LAZIO
May 17 2005, 06:35 PM
in sapatmanile trecute s-au deschis mai multe subiecte despre cetatenii asa zisi ultrasi de la noi,inclusiv sondaje!
din punctul meu de vedere ei ex in primul rand pt ca le dam noi atentie si ca steapta tot anul un meci cu noi si apoi pt ca presa le da o atentie mult nejustificata.
eu propun sa nu mai vb de ei sa se creada importanti si sa facem un sondaj despre ultrasii adevarati!
deci:italia--------------
SS-lazio--asroma
juventus--ac.torino
inter-milan
sampdoria--genoa
napoli--atalanta
in spania singurul meci cu valente ultra;
betis---sevilla
turcia zic io;
fener-besiktas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,galata=steaua deci nu intra in discutie
franta:
psg---marseille
olanda;
ajax--psv
belgia:
brugge-anderlecht
portugalia-
befica-sporting
scotia:-chiar dc nu ultarsi
celtic--rangers
grecia;
panatinaicos--aek
serbia
red star--partizan
anglia:
macester citi-manchester.U
liverpool--arsenal
germania;
bayern.m--borusia
astept parerile si argumentele voastre!
May 17 2005, 06:42 PM
ai cam feshtelit-o in anglia, unde nu prea se practica ultraseria, iar rivalitatzile sunt :
liverpool-everton
arsenal-tottenham
chelsea-millwall
tyler^durden
May 17 2005, 06:49 PM
O mica adaugire: ARGENTINA: RIVER PLATE-boca juniors
Ciciocle
May 17 2005, 06:57 PM
in olanda putem adauga si Fayenord (nu stiu daca am scris corect) cu cei mai duri sustinatori (chiar daca sunt hoolingans nu ultrasi).
nu prea cunosc bine fenomenul, asa ca nu pot sa ma pronunt, dar ce a insirat Lazio aici sunt mai mult derby-uri, nu rivalitati intre ultrasi (chiar daca de multe ori ele se confunda)
kacio
May 17 2005, 07:08 PM
te-ai spart cu sondajul asta ma :D
in regatul mariei britanie nu sunt ultrasi sunt hooligan(s)
nici argentina nu e o tara ultras , dar nici hooligani , undeva la mijloc , am uitat care le este numele "stiintific" :)
din nou , grecii ei insasi nu se considera ultrasi ci hooligani
italienii ai uitat bologna - parma , dar n-ai tu de unde sa stii ...
in franta mai e saint-entiene cu psg si marsseiles , dar iar de unde sa stii tu . Daca nici de ultrasii lui saint-entiene nu stii sau cum dracu se mai scrie.....tu stii doar ce da la tv
tot din aglia , care sunt hooligani , mai este portsmourt - southampton
birmingam - aston villa . sa nu uitam de hooliganii lui West ham united
deci are dreptate ZOCCOLO DURO
si mai sunt multe rivalitati
Dumi-DC
May 17 2005, 07:33 PM
Marea rivala a lui Panathinakos este Olimpiakos In Gregai mai exista derbyurile Salonicului PAOK-ARIS ARIS-HERACLIS si PAOK-Heraklis
Da toate tarile le au pe ale lor nu?
Bulgarii au si ei TSKA-LEVSKY
Ungurii Ferenckvaros-MTK si mai era inainte si Honved
Croatii Dinamo Zagreb-Hayduk Split
La rusi alea de prin Moscova Dinamo Locomotiv TSKA Torpedo Saprtak
Si la ucrainieni Shatior-DInamo Kiev Shatior Metalurg da ma rog in multe din aceste derbyuri poate nu se manifesta fenomenul ultras ca banuesc ca voi asta cautati ca altfel ati fi dat din Italia si Chievo Helas care ma rog cred ca fost de 2ori si sub nivelul celorlalte derbyuri italiene mai ales ca fenomen ultras
PS Putem da exemplu si din Cipru si Israel da aia cu siguranta ca nu sunt ultrasi or fi si ei maxim huligani
Aaa si la germani era Bayern TSV 1860 Munchen derby adevarat
LAZIO
May 17 2005, 07:51 PM
ba frate io am specificat ca scotia,grecia,.....nu sunt dispute ultras<<<<<<<<<dar dc nu citesti atent:
celtic--rangers
grecia;
panatinaicos--aek
acum vezi? :?:
io am incercat sa propun cateva dispute ,rivalitati,intre suporteri.........nu pot sa le spun in nici un caz pe toate,sunt doar niste pareri...............in plus nu pot sa ma apuc sa spun ce valente ultra sau hooligans au suporterii la toate echipele enumerate!
dar sa te simti tu mai bine reformulez: rivalitati intre suporteri! 8) e mai bine?
oricum dc vrei sa ne apucam sa transformam fiecare subiect intr-o disputa negativa care nu are legatura cu subiectul atunci ce rost mai are sa discutam pe forum?
kacio
May 17 2005, 08:01 PM
da ma ...am zis eu ceva de cearta ??
dar la englezi n-ai precizat , la greci n-ai precizat ...etc :)
si rivalitatile sigur le stie mai toata lumea , zi si tu ceva mai necunoscut , ca asta nu ma intereseaza si nu numai pe mine
Anonymous
May 17 2005, 08:09 PM
St Etienne cu PSG si mArseille? Ma faci sa rad...poate St Etienne cu Lyon dar asta nu prea ai de unde sa stii...asa ca nu te mai da mare cunoscator
Oricum, in Franta, mai putin ultras si mai mult hools - a se citi Boulogne Boys de la PSG. Restul nu conteaza... :D (chiar dc ani de zile am stat in tribuna Auteuil cu SUPRAS)
Dumi-DC
May 17 2005, 08:20 PM
Hai ma nu-l mai criticati toti pe Lazio mie imi place subiectul si mai adaug un exemplu primul mare derby al fotbalullui a fost cel brazilian dintre Flamengo si Fluminese cel supranumit FLU-FLA
kacio
May 17 2005, 08:24 PM
deci....una e sa fac greseala asta si una e sa-i faci pe englezi ultrasi
si uite nepotule , saint-entiene mai au rivalitati si cu bastia , nu ????
si sa nu-mi zici tu mie ca se iubesc cu alde tigri de la paris sau cu cei de la marssei
in fine
LAZIO
May 17 2005, 08:25 PM
iedea este ca io am incercat sa propun niste rivaliati din care sa alegem pe suporterii echipei care ni se par mai ultrasi sau hooligans...........mai adevarati!
nu sa spunem care sunt derbyuri ultra!
spre exemplu in italia intre lazio-roma...............eu as alege lazio chiar dc asta presupune multe controverse........cred ca ar fii o disputa constructiva...............sau besiktas-fener as alege besiktas chiar dc la fel ca si la lazio sunt mai putini decat rivalii mie mi se par mai adevarati!
si asteptam sa vad ce preferinte are fiecare in aceste dispute intre ultrasi ,respectiv hooligans!
Dumi-DC
May 17 2005, 08:35 PM
Eu prefer Lazio Juve Inter Genoa Napoli si Cheivo si Helas nici una la turci Panathinaikos Arsenal Manchester City Levsky Sofia nic una la sarbi imi plac amandoua la rusi nici una Dinamo Kiev Franta eventual dintr Bastia si Ajaccio pe Ajaccio si pe PSG dintre PSG si OM pe PSV in Olanda pe Anderlecht in Belgia pe amandoua in Scotia pe nic una in Ungaria si Croatia In Salonic si Germania imi este indiferent Fluminese si Boca
kacio
May 17 2005, 08:44 PM
insa cel mai tare e wisla cracovia - cracovia , dintre rivalitati :)
aaaaaaaaa da ...cum poti pune poze pe site sa va pun o poza tare de la acest meci
qsl111
May 17 2005, 09:00 PM
QUOTE(LAZIO)
turcia zic io;
fener-besiktas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,galata=steaua deci nu intra in discutie
olanda;
ajax--psv
grecia;
panatinaicos--aek
anglia:
macester citi-manchester.U
liverpool--arsenal
germania;
bayern.m--borusia
De ce Galata e steaua? eu as zice fener...
ajax-psv???de 1000 de ori mai multa ura si pasiune se pune in ajax-feyenoord si viceversa...
pabata-aek??ai vazut meciul lor din cupa cu stadionul gol(4-5000 oameni, prin toamna)?asta e ultra?
de Anglia hai sa nu vb, e acelasi lucru ca si cu Scotia :) .
Si in Germania iti garantez ca Bosussia are ca rival principal pe Schalke nu pe Bayern...daca vrei iti trimit poze cu coregrafii :) .
Dar sunt o groaza de tari pe care le-ai uitat, ce-ai zice de Croatia, Polonia, Rusia(chiar daca in astea doua este mai mult vorba de huliganism), chiar si tarile latine din America...
Plus ca in Italia practic orice intalnire e un derby mai mic sau mai mare, asadar lista ta trebuia sa fie muuult mai lunga :) .
allekz
May 17 2005, 09:10 PM
e un pic cam general topicu.. dar in fine..
din punctul meu de vedere (sper sa nu ma considerati incuiat) italia reprezinta 99% in materie de ultras restul de 1% fiind in Romania ( aici sunt subiectiv! ) .. restul nu are parca personalitate.. urasc poporul francez si tot ce tine de el deci inclusiv fenomenul ultras si in rest toti imi par cetateni !
in italia dupa mine exista rivalitati extreme care de multe ori au dus la incidente neplacute care au dat un renime prost acestei miscari. oricum de fapt eu vreau sa zic ca inainte de rivalitate este mentalitate ..
dupa aia italia e spectacol si rivalitatile astea sunt de fapt un show grandios in teren si in afara lui cu adevarate lupte corp la corp cu garda si intre grupari rivale ( dar atentie fara arme albe! desi chiar lazio a calcat stramb de curand) iar in teren cu spectacole cunoscute de toti..
avem mult de invatat zic eu dar de la italieni si atat !
si inca ceva... pt. astia care nu mai conteniti sa va laudati la care meciuri ale nu stiu cui ati fost .. mai bine va straduiti ca peluza noastra sa se ridice la un nivel la care multi se straduie sa ajunga si asta faceti doar iubind Dinamo si atat!
SALO
May 17 2005, 09:51 PM
ba lazio ,nu stiu cine esti da esti penibil rau de tot ,numai prostii spui p akolo! sper sa iti revii k pm porti numele unor baietzti adevarati!
Anonymous
May 17 2005, 10:23 PM
si uite nepotule , saint-entiene mai au rivalitati si cu bastia , nu ????
si sa nu-mi zici tu mie ca se iubesc cu alde tigri de la paris sau cu cei de la marssei
in fine[/quote]
Rivalitatea dintre St Etienne si Bastia e la fel de binecunoscuta ca si cea dintre Otelul si Apulum.
Tin sa precizez ca parizienii nu sunt vazuti drept tigrii; Tigis Mystic fiind una dintre gruparile din tribuna Auteuil alaturi de Supras si Lutece Falco.
kacio
May 17 2005, 10:37 PM
pai da , nu e cunoscuta rivalitatea , dar ea exista si e mare
as vrea sa stiu mai multe despre peluza de la genoa , ma ajuta cineva ?:)
acum sincer ...orice date , orice :)
imi plac discutiile astea , dar nu imi place sa vad aberatii ...doar de placul de a arata cat de mare esti si cat de multe cunosti .
Decat sa vorbesti aiurea mai bine taci
P.S. Brigada BGB face parte de la genoa , nu ??? v-am spus nu stiu mare lucru de ei si de asta vreau sa aflu . Stiu ca sunt de dreapta ei si cam pe atat . AA si mai stiu ca au avut un steag mare , cred ca era de gard prin anii 50
Anonymous
May 17 2005, 10:49 PM
QUOTE(kacio)
pai da , nu e cunoscuta rivalitatea , dar ea exista si e mare
Ce batai trebuie sa iasa intre Fighters si Sidexplozia....Kacio, serios vorbind, lasa campionatul frantei pt ca nu cunosti...no offense
Probabil ca te refereai la rivalitatea dintre Bastia/Corsica si tot restul Continentului...asa da
qsl111
May 17 2005, 10:51 PM
bai allekz daca urasti francezii ti-ai gasit unu' sa te injuri cu el...pt ca s-ar putea sa te urasc si eu pe tine...si apropos, de ce sunt ei cetateni?si de ce esti tu mare ultras?
qsl111
May 17 2005, 10:53 PM
QUOTE(Sky)
Probabil ca te refereai la rivalitatea dintre Bastia/Corsica si tot restul Continentului...asa da
apropos, ajacio si bastia sunt rivale sau doar urasc ele pe toata lumea :) ? adica fanii lui ajacio au facut vreodata ceva gen bastia la finala cu lorient?chiar sunt curios daca si pe ei ii antipatizez :) .
kacio
May 17 2005, 11:00 PM
ma ..recunosc ca nu ma prea pricep , tocmai si de asta intreb
insa eu stiam ca e rivalitate , pana mea , tu stii mai bine
cat despre cei de la paris , am vrut sa spun tigris nu tigrii , dar cred ca ti-ai dat seama
si cand ai facut comparatia saint-etiene vs batia cu apulum - otelul , vrei sa spui ca ultrasi saint-entieni nu sunt adevarati :) ?? Eu nu stiam asta
insa si cei de la strasbourg imi mai plac
intotdeauna superior
May 18 2005, 12:00 AM
pt salo !!observ ca esti cam terminat!ori suferi de foame ori vedetismul ti s-a urcat la cap!Io il cunosc pe omul ala pe care tu il jignesti si tre sa stii ca desi nu imi mai este prieten e Dinamovist adevarat!Anul trecut inainte sa ne ridice presa din regie am umilt cu el 3 timisoreni si am dat foc la steagurile lor chiar in camera aia jegoasa de camin in care locuiau!
iar la meciul cu spurcatii cand s-a inaugurat nocturna eram vreo 20 la perla si omul si-a luat amenda cat castigi tu in 2 luni pt ca arata pul- la spurcati cu pantalonii in vine din mijlocul strazii!
dc Cristi lazio reprezinta un nume in pch si are dreptul sa fie si recalcitrant tu ai dreptul sa taci si atat!
si nu uita respectul se castiga!
cat despre sondaj;
SS-lazio--asroma ---aici e greu de stabilit dar mie imi plac iriducibilii ca si grup si coregrafiile romei
juventus--ac.torino -----Juve ,ale,forzza juveeeeee
inter-milan ----clar inter pt faptul ca sunt fideli desi echipa are multe nerealizari
sampdoria--genoa genoa mi se par net superiori desi joaca in B
napoli--atalanta napoli zic io ca are cei mai tari ultrasi di italia
in spania singurul meci cu valente ultra;
betis---sevilla --aici te contrazic -astia nu au ultrasi deloc----singurele lucruri notabile sunt coregrafiile bacei din derbiuri====in rest se mai remarca fanii lui espaniol
turcia zic io;
fener-besiktas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,galata=steaua deci nu intra in discutie -----mie imi place besiktas,pacat ca joaca pancu acolo si ca nu i-au batut pe spurcati
franta:
psg---marseille ---nu suport culoarea ros-albastra si in plus marseille are coregrafiile cele mai tari si numeroase din europa........anultrecut la toate meciurile de acasa<<<putini se pot lauda cu asta
olanda;
ajax--psv ----ai uitat de faienord care sunt cei mai tari
belgia:
brugge-anderlecht ---anderlect ne-a batut in semifinale si bruges acum vreo 3 ani--nu imi place nici una :D aleg standard
portugalia-
befica-sporting ---desi sunt alb rosii eu zic ca fanii lui sporting sunt mai tari
celtic--rangers ---astia nu sunt deloc ultrasi dar anul trecut celtic a avut cel mai mare nr de fani in deplasari in liga campionilor
grecia;
panatinaicos--aek ---astia sunt in scadere totala in grecia....o intrebare?unde pot fii incadrati?ultrasi sau hooligans?
serbia
red star--partizan ---pacat ca in traducere libera red star au acelasi nume ca oile ca altfel ii alegeam!
anglia:
macester citi-manchester.U fara suparare mie englezii nu imi plac deloc-----poate putin liverpool
liverpool--arsenal
germania;
bayern.m--borusia ----a si suporteri borusia
forzza juve! si cred ca ar mai fii si altele in america de sud!
Ciciocle
May 18 2005, 02:15 AM
@intotdeauna superior, nu e treaba mea dar trebuie sa-ti atrag atentia ca cel care posteaza cu nick-ul LAZIO nu e Cristi Lazio; el semneaza cu Zoccolo Duro (sper ca am scris corect). Iar pe Salo cred ca il cunosti de prin peluza, e din Brigate.
................................................................................
.....................
Oameni buni, mai usor cu jignirile. Incercati sa va controlati si nu uitati ca suntem toti dinamovisti si iubim aceleasi culori.
Anonymous
May 18 2005, 07:48 AM
@intotdeauna superior: daca ai fi frecventat forumurile noastre ai fi vazut ca a fost o discutie pe tema asta: LAZIO cel de pe forum nu e Cristi Lazio din Front '48 ... si las-o mai moale cu jignirile daca nu stii despre cine e vorba.
LAZIO: te rog alege-ti alt nume si trimite-mi un mail. Daca nu faci asta in 5 zile, iti schimb eu numele automat. S-au creat prea multe confuzii pe tema asta si nu e frumos.
Broasca
May 18 2005, 08:38 AM
intotdeauna superior...te rog frumos sa-ti mai controlezi vocabularul, nu de alta dar nici tu nu il cunosti pe salo...cam atat despre asta.
Iata derby-uri ultra' in Europa dupa parerea mea:
Italia: milan-inter,milan-juve, lazio-as roma, brescia-atalanta; sampdoria-genoa 1893, toro-juve, juve-firenze, bari-lecce, reggina-messina,salernitana-napoli, pisa-livorno si ar mai fi multe...
Franta: st-ettiene-lyon, PSG-OM, Nice au antipatii fata de PSG, de OM si de Lyon; ar mai fi Bastia, care sunt dusmani aproape cu toata lumea
Portugalia: Sporting-Benfica; Oporto-Boavista; Setubal-Academica Coimbra; Oporto cu formatiile din capitala
Germania: Leverkusen-Bayern, Bayern - TSV 1860, Bayern-Dortmund
Spania: Atletico-Real, FC Sevilla-Betis si de ce nu, Barca-Espanol
Suedia: Hammarby-AIK Stockholm, AIK-Djurgardens, Malmo-AIK, Malmo-Hammarby
Austria:Rapid Viena-Salzburg
Rusia;echipele din capitala intre ele
Serbia&Muntenegru: Zvezda-Partizan, Novi Sad-Zvezda, Radnicki Belgrad-Zvezda si Partizan
Croatia:Dinamo Zagreb-Hajduk Split, Rijelka-Dinamo, Rijelka-Hajduk
Bulgaria: TSKA Sofia - Levski Sofia
Bozgoria :) :Ferencsvaros-Ujpest
Romania: Dinamo-steaua
In rest, turcii nu sunt ultrasi, nici huligani, sunt niste tigani; la fel argentinienii si America de Sud; in Grecia nu exista un fenomen ultras propriu-zis, asa cum nici hool nu poate fi denumit, este mai mult un fenomen al maselor, fotbalul...In Anglia sunt hoolgani, desi nu mai sunt asa multi ca pe vremuri (cei de la Chelsea, Millwall, West Ham Utd, Luton, Aston Villa, Liverpool, Leeds s.a.m.d.)
Kacio, BGB (Brigate Gialloblu) au fost foarte mult timp grupul principal de la Hellas Verona, dar s-au autodesfiintat...tu stii ce stii de un grup care avea steag de gard prin anii 50 la Genoa 1893. o sa caut poza si daca e ti-o trimit
Broasca
May 18 2005, 08:45 AM
intotdeauna superior, imi pare rau ca m-am obosit eu sa-ti scriu ceva in mesajul anterior, dar abia acum ti-am citit atent mesajul...salo oricum nu ti-ar fi raspuns. imi pare rau ca i-am raspuns unuia care are pretentii ultra' de la sine si de la altii, dar care scrie irriducibili cum a scris si forza cum a scris...mai bine nu mai scriai nimic...sincer!
allekz
May 18 2005, 11:33 AM
-bai allekz daca urasti francezii ti-ai gasit unu' sa te injuri cu el...pt ca s-ar putea sa te urasc si eu pe tine...si apropos, de ce sunt ei cetateni?si de ce esti tu mare ultras?-
bah nu stiu ce replica te astepti sa-ti dau ... cine stie poate ne intalnim odata si ne batem ca mie nu-mi plac francezii... SA FIM SERIOSI !! vrei sa-ti fac pe plac? ma pis si pe italieni na! multi dintre voi nu raman la stadiul de privitori si admiratori ale peluzelor de afara .. mie nu-mi pasa decat de DInamo bah nu-i injur pe francezi ci ii urasc! urasc acel popor de homosexuali cu o limba jegoasa si asta se rasfrange si in plan ultra'
nu sunt mare ultras am doar 1.80 :) !
eu doar am zis cum imi apar suporterii europeni in afara celor italieni si poate sarbi si anume ca niste cetateni ! e o parere nu trebuie sa te ataci ! sau esti mare comunist!
pt. kacio .. din cate stiu gradinata nord din genova e o peluza de stanga .. care desi are niste culori foarte "dragi" mie mi se par superbi ca si sudul de altfel ( da nu stau sa-i pup in cur ca altii ! ). in rest stiu ca grupul lor pincipan fossa dei grifoni s-a desfiintat la inceputul anilor '90 iar acum principale sunt ragazzi certosa si ottavio barberi .. in orice caz daca iti plac ai gusturi bune :D ..doar sa nu incepi sa ai o a doua "mare dragoste" !
respect tuturor care sunt exclusiv dinamovisti !
kacio
May 18 2005, 11:50 AM
merci merci :)
mi-am dat seama ca am gresit cu BGB la genoa
cat despre a doua iubire ...in nici un caz . Doar admiratii
imi place sa vad si sa aud ce incidente ce coregrafii au facut
Milanul cu coregrafiile ....juventus slabi la toate capitolele , insa la incidente cat de cat , lazio , roma , inter , atalanta , napoli , ascoli , etc ..as citi si m-as uita o zi intreaga la ei :)
intelegi ?:)
intotdeauna superior
May 18 2005, 12:14 PM
Ba oameni buni!gata!ajunge!De ce tre sa imi spuneti toti cine e cristi lazzio pe care il cunosc doar din vedere si cine este radu--lazio adica pe care il stiu de 10 ani si cu care nu mai tin legatura!
Cristi lazio e din front 48 grup nou format!clar!il stiu!
iar Lazio un dement cu care am rupt legatura de cand sunt casatorit pt ca la mai toate meciurile are probleme cu garda,a luat cel putin 5 amenzi cu mine de fata si e cam terminat omul!Si in plus am fost cu el in multe locuri in care va produs incidente f violente!Eu m-am oprit ,el nu si restul nu mai conteaza!
Stiu toate astea tocmai de aceea am zis ca ar fii mai bine sa va controlati cuvintele inainte sa jigniti pt ca distrusul ala merita orice dar cand e vb de Dinamo merita doar stima!
Si ajunge cu aroganta asta,fiti siguri ca mai sunt si alti ultrasi pe pamant nu doar voi!
kacio
May 18 2005, 12:47 PM
nu ma intereseaza nimic ...nu ma intereseaza disputa voastra...nu sunt ultras ...dar daca tu esti cum de scrii "forZZa" si ai 2 echipe de suflet ?
eu stiam ca se scrie Forza si nu pot tine si cu salta echipa , iar atata timp cat te semnezi si cu forza iuve inseamna ca tii si cu ALB-negrii
extremist
May 18 2005, 01:11 PM
eu zic ca aproape oricine mai are o echipa cu care simpatizeaza chiar dc nu ar face aceleasi sacrificii ca pt Dinamo!
Eu de exemplu tin cu ac milan si asta din multe motive ,dar nu ma apuc sa le enumar!Chiar si cristi lazio si lazio au de impartit un nume de parca lazio ar fii o marca inregistrata pe care doar unii au dreptul sa il foloseasca!
oricum cred ca puteti folosi forumul asta pt niste discutii constructive nu pt tot felul de atacuri >.........suntem toti dinamovisti nu?
Mie spre exemplu pt ca imi place milan care au o factiune asemanatoare cu ce ade la noi<pastrand proportiile la ultimul meci am stat langa brigatte<sper sa nu incepeti iar sa corectati numele>..............si un lucru care nu mi-a placut pe langa zecile pozitive:
Vine un amarat de 40 de kg care era imbracat complet in Dinamo si incepe sa fluture exact in zona lor de sector un steag cu stema lor!Iar baietii de la brigatte sar toti sa il omore de parca facuse o crima!
Am scris asta pt ca am vazut ca sunt reprezentanti brigate pe aici si nu sunt deloc de acord cu agresiunile intre dinamovisti!
Iar pe forumul asta agresiunile au inceput sa fie tot mai dese chiar dc doar verbale!
si nu mai faceti atata tam-tam,,,,,,,,,,cristi lazio e unul-----------iar LAZIO e altul!
kacio
May 18 2005, 01:21 PM
ma , nici eu nu sunt de acord sa-l ia la bataie , dar nici alec baiat nu are ce cauta cu un steag cu emblema lor , clar ?? Brigate trebuie sa fie reprezentat doar de cei din interiorul grupului
macar i-a luat steagul ??? Asa trebuia sa faca . Daca-l prin spurcatii sau tiganii pe strada si-i fura steagul ?? apoi se lauda ca i-au ars pe cei de la brigate si le-a furat un steag
ai inteles ?
LAZIO
May 18 2005, 01:27 PM
Vad ca ati inceput sa o luati razna pe forumul asta!
In primul rand "intotdeauna superior" cine esti ?iar dc ai participat cu mine la toate evenimentele cu care te lauzi de unde ai inconstienta sa le spui aici si sa ma faci distrus ba DISTRUSULE?dc ai ceva sa spui de genul asta ex privat kktule nu sa ..............sper sa mai scapi!!!!!!!
astept raspuns pe privat!
si apoi ce ma tot fu--ti sa imi schimb numele ,administratorii si nu numai?Traiesc intr-o tara libera? sau tre sa va cer voua dreptul sa imi aleg numele unei echipe cu care simpatizez si la ale carei meciuri am fost!Sau tre sa imi aleg nume ca steaua sau roma pe care le urasc pt ca nici un dobitoic nu le-ar alege pe forumul asta?atunci o sa fiu original?
Da voi chiar nu aveti motive de cearta sau incercati sa imi spuneti ce nume sa imi aleg?poate imi faceti si meniul pe care tre sa il respect zilnic!
Sa fie clar.................LAZIO e numele meu pe acest forum si nu il schimb doar pt ca mai exista cineva care este cunoscut drept cristi lazio!
Si in plus de asta aveti bunul simt sa nu mai dezvaluiti lucruri care pot pune in dificultate o pers!da "domnule-intotdeauna superior"?
StefanGL
May 18 2005, 01:38 PM
kacio,ai luat-o p ulei fratele meu
kacio
May 18 2005, 01:55 PM
stiu stiu :)
dar zi ca tu esti de acord ca cineva sa fluture un steag de al tau si cu insemnele brigazii ?
:D :D :D :D (stii tu de ce rad) :)
chimaira
May 18 2005, 01:56 PM
Observ ca aveti o obsesie sa il tot pomeniti pe Cristi..cred ca e a doua persoana ca mediatizare dupa Elias pe www.dol.ro. sa nu i se urce la cap
Pe la noi pe forum suntem mult mai multi decat spurcatii care mai si stim cate ceva despre Fenomen.
Observ ca toata lumea vrea sa se faca auzita si nu inteleg de ce se injura lumea: "sa fie pace in lume"

....
*****eu tin si cu Juve, ii am la inima, nu langa Unicul Capitan, dar sunt f.aproape de mine pt ca tin si cu ei de cand am descoperit eu care e treaba cu fotbalul... (

).
nu stiu daca pot fi condamnat pt asta...i dunno...eu
nu sunt ultras, ci doar un spectator atent al fenomenului...asa ca...
---------------------------------
mori, ciobane!
extremist
May 18 2005, 02:03 PM
kacio--------deci ai inteles gresit!nu l-au batut si au luat steagul!Stiu si io ca a fii intr-un grup presupune anumite resposabilitati dar pe stadion toti cainii tre sa fim uniti!
si ala poate era din provincie sau poate nu stia omul ca il flutura foarte entuziast si nu avea clar de gand sa plece cu el!si sunt covins ca dc nu interveneau jandarmii de sub tabela ala o fura!
repet imi place brigate cel mai mult de la Dinamo doar de aia am stat langa ei dar nu sunt de acord cu agresiunile intre caini!Nu incerc sa ii acuz de nimic dar trag un semnal de alarma pt ca am vazut multi Dinamovisti batuti de Dinamovisti si asta in incinta stad!si nu e bine!
StefanGL
May 18 2005, 02:04 PM
cine stie cati membrii are NG..are o bere!
Golden
May 18 2005, 02:15 PM
am vazut si yo faza aceea de care vb extremist..
si eu am fost in spatele celor din Brigate si din ce am vazut pot spune ca...totul s-a intamplat in pauza meciului...cei din Brigate erau preocupati cu coregrafia din repriza a IIa iar unu' beat manga s-a dus sa fluture un steag mare cu insemnele grupului...toti din Brigate se intrebau cine e ala...si cand si-au dat seama ca nu e din brigada s-au dus la el as il ia la "intrebari". cam asta a fost toata faza...nici o bataie...nici un jandarm (yo nu am vazut sa intervina jandarmii in conflictul acesta...)
Broasca
May 19 2005, 08:52 AM
extermist, multumim pt laude... :oops:
golden merci ca ai clarificat tu lucrurile, insa mai puteai astepta putin pana unul din noi, de la Brigate clarifica ce se intamplase. in primul rand, chiar nu ma pot abtine: TOTUSI BRIGATE SE SCRIE CU UN SINGUR "T"...nu inteleg de ce a trebuit sa scrii tu cu 2"t", extremistule. Tu sigur nu esti acea persoana care se semneaza cu "extremist" pe care eu o cunosc...un baiat de la sud...ala de care zici tu nu era imbracat deloc in culorile lui Dinamo. Era doar un betiv care s-a trezit ca n-are ce face si s-a dus sa ia un steag de fluturat ca sa il fluture el...Noi, cei care eram sus cu coregrafia am observat si le-am spus celorlalti de jos sa-i ia aluia steagul...partea a 2-a ca s-a mai ratoit unul la el mai tare...sincer, cum ar fi sa ma duc eu la BRN, sa iau un steag de fluturat si sa-l flutur in vazul lor?! Ce reactie ar avea aia? Jandarmi? Tu pana la urma unde ai stat extremistule?Poate ai nevoie de vreo pereche de ochelari...
Stefan GL...eu stiu cati membri are NG, dar nu vreau sa spun... :D
Anonymous
May 19 2005, 10:56 AM
Broasca, da-mi voie sa raspund eu la intrebarea lui Stefan: NG are mai putini membri decat Brigate.
Brigate, tot respectul din partea baietilor de la www.dol.ro. Tineti-o tot asa!
Golden
May 19 2005, 10:58 AM
mah sincer si yo am crezut pe moment ca ala nu era dinamovist...
nu stiu de ce...aveam asa...un "feeling"
parca nu parea...si parca nu prea il interesa jocul sau era mult prea beat ca sa il mai intereseze asa ceva :)
ca de cantat nici nu cred ca se punea problema...
broasca stiu ca unul de la voi din grup era cel mai potrivit sa spuna despre ce a fost vorba...da' m-am grabit sa clarific situatia ;)
StefanGL
May 19 2005, 11:44 AM
s-a strigat bingo la Radu,dap..mai putini k Brigate ,mai putini k Tifosi,de fapt nush dak exista o brigada mai mica p fata acestui pamant,sau p spatele
extremist
May 19 2005, 11:44 AM
pt Broasca>>
nu e cazul sa te ambalezi atat!dc o sa iti pui tu ochelarii pe care m-i recomanzi mie poate o sa reusesti sa citesti atent ce am scris!
Am spus clar ca imi place grupul vostru tocmai de aceea am si stat in sectorul vostru de peluza!La fel de clar am spus ca nu l-ati batut pe ala si ca ati recuperat steagul!
Deci dc o sa citesti atent o sa vezi ca sunt numai lucruri pozitive!
in plus chiar in sectorul de peluza de dincolo de gard,de sub tabela erau multi jandarmi!dupa incident ei l-au luat si l-am dus spre tribuna a-2-a!Nu am facut decat sa relatez un eveniment dintr-un meci pt a atrage un semnal de alarma :lipsa de solidaritate intre caini!
eu am luat amenda la meciul ala cu iasiul pt ca am venit in sectorul vostru de tribuna de unde izbucnise incidentul sa fiti mai multi si nimeni nu a sarit!Asta poate pt ca nu eram unul dintre voi sau dintr-un grup!dar dc toti o sa gandim asa o sa luam mereu bataie pe stadionul nostru!si in plus nu vad motivul pt care un Dinamovist care nu face parte dintr-un grup ar sarii la un incident atata timp cat voi din grupuri sunteti doar unii pt altii!
Mie personal mi s-a intamplat si sicer asteptam atitudine din partea liderilor galeriei si aici nu ma refer la voi<<<<sa fiu luat chiar din mijlocul peluzei si aia din jur sa rada

>>>>>>>>lucrul asta chiar m-a revoltat!
si referitor la intrebarea ta cu nr de ultrasi din grupul vostru un baietas cu care am vb la meciul cu rrapidul se lauda ca,,,,,,,,,,,,,citez "suntem aproape 70"
imi cer scuze ca nu am scris brigate corect dar am si spus cand am scris ca sper sa nu fiu atentionat dc nu am scris corect :o
hai bafta!
intotdeauna superior
May 19 2005, 01:28 PM
Si mie mi s-a intamplat savad o arecare lipsa de solidaritate intre caini!si asta in mai multe situatii dar nu ma apuc sa le zic pt ca as pune intr-o lumina defavorabila pe caini care nu ii caracterizeaza!Oricum dc mai sus se vb despre responsabilitatea pe care tre sa o aiba un grup ultra<<<<<<referitor la coregrafie,,,steaguri si orice poarta insemnele grup[ului eu zic ca tot in responsabilitatea unui grup intra si aceea de a aapara suporterii nevinovati care o fura de cele mai multe ori de la jandarmi sau macar de a arataca le pasa!
Cum spunea mai sus "extremist" am fost pus si eu in situatia ca dupa ce venind de la o finala cu rapid pe fostul 23 sa sar pt un grup ultra care era in tramvai in conflict cu ciorile!nu pot sa zic ca am facut marea cu sarea acolo<adica sa ma laud dar am vrut sa arat solidaritatea mea fata de ei>
dupa care astia pleaca si sa ma omoare tiganii!nu a sarit nimeni sirepet erau multi Dinamovisti pe care ii cunosc ca fac parte din...............< . >noroc ca au sarit jandarmii!
Singurl care a incercat sa faca ceva a fost lazio<radu>sa nu {{mai existe confuzii cu cristi lazio }}
lazio<radu>s-a ales cu o taietura pe mana periculoasa!Atunci am ramas socat ca ala era sa moara pt mine iar cei pt care sarisem au coborat linistiti la prima!
Si asta fara suparare!
SALO
May 19 2005, 02:16 PM
intotdeauna superior ????? d c?
prin c???aaaa ,scuze prin simplu fapt k ati ars 1 steag timisorean in camin.........ati aratat penisul unor spurcati...........ati luat si amenda...........ai scris iriducibili......stai linistit gunoierii au avut steag de gard k irriducibilli........se scrie IRRIDUCIBILI..........shi ink o problema cand tu postai ieri sa ma ataci p mine eu eram in drum spre alba-iulia.........:)
ar mai fi ceva...............in turcia ultrasi??????.................juve mai tari decat toro?????
lool..
ZOCCOLO DURO
May 19 2005, 02:46 PM
allo. !!!!!!!!!!!......mai e cineva intreg la minte pe forumul asta?sincer ma surprinde cat ati vorbit de mine....si de radu sau cum il cheama Lazio....eu unul i-am explicat care e situatia cu numele...cred ca a inteles...sau poate nu ............in rest e treaba lui...nu ma intereseaza persoana lui...se pare oricum ca suntem pe alta lungime de unda.
legat de cele scrise mai sus....sunt de parere ca dupa Lazio - roma, un alt derby interesant este cel dintre celtic si rangers...cu toate ca modul de manifestare este total diferit , prezinta interes pentru foarta multa lume....
dar mai putem vorbi si de alte partite interesante...la nivelul tifoseriilor...
ATALANTA - BRESCIA
NAPOLI - LAZIO
VICENZA - VERONA
LIVORNO - LAZIO
PALERMO - CATANIA
PERUGIA - TERNANA
sau
BARI - LECCE
intotdeauna superior
May 19 2005, 02:49 PM
SALO---tu realizezi ca ceea ce spui tu nu are legatura cu subiectul?
faptul ca mie imi place juve si am ales juve asta e o parere personala nu crezi?
iar dc te apuci sa corectezi toate greselile de ortografie---iti garantez ca dc ma apuc sa verific si tu mai ai! acum vrei sa te cosideri un profesor in lectii ultra pt ca tu ai scris----IRRIDUCIBILI..........---iar eu am mancat o litera?sau pt ca ai fost la alba iulia?
Raplica mea pe care o consideri atac a venit ca urmare a ATACULUI tau:
salo spune:
"ba lazio ,nu stiu cine esti da esti penibil rau de tot ,numai prostii spui p akolo! sper sa iti revii k pm porti numele unor baietzti adevarati!"
daca vrei sa vb civilizat atunci nu ataca oameni pe care nu ii cunosti si nu te-au atacat prin nimic!asa ca nu mai victimiza!
cat despre turci dc o sa recitesti atent eu nu am pomenit deloc cum ca ar fii ultrasi!
am dat un simplu copy----paste la disputele pe care le propunea lazio si mi-am aratat preferintele!atata tot !cred ca am dreptul asta!
observ ca ne-am indepartat mult de la subiectul acestei pagini si ca abia asteptati prilejul sa aratati cat de ultasi sunteti unii din voi minimizand posibilitatea ca si altii POATE au facut ceva pt Dinamo!