mult mai mult fotbalu' dekt celelalte sporturi..pana si unele reclame fac referire la fotbal....nu zic kre k poate imi mai iau si band
Fotbalu' e sportu' rege...da' nu e singuru' sport..si kt despre celelalte ....trebuie sa se intample cva spactaculos.....sau cva cu kre sa ne mandrim..k altfel...nu se aude nik...cum s'a intamplat cu fetele d la handbal.....am vazut reportaje despre ele kt subiectu' a fost "fierbinte"...dupa aia.."silentio stampa"
Mi'ar face placere sa vad si alte echipe ale CS Dinamo.....dar nu se mediatizeaza nik.....de ex as vrea sa vad un meci d baschet(k imi place sportu' asta..)
Pakt k cei d la sectia d marketing nu stiu sa fak promovare......las k termin io fac...si viiinnnn
Ar trebui data o importanta cva mai mare si celorlalte sporturi....chiar dak fotbalu' la noi si la multi altii e No.1
paddy
Jan 25 2006, 11:25 AM
Din pacate scandalurile se vind bine, daca Mutulica ar trage pe nas in fiecare luna, l-am vedea pe pagina principala in fiecare zi murdar de faina pe la bot.
Am vazut acei baeti minunati care au cucerit Everestul, nu prea sa scris nimic, daca ar fii murit vreo 2, toate ziarele erau pline.
Inainte erau spectatori si la polo cind juca Dinamo, nu mai zic de handbal, baschet si volei, din pacate acum nu mai vezi picior de om.
red_dog997
Feb 7 2006, 11:01 PM
Pot sa zic ca si in celelalte sporturi Dinamo e deswtul de buna,sporturi cum ar fii HANDBAL,BASCHET,RUGBY,POLO astea-s sporturile la care stiu eu,ca Dinamo este cea mai buna si ca sa nu mai mentionez si de fotbal.In fiecare sport avem si un adversar pe masura cum ar fii:HCM Constanta,Asesoft Ploiesti,Steaua,Steaua si Rapid asta inseamnand ca nu ne luptam de unii singuri in fiecare sport.In rest pot sa spun ca suntem peste Steaua la aproape orice sport,Dinamo este buna si la sporturi precum Volei s.a.m.d.
That's all sper sa-mi mai ziceti si alte sporturi unde Dinamo face legea sau cel putin este in TOP!!!
paddy
Feb 13 2006, 07:51 PM
Si la oina sintem buni

la box am fost buni odata, acum se duc toti tigani sa invete sa dea cu pumnu ce sa mai zic de "Savarina " ...
ucu
Feb 13 2006, 08:13 PM
joi steaua-Dinamo la handbal si duminica tot la handbal Dinamo-Constanta
Cai Lun
Feb 13 2006, 08:26 PM
...nu bag mana in foc ca le batem pe amandoua... da' macar pe zdeaua!

HCMu' e destul de solida.. iar noi o cam gafaim in ultimul timp...
ucu
Feb 13 2006, 09:08 PM
sa stii ca HCM-ul a cam pierdut ultimele meciuri cu Dinamo la bucuresti,sa speram ca istoria se va repeta...iar pe spurcati ii batem sigur
sper sa vina cat mai multi suporteri la meci.Din pacate la capitolul spectatori stam prost la toate sporturile
rednorth
Feb 15 2006, 12:58 PM
Unde se joaca meciul cu steua?La ce ora?
ucu
Feb 15 2006, 03:43 PM
meciul are loc la ora 19
cred va avea loc in sala floreasca,bucurestenii ar trebui sa stie mai bine dar de obicei acolo joaca si steaua si Dinamo
rednorth
Feb 16 2006, 08:41 PM
A invins Dinamo cu 30-25 pe echipa aia....aaa...cum ii zice, nu mai conteaza.Am invins.
ucu
Feb 16 2006, 09:29 PM
m-am uitat si eu la meci.In general a fost doar un joc de-a soarecele si pisica,mi-a placut cum au luptat handbalistii(poate ar trebui sa invete si altii de la alt sport de la ei...)
alt aspect:a fost prezenta si o galerie dinamovista la meci si s-a auzit pe tot parcursul partidei.
nu stiu in ce sala s-a jucat insa in nici un caz nu s-a jucat pe Floreasca(cica nu are caldura,in conditiile astea tot in sala asta o sa se joace si meciul cu HCM-ul)asa ca scuze rednorth ca te-am ghidat gresit
in incheiere Hai Dinamo!
rednorth
Feb 16 2006, 09:42 PM
Nu-i nimic, a fost vorba de sala Antilopa.Am dominat tot meciul in special prima repriza.
Intr-adevar ar trebui fotbalistii nostri sa se uite la sportivii mai slab remunerati cum se daruiesc pe teren.
Cocluzia:Dinamo a batut steaua.
COSMIN C
Feb 16 2006, 10:30 PM
Bravo! Uite ca avem si motiv de bucurie azi !
Cai Lun
Feb 16 2006, 11:27 PM
Hai ca daca s ila hambal ne comparam cu steaua... Astia sunt asa... din orgoliu si la hambal...
Oricum.. stiu ca in ultimii ani incepeam sa o luam si noi la vale, dar vad ca sezonul asta ne merge totusi bine..

Bravo, baieti!
alexyutza
Feb 17 2006, 03:35 PM
Am vazut si eu o parte din meci . Cinste baietilor au meritat sa castige , chiar daca au fost mai mult in minoritate numerica ....agresivi rau baietii astia ...
Ar avea ce invata bravii nostrii fotbalisti de la ei .
Cel mai mult mi-a placut cum a jucat portarul . A aparat aproape tot ce s-a putut ....

,macar la handbal sa avem aparare solida , daca la fotbal nu avem norocul asta...
red_dog 4 ever
Feb 17 2006, 03:55 PM
Duminica e mare meci cu HCM cta poate ii batem si pe fraierii aia
alexyutza
Feb 17 2006, 03:59 PM
Meciu lcu HCM o sa fie mai greu decat cel cu spurky...
Am incredere in baieti , mai putem obtine o victorie !!!
red_dog 4 ever
Feb 17 2006, 04:12 PM
Pe aici prin Constanta se tot vb despre meci
O sa plece o galerie numeroasa la Bucuresti
f_rares
Feb 17 2006, 04:53 PM
ma bucur k Dinamo castiga...cel putin la baschet

\
Nu am vazut meciul dar am auzit k au jucat f bine
Succes baietzilor in continuare!!!!
alexyutza
Feb 17 2006, 04:57 PM
@rares : care meci de baschet???????
Cai Lun
Feb 17 2006, 05:08 PM

da bai rares.... era...... volei!
Am inteles ca cine castiga meciul de duminica va castiga si campionatul. Asa ca baieti... PE EI, EP EI, PE EI PE MAMA LOR!
Ma intreb, daca reuseam macar aici la handbal sa ajungem in primavara, ar fi fost sala plina cand juca echipa acum in primavara? Ma indoiesc...
f_rares
Feb 17 2006, 05:14 PM
CEEE???
am scris baschet??

mari scuze...dar am gresit...
Mi-a sarit gandul la altceva cand scriam...la CSU Atlassib Sibiu...k nu mai stiu c au facut...si ma gandeam cad au jucat
Scuze...mai greseste omu'
red_dog 4 ever
Feb 19 2006, 12:53 PM
Din pacate am pierdut la handbal
Se pare ca nu m-ai avem sanse sa luam campionatul nici anul acesta.
Dupa ce ieri ne-au invins la volei azi a venit randul la handbal da ne razbunam la fotbal in etapa a treia la CTA
COSMIN C
Feb 19 2006, 01:28 PM
Cai Lun
Feb 19 2006, 01:52 PM
Am pierdut?! Nu pot sa cred!! Am plecat de acasa cand mai erau 5 minute si aveam 3 goluri avans!! Ce s-a intamplat?!

Doamne, erau 100% ca o sa castigam! Au mers cap la cap is pana la urma ne desprinsesem la 3 goluri si totusi ma pierdut?!
Oricum, a fost un meci senzational! Doua echipe adevarate! Cu o asemenea chipa sunt mandru sa fiu dinamovist! Cinste lor, nu e o rusine ca am pierdut! Felicitari pentru jocul prestat, eu unul am fost impresionat!
red_dog 4 ever
Feb 19 2006, 02:08 PM
Am jucat si in superioritate numerica ultimele minute dar pacat ca s0au vazut castigatori cu un minut inainte
COSMIN C
Feb 19 2006, 05:13 PM
Un mare ghinion...
Cai Lun alta data sa mai rabzi cinci minute cand e vorba de Dinamo, si nu arde nicaieri...
alexyutza
Feb 19 2006, 07:15 PM
La Dinamo in toate sporturile e o mare lipsa de concentrare .... cum au putut sa rateze de 3 ori in ultimele 5 minute ? m-am uitat si nu mi-a venit sa cred ....
a fost un meci foarte strans , de mare calitate , as pune ca a fost cel mai tare din campionat . I-am condus mai mereu cu 2 si chiar 3 goluri si am dat cu batu'n balta . constantenii au condus numai de 2 ori la 2-3 si 12-13 , in rest am fost mereu lideri , am dominat tot meciul cap-coada , cum am putut pierde tocmai pe final....
Adio titlu... noi i-am facut campioni pe cei de la HCM... la numai un gol diferenta ... ma zgarii pe ochi de ciuda....
Noi cand mergem prost , o ducem rau pe roata linia... si la handbal si la fotbal ...
Apropo , deja m-am saturat sa tot vad cata atentie se acorda meciurilor de hochi intre ciucani si spurky , noi nu avem echipa ?
Chiar asa de varza is baietii nostrii, asta daca exista echipa de hochei ?
Sezran
Feb 19 2006, 07:47 PM
acum citiva ani si-a facut si dinamo echipa de hochei transferind in masa din lotul stelei. dupa un foc (mic) de inceput, au cam ajuns ciuca batailor.
anul trecut au jucat ca o echipa combinata dinamo - csm dunarea galati, dupa care echipa de seniori a fost desfiintata. locul in campionat si mare parte din lot au fost preluate de hcm galati.
Cai Lun
Feb 19 2006, 07:49 PM
Dinamo nu mai are echipa de hochei, s-a desfintat anul trecut, dupa ce se reinfintase acun 2, 3 ani... Mare parte din jucatorii care compunea echipa noastra joaca acum la steaua.
Oricum eram de umplutura...si decat asa.. mai bine deloc!
afterd
Feb 20 2006, 01:37 AM
Daca tot se plange toata lumea ca celelalte echipe bianco-rossi ,in afara de cea de fotbal, nu sunt mediatizate de ce nu dau tonul redactorii dinamomania, prin rezumate interviuri,etc.?
Sunt convins ca la domnul Popescu s-ar gasi tot sprijinul si intelegerea pentru o initiativa de genul asta.
Sezran
Feb 20 2006, 01:45 AM
site-ul a fost facut pentru echipa de fotbal. nu avem resursele necesare sa acoperim tot clubul dinamo. din cind in cind mai comentam si despre ei, e adevarat doar cind apare cite un rezultat notabil.
totusi, dupa "audienta" acestei sectiuni, nu prea pare lumea interesata de restul sporturilor din club.
afterd
Feb 20 2006, 02:31 AM
Pai asta propuneam si eu sa faceti educatie .. sa-i faceti sa fie interesati ... una e o discutie pe forum si alta e un link pe frontpage.
alexyutza
Feb 20 2006, 02:38 PM
Daca eram sa de slabi la hochei si nici nu se dispune de bani pt a forma o echipa competitiva si pt a aduce un antrenor pe masura , atunci poate ca e mai bine fara echipa .
Daca tot ne-am face de ras , nu ar mai merita sa plateasca salarile jucatorilor si antrnorului , si-ar pierde si ei timpul de geaba . Decat sa luam bataie , mai mereu , mai bine ne apucam de crosetat .
Nu stiu ce educatie se mai poate acuma , deja suntem formati ca oameni , conceptia si gandirea pe care o avem nu o mai poate schimba nimeni , poate numai noi , daca vrem cu adevarat . Tot timpul fotbalul a fost mai mediatizat de presa si mass - media , ca doar e sport national pt noi .
La tv l- am auzit pe topesu zicand ca , o data 2 ziare de sport au scos in aceasi zi o editie speciala . Pe coperta primului ziar , se afla un fotbalist roman din campionatul intern ( nu a dat nume) iar pe coperta celui de-al doilea se afla o poza si mai multe titluri cu si despre olimpicii romani .Normal ca primul ziar s-a vandut in aprox. 60 . 000 exemplare , numai in capitala , iar cel de al doilea in cateva mii , nu s-au vandut nici macar 10 000 de exemplare .
E cat se poate de clar ca romanul stie ce-si doreste . Toti suntem interesati si cautam si sa obtinem cat mai multe informatii despre ceea ce ne dorim pt noi . Din fotbal se castiga cel mai bine , e cel mai popular sport , e un adevarat fenomen . Toti visam la o mica parte de glorie ....
rednorth
Feb 20 2006, 03:01 PM
Macar ora de disputare a meciului , echipele, locul de desfasurare si la final rezultatul.
Este Dinamomania, nu?
Cai Lun
Feb 20 2006, 06:03 PM
Forumul este un loc in care toti membrii pot face treaba. Orice membru poate deschide un topic si poate propune teme de discutie. Noi facem cat putem. Preponderent in favoarea FC Dinamo. Daca voi veti veni sa faceti topicuri separate despre celelalte sectii ale clubului, cu amanunte si restul.. veti primi tot sprijinul nostru!
MosIonRoata
Feb 22 2006, 09:02 PM
Cica in pauza de la Superboul dintre Otelu Pitsburg si Sietal aia,
a jucat un meci da fotbal American doua echipe da cucoane
imbracate in lenjerie intima de dama...asa zice aia da la
Prosport - io n-am vazut ca in pauza a bagat numai reclame...
Pai daca ar baga si la noi in pauza meci da ruibi intre doua
echipe da cucoane imbracate sumar, cu ciorapi cu jartiera
si pantofi cu toc, ar veni 25.000 da spectatori meci da meci
garantat!
Sanatate!
Cai Lun
Feb 22 2006, 10:00 PM
...si totusi, in pauza meciurilor de fotbal n-am vazut nici urma de jartiere sau alte accesorii de sorginta feminista. E adevarat ca sunt niste urme de tocuri suspecte.. insa io raman la parerea ca sunt de la crampone.. parerea mea!
COSMIN C
Aug 28 2006, 01:18 PM
Eu am fost plecat in perioada aia si n-am urmarit, dar ce naiba s-a intamplat la Szeged, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe ?? Noi eram tari la sportul asta. Noi, adica dinamovistii...Florin Mironciuc castigase titlul la europene si acum nimic?!
junior
Aug 28 2006, 07:26 PM
COSMIN C
Sep 5 2006, 09:10 AM
Incet, incet ne ducem la vale si in sportul asta....Mai bine zis intram la apa...
red dog 70
Sep 9 2006, 10:42 AM
dar de box ce sa mai vb.nu mai e cum era odata.mi-am petrecut si eu citiva ani in sala din,,fundul curtii'',cum ii spuneam noi.nu mai sunt:obreja,titoiu,cercel,ilie dragomir,tiru,...ce nume....ne rupeam capul pt.o diploma si un maiou chinezesc.ieseai camp nat.=375 lei,frumos nu? acum au ,,cascaval''dar performanta...!!!!!!!! bine ca mai sunt antrenori buni(,,miti"mateescu si vranceanu) ca altfel cred ca se desfiinta sectia de box.eu oricum le doresc multa bafta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.