Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce bucurie!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
extremist
Poate ca sunt rautacios pt ca se spune ca e urat sa te bucri de raul altuia!
Azi pe toate posturile tv cand aratau incidentele copiilor stelisti am vazut 2 suporteri peste media lor de varsta..........astia cred ca aveau17-18 ani care calcau in picioare fularele lor spurcate!Incredebil spun eu!Si pe langa aia 2 mai erau vreo 30 din care nici unul nu avea mai mult de 15-16 ani<<<din astia fugiti de acasa!recunosc ca m-a cuprins o bucurie teribila sa vad ca au renuntat sa ii mai calcam noi in picioare si acum isi calca singuri insemnele propriului club in picioare!Si mai sunt o multime de marturii cu suportei stelisti care strigau.........muşeţel steaua!Rusine!rusine!rusine!si va credeati cei mai ultrasi! icon_twisted.gif
pe unul dintre ei ...........intrebat fiind dc in urma rezeltatului Dinamo va lua campionatului acesta a spus ca spera si el!
am o propunere;
e pt prima data cand imi place galeria stelista mai ales ca acuma avem obiective comune! icon_lol.gif
in cazul asta dc si ei si noi ne dorim sa luam campionatul,sa calcam in picioare insemnele spurcate ale stelei si sa strigam muşeţel steaua asa cum s-a intamplat aseara va fac o invitatie spurcatilor:
veniti in stefan cel mare cu toate steagurile voastre le calcam impreuna in picioare icon_twisted.gif strigam asa cum ati facut aseara muşeţel steaua! dupa care ne bucuram de castigarea titlului impreuna!
si sa aveti si o identitate va facem si un steag de gard:
" fostele oi------viitorii CAINI!!!"
icon_lol.gif
acum cand sunt din toate punctele de vedere la pamant haideti cu totii pe stadion sa mizam pe 18rosu---si sa strigam serie b la meciul cu prazarii!
intotdeauna superior
Da si eu am vazut!si amavut orgasm icon_lol.gif canda am vazut icon_lol.gif
Propun baietilor de la cucuriguboys sa faca rost de filmuletul cu ultrasii de gradinita care calca in picioare fularele stelei si isi injura echipa sa il putem si noi lua!
si ar mai fii super sa faca o caricatura referitor la iedeea ta icon_idea.gif -----tare poanta --------cu stelistii care sa incurajeze de acum Dinamo dc tot avem aceleasi obiective....adica sa ii injuram pe spucatzi si sa le calcam in picioare steagurile!
eu propun ca daca tot devin suporterii nostrii sa le facem alt steag de gard:
dc Dumnezeu a facut femeile si apoi pentru ca se putea mai bine.....atunci,,,
:D toate oile devin caini..........pt ca se poate mai mult! icon_lol.gif
LAZIO
Da!asta e poanta saptamanii icon_lol.gif !aurolaci si oi care sa incurajeze pe Dinamo! :D
Frumos! icon_lol.gif
au dovedit inca o data ce mentalitate au!
Orice s-ar intampla nu cred ca e posibil la niste suporteri cu pretentiile ultra pe care le au sa calce in picioare propriile fulare si sa strige anti steaua!
mare rusine!

Suntem singurii ultraaaaaaaaaa,,,,,,,,,din toata Romaniaaaaaaa................
Cristi
Se pare ca incepe o foarte lunga era Dinamo :)

Apropo... l-a dat afara oieru pe Zenga :shock:
LAZIO
Stie toata lumea ca l-a dat afara pe broscar! :o
Si ca gigi i-s amenintat pe aurolaci ca pune garzile de corp pe ei dc mai fac figuri! icon_lol.gif
Va mai aduceti aminte?Galerie de spurcatzi................v-au batut 5............
Credeti ca ex vreo galerie din romania mai lingusitoare si tinuta sub papuc decat spurcatzii?nu ii suport nici pe cioroi da aia macar nu striga la comanda si sunt independenti<nu financiar>>!
In privinta perioadei de dominatie Dinamovista sa nu ne pripim inca!
inainte de toate sa luam campionatul! icon_twisted.gif
Ciciocle
fratilor, penibil! spurkatzii au coborat la un nivel de neinchipuit pentru niste suporteri de fotbal. nu le zic "ultrasi" pentru ca ar face numele de ultras de rusine. sa incepi sa scandezi impotriva propriei echipe (nu a jucatorilor, nu a conducatorilor, ci a echipei!!!) este cea mai de rahat faza pe care au facut-o vreodata oile!!
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
sunt terminati!
am ras de m-am spart cand am citit ce-a scris extremist mai sus. asa e! sa vina in stefan cel mare sa calcam impreuna pe stiaua si insemnele ei. icon_twisted.gif
SA MOARA JIJI/ DE SUPARARE/ SA VINA TITLUL IN STEFAN CEL MARE!
LAZIO
A vazut cineva filmul "furia" film romanesc cu adrian de vito icon_lol.gif ?
este acolo o super faza in care suporterii Dinamovisti merg in drumul taberei sa ii atace pe spurcati!Si pt ca regizorul sa evite un scandal real nu a angajat si Dinamovisti si stelisti a angajat doar oi!
Si oi care facea parte dintr-un grup cunoscut al lor!I-a impartit in doaua echipe si pe unii din ei i-a imbracat complet in in Dinamo!Si veneau ultrasii stelisti imbracati complet in Dinamo si cu steaguri alb -rosii cantand .....atentie: CAINE PANA LAMOARTE!
Si toate astea pt 150 de mii si vedetismul; de a fii vazuti de bunicii din cucuietii din vale!
La urmatorul meci noi am facut un banner:
RUSINE!v-ati vandut sufletele pt 150000!
desteptii de jandarmi insa au considerat mesajul periculos si l-au confiscat!
F serios tot ce e scris mai sus este adevarat?

asta poate sa confirme cineva care a vazut filmul "furia" in care se desfasoara actiune!evenimentul a fost relatat si in prosport cu semne ironice! icon_lol.gif
sincer este cineva pe acest forum care ar proceda ca spurcatii chiar si pt un milion?Si mai erau si dintr-un grup spurcatii!
Rusine!rusine! Rusine! icon_twisted.gif
Golden
am vazut si yo filmul si am si auzit ca de fapt toti erau stelisti... m-am cracanat de ras cand am auzit...si cand ii vedeam pespurkati cu steaguri si tricouri cu Dinamo cum strigau pro-Dinamo...sunt curios cum au mai avut curaj sa se duca inapoi pe ghencea sa isi incurajeze oile...
yo 1 daca as fi facut asa ceva (desi NICIODATA nu am sa strig pentru steaua) nu ca nu as mai veni la meciuri...da' mi-ar fi rusine sa mai privesc alt dinamovist in ochi... :!:
cat despre ce spuneti cu copiii stelisti care isi calcau fularele in picioare...tipic spurkatilor...daca ceva nu merge bine...nu mai tinem cu echipa asta...hai tinem cu Dinamo ca a luat cupa si o sa ia si campionatul in curand...
si toate aceste lucruri mi-au facut dimineata FERICITA :D
pentru prima data spurkatii mi-au facut ziua fericita icon_lol.gif
intotdeauna superior
icon_twisted.gif subscriu si eu la verdictul de penibili! in plus am vazut si filmul si cunosc in detaliu toata povestea!
:D aveam un coleg la facultate care facea parte din g- aparte si care a venit la facultate cu poze din timpul filmarilor sa dea smecher!si era in tricou cu Dinamo! :D
la inceput am crezut ca e o gluma apoi cand am vz filmul m-am prapadit de ras! :D

icon_lol.gif va imaginati vreun grup reprezentativ de la noi{nu dau ex pt ca i-as jignii}care sa fluture steaguri cu steaua si sa strige cu steaua pana la moarte? icon_lol.gif
Sunteti de kkt asta este mesajul meu pt ca stiu ca lafel ca oaia aia deghizata paulica mai sunt si alti stelisti care ne citesc forumul! icon_twisted.gif

si nu mai faceti blasfemia sa va comparati cu noi!
:comando: :sheep: rockets.gif
Cainele
astia cum isi calca fularele in picioare imi amintesc de tzigancile cu fuste care la scandal isi apuca copii de picioare si se bat cu ei in cap icon_lol.gif
extremist
Ceausescuuuu................steauuaaaaaaaaa..................PCR......cu steauaaaaaaaaa.............toti taranii in ghenceaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Am vazut un anunt tare pe internet:

Vand cioban analfabet si orbit de mania puterii,cuteren intarvilan<mocirla din ghencea>+11 oi cu rezerve si suporteri aurolaci si tarani!
Sa ma ajute cineva va rog!Ii dau ieftin ca nu au nici o valoare!

tare faza nu? :sheep: rockets.gif
ne :turd: pe voi!!!!!!!

propun ca urmatorul cantec readaptat sa il cantam la urmatoarele meciuri:

icon_lol.gif Ceausescuuuu................steauuaaaaaaaaa..................PCR......cu steauaaaaaaaaa.............toti taranii in ghenceaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.