Azi pe toate posturile tv cand aratau incidentele copiilor stelisti am vazut 2 suporteri peste media lor de varsta..........astia cred ca aveau17-18 ani care calcau in picioare fularele lor spurcate!Incredebil spun eu!Si pe langa aia 2 mai erau vreo 30 din care nici unul nu avea mai mult de 15-16 ani<<<din astia fugiti de acasa!recunosc ca m-a cuprins o bucurie teribila sa vad ca au renuntat sa ii mai calcam noi in picioare si acum isi calca singuri insemnele propriului club in picioare!Si mai sunt o multime de marturii cu suportei stelisti care strigau.........muşeţel steaua!Rusine!rusine!rusine!si va credeati cei mai ultrasi!
pe unul dintre ei ...........intrebat fiind dc in urma rezeltatului Dinamo va lua campionatului acesta a spus ca spera si el!
am o propunere;
e pt prima data cand imi place galeria stelista mai ales ca acuma avem obiective comune!
in cazul asta dc si ei si noi ne dorim sa luam campionatul,sa calcam in picioare insemnele spurcate ale stelei si sa strigam muşeţel steaua asa cum s-a intamplat aseara va fac o invitatie spurcatilor:
veniti in stefan cel mare cu toate steagurile voastre le calcam impreuna in picioare
si sa aveti si o identitate va facem si un steag de gard:
" fostele oi------viitorii CAINI!!!"
acum cand sunt din toate punctele de vedere la pamant haideti cu totii pe stadion sa mizam pe 18rosu---si sa strigam serie b la meciul cu prazarii!