Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sondaj ultra!!!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
ZOCCOLO DURO
salopeta lasa ultrasii in pace.... icon_lol.gif
extremist
Salo-------sincer nici eu nu sunt de acord cu tine!Tu ai inceput atacul asupra lui lazio<radu..... :D ...si nu ii mai corecta pe toti ca nu mai vin data viitoare in zona grupului vostru icon_lol.gif
si tu Cristi lazio fa putina ordine aici ca uite unde s-a ajuns cu subiectul :D
oricum eu te stiu si pe tine si pe lazio din vedere,,,recunosc, si sunteti amandoi baieti,deci nu stiu ce aveti de impartit numele lazio!Ar trebui sa te bucuri ca si asta tine cu lazio ca sunt cam multi romanisti in PCH!la urma urmei lazio e o echipa iubita de multi si oricine are dreptul sa o aleaga nu?
apropo e cineva pe aici care tine cu MILAN?Sa vb si noi despre cele mai tari coregrafii din italia?
:P
LAZIO
Slut!
pt ZOCCOLO DURO-----ti-am trimis un mesaj pe privat asa cum am stabilit!
L-ai primit?si dc da este adevarat ce am scris?da sau nu?
Oricum dc nu suntem pe aceasi lungime de unda cum tu spui eu propun sa nu ne mai atacam pe forum!Eu cel putin nu ti-am mai amintit numele!
referitor la numele LAZIO..........am dat un raspuns mai sus referitor la "amenintarea"moderatorilor----- :o ------am pus ghilimele icon_lol.gif sa imi schimb numele!
Numele meu ramane LAZIO pe acest forum si aici nu negociez! :D
icon_evil.gif
ZOCCOLO DURO
eu unul il inteleg pe salo si sunt in totalitate de acord cu el....se vede ca face parte din Brigate .....iar pt. extremist........ce ordine sa fac? eu nu sunt moderator...sunt doar un ultras de tastatura.... icon_lol.gif
iar legat de radu sau cum il cheama pe lazio, i-am spus ca ma bucur ca este lazial, si nu asta e problema....ma deranja doar ca se creaza confuzie...oricum nu mai conteaza...
pt. lazio....nu am primit mesajul tau
LAZIO
Da-mi si mie adresa ta de mail sau mess si iti zic atunci tp ca nu se poate spune pe aici!si poate iti trimit si poze cu Lazio!
icon_idea.gif
ZOCCOLO DURO
diffidato10@yahoo.com
SALO
mersi cristi! eu unul am incheiat subiectul k intotdeauna sacaitor :)
extremist.......????????? nu ai stat k sudul la meciul k rrapid?
icon_wink.gif
extremist
sincer tu intelegi ce scrii? :?:
ce legatura am eu cu sudul?
si apoi nu vad de ce te eschivezi cand cineva te acuza cum ca ataci lumea fara motiv!
icon_lol.gif sau esti suparat ca imi place grupul vostru si aveti un nr limitat de membrii.........si sa intru eu tre sa dea unul afara icon_lol.gif ..........glumeam icon_wink.gif
Broasca
salo te-a intrebat daca nu cumva ai stat la sud din cauza ca mai e un tip caruia i se spune extremist si face parte din unul din fostele grupuri ale sudului. pe el il cunostea, pe tine nu.
si da extremistule, chiar eu "m-am laudat" in fata ta ca suntem 70. ce baietas sunt! ce pm?! nu vad care e problema...daca colegii grupului meu l-au bruscat pe ala care e problema?ce a cautat ala acolo, ce a cautat ala sa fluture steagul nostru?! vrea sa fluture steag? sa-si confectioneze si sa vina cu el pe stadion...de ce va place de noi? ca ne vedem de treaba noastra? lasati-ne sa ne vedem in continuare de treaba noastra si o sa va placa si mai mult ce o sa vedeti. daca mai este cineva care a stat in sectorul de peluza in care am stat noi la meciul cu tiganii tin sa-i multumesc daca ne-a ajutat intr-un fel sau altul la desfasurarea coregrafiei.
imi pare rau ca mereu se mai gaseste cate unul sa comenteze ceea ce facem noi...cel putin coregrafiile, mesajele, steagurile etc le facem pe banii nostri...macar atat sa se stie...e un inceput...va place Brigate? Ok, veniti, stati pe langa noi, puteti vorbi cu noi, ca doar nu suntem zei...dar nu va bagati in viata interioara a grupului sau in orice altceva care tine de grup...poate o sa intelegeti acum si de repulsia, ca sa-i zic asa fata de acel betiv...
PS: multumim, Radule!
Anonymous
Cu placere Broasca!

Deci, hai sa ramanem pe discutia cu ultraseria si sa lasam la o parte orgoliile. Scuze LAZIO pentru faza cu schimbarea numelui. Eram nervos si nu-mi place ca se face confuzie intre tine si Cristi (ZOCCOLO DURO) pentru ca si eu am trecut printr-o faza cand toata lumea credea ca sunt altcineva si era sa-mi si iau bataie ;)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.