Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ...prea tarziu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
red6350
"prea tarziu": multi o sa creada ca ma refer la momentul "campionat" sau castigarea lui. nu...ma refer la momentul in care postez acest mesaj din motive de fus orar. stiu ca multi dintre voi intra noaptea pe net, acesta fiind motivul pentru care zic "prea tarziu"...pentru mine, pentru voi, pentru NOI...cainii adevarati. as vrea ca multi dintre voi sa citeasca aceste randuri inainte de meci si sa faca ceva. sa zicem ca pierdem azi cu rrapizii. v-ati intrebat careva ce-o sa se-ntample? daca nu...va spun eu: o sa se arunce din nou tot jegul pe andone...omul care stabileste record dupa record la dinamo - ca antrenor. si peste doua zile o sa fie demis...ca n-a jucat dupa cum canta borcea: cu semeghinii si iordachii in "forma" maxima. de-aia va rog mult de tot (eu nu pot fi la meci maine), ajutati-l pe andone. chiar daca o fi 5-0 pentru rapid (doamne fereste), spurkati-i pe shefi fiind pro-andone. AVERTIZATI-L PE BECALI (JUNIOR) CA N-ARE CA CAUTA LANGA NOI, MAI ALES CU ANTRENORII LUI SPURKATI. noapte buna, Romania.
sorin86
Andone ,intradevar , are merite importante la performantele din ultimii 3 ani si , ia afara de cupele europene unde a avut esecuri , cu lotul de jucatori avut la dispozitie a facut minuni. In schimb nu se poate trece cu vederea ca in cei 3 ani de mandat apararea lui Dinamo a fost JALNICA. Eu cred ca , odata cu schimbarile de la vara , cu banii ce vor fi investiti in dinamo, ar trebui schimbat si antrenorul , adus unul strain care sa aduca mentalitea occidentala la dinamo ( unul strain ma refer la ceva cu performante si carte de vizita , nu zenga venit doar cu numele si cu carte de vizita facuta in america si div 3 italia ). Oricum asta nu inseamna ca daca dinamo va pierde diseara vina sa pice pe Andone iar jigodiile de porcea si netoiu sa sara la gatul lui. Sper sa fie cat mai multi dinamovisti diseara !!! sa cantam pana la final !!! CAT MAI MULTI LA STADION PENTRU CA PELUZA CATALIN Hîldan ESTE GATA SI DACA NE STRADUIM AVEM LOC SI VREO 6000.
ancu250
Andone este cel mai bun antrenor pe care l-ar fi putut avea DINAMO! Merita tot respectul nostru! Nu avem nevoie de mercenari din strainatate! Nu preferati un caine adevarat?
Vlad89
Sa speram ca castigam si nu o sa fie cazul ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.