Help - Search - Members - Calendar
Full Version: totzi dusmanii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
albrosu
Pe langa dusmanii traditionali steaua,rapid,craiova mai sunt si cei de la timisoara care sustin sus si tare ca noi CAINII nu "intelegem fenomenll de la ei" cum sa intelegi cand dintro veritabila divizionara C timisoara cu ajutorul lui AEK Bucuresti ajunge fara nici un merit in A>asa poti sa ai sute de mii la stadion dar va spun caaia nu sunt fani adevarati sunt simpli spectatori care din lipsa de altceva vin la stadion.De asta e frumos sa fii caine ca toti sunt impotriva ta chiar si astea veniti din C.Hai Dinamo
ZOCCOLO DURO
timisoara.....astia viseaza sa-i bagam in seama si pe ei .... cel mai bine insa e sa-i ignoram...sunt mult prea penibili....pentru ei un meci cu noi este partida vietii insa pentru noi, cand jucam cu poli este doar un meci contra unei formatii de agricultori...sunt mult prea mici pentru noi.....
chimaira
idem.

timisorenii sunt niste ceteni care se baga in seama in Fenomen.
acum multi ani, sa tot fie vreo 8-9, la un Derby, NG au afisat un banner cu evolutia ultrasilor de lanoi...evidnet noi eram ultima treapta...anteriori ne erau timisenii...cred ca era prea mult pt ei...de atunci nu au evoluat deloc. 8)
isi aduce cineva amintede acel banner?
Cristi?

samantarii se gudura in gașca slugilor proaste, ziar aservit Balkan Petroleum, si zic ca toata tzara ii sustine...nici o diferenta intre ei si Gloria Bistrita...
la Tm macar batem icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif mai des decat la Tata jean...:)
Ciciocle
QUOTE(albrosu)
cum sa intelegi cand dintr-o veritabila divizionara C timisoara cu ajutorul lui AEK Bucuresti ajunge fara nici un merit in A

ai dreptate cu un singur amendament: adevarata poli timisoara e si acum in B, de fapt e deja retrogradata in C.
ZOCCOLO DURO
sincer nu imi mai aduc aminte....nu prea imi amintesc meciurile cu gospodarii astia...nu prezinta interes...singurul lucru care imi vine in minte legat de timisoara...au ramas studentele din regie....in rest.....cred ca mai bine in loc de comandos viola ar fi gondolierii violeti.... icon_lol.gif
LAZIO
lucrulde care imi aduc cel mai bine aminte cand vine vorba de puli timisoara este un asa zis meci derbi pe care ei il jucau cand erau in B cu UTA!Pe stadionul ala pe care acum vin ca oile la pascut atunci erau 3000 de spectatori din care 2000 ai lui UTA!care pur si simplu i-au umilit!Sa va mai aduc aminte ca anul trecut in cotroceni erau 7 iar cu Dinamo2 nici unul!
sa ne mai aducem aminte de tortele din capul lor,de aia batuti rau la ultimul meci,de steagurile capturate de peluza sud sau de amaratii aia din p22#<3timisoreni> regie pe care ii terorizam mereu cand mergem pe acolo!
ei ar trebui sa nu ex pt noi dar ex pt ca ii bagam nejustificat in seama ca acum!
nu uitati ca inainte de toate astia care se cred anti bucuresti tin cu o echipa din bucuresti!
nu uitati ca sunt sclavii lu steaua si ca ei nu ex doar in ochii presei!
asa ca hai sa vb despre Lazio---as.roma--milan sau juve!
si sa strigam cu totii;
din bucuresti......in toata tara.....noi ne pisam pe curva timisoara....alee,aleee
gabri999
aia e adevarata poli
eu nu stiu de ce va mai bateti capul sa discutati despre niste fantome ,
nu vedeti ca dupa rafuieli cu DINAMO , mai toti cad pe jos ,
timisoara se tot ciondanea cu DINAMO si am retrogradat-o , apoi n-a mai aparut in peisaj decat o holograma cu emblema AEK pe stema
apoi a urmat celebra stiinta care saraca pe unde am prins-o de prin 95-96 si pana acum (exceptie meciul la care am trimis echipa a II a ) i-am provocat stari de harakiri si sepucu in acelasi timp
pacat ca vor fi retrogradati matematic pana la meciul cu NOI ,

cam asta e cu fantomele astea
NOUA NE RAMANE DERBY-ul cu AUrolacii aia ,
singurul nostru derby adevarat in opinia mea
unde , de asemenea conducem la meciuri directe
attos
ppl...in romania e un singur derby DINAMO-sTIAUA...celellate meciuri...cu tzigani...ce palamres au astia...ce traditzie...derbiu lu rrpaid e cu cfr ecomax cluj...numai interpretazi cuv "derby" dupa cum vretzi shi ce auizti la tv ca dinamo rrpaid e derby ...asta pt ca aia is prosti...poate e meci importatnt ..da nu e derby (spania real-barca, italia juve -milan,andlia manchester-arsenal...)un derby = traditzie....
Shamann
iar timisoara????li se urca la cap atata atentie din partea noastra..nu merita ATENTIA NOASTRA!!!!!!ce tot aduceti vorba de timisoara..nici macar nu e adevarata poli..ci o echipa fantoma....TIMISOARA RUSINEA TARII!!!!!
Eraser111
echipa actuala de la timisoara ii una tipica de mercenari adusi totzi pe bani cat mai multi...parca vad ca la vara o sa aduca si colorati de cine stie unde si de care n'o mai auzit nimeni...se lauda ca o sa se bata pt titlu insa eu nu cred ca o sa ii vedem mai sus de locu 5...mai ales ca pleaca si cosmin si viorel si "bietii" s'o ia iar de la 0
Siegfried
Eu cred ca si meciurile cu rapid sunt derby. Vin cateva mii la noi, la ei mergem de asemenea (ma rog, ciferele depind din pacate de protoclul dintre cluburi).
Plus ca in ultimii ani rapidul s-a ridicat in clasamente. Eu cred ca si meciurile cu ei sunt derby.

Cu pooli e alta poveste; dar adevarata poli nu mai poate juca deocamdata cu noi, fiind in alta divizie (din care va pica). Eu am fost de cateva ori la Timisoara si tre sa recunosc ca orasul e marfa; nu are aer de provincie. Prin '95 aveau ceva ultra', la nivelul de atunci din romania; dar acolo au ramas. Bannerul afisat de NG spunea un adevar la acea ora.

Despre stiaua ce sa zic... e derby, evident, dar galeria lor nu are nici o treaba cu ultra'... si nu numai cu ultra, dar nici cu Europa. Majoritatea sunt tzigani sau cocalari tziganizati... Multi minori retardati samd, ii stiti cu totii prea bine... Ca numar de tzigani, cred ca sunt mai multi chiar decat la Rapid (Rahova e 90% stelista), unde insa minoritarii conduc galeria.

Craiova? Nu mai are cum sa fie derby, acum, dar la meciurile de la ei sunt periculosi (pietre, sticle, se stie tratamentul). au ceva ultrasi pe acolo, dar cam provinciali. Eu nu aveam nici o treaba cu oltenii; dar dupa ce au imitat pe maimutzele steliste si au injurat pe Cata Hîldan, sa nu mai aud de ei!
attos
un derby = traditzie...iar la ciori nu vad ce traditzie au ei...3 titluri...wow...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.