Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa preferata din campionatele straine
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4
Nu am citit regulamentul 2
AC Milan
nicolle_reddog4ever
Anglia:Arsenal
Franta:Lyon
Spania:Real Madrid
Olanda:Ajax
Germania:Bayer Munchen
Si preferatele:AC MILAN si HAITA_DINAMO.gif
super_dog
De cateva zile sunt un fan al echipei FC Sevilla. verystrange.gif Cred ca si voi beerchug.gif doglaugh.gif
Clau_Goool
Sincer daca stiOaia trecea de Boro aveau si ei parte de o umilinta garantata in finala, asa ca umilinta ar putea veni acum,de ce nu. Oricum in meciul din cimitir zic ca va fi un egal iar la Sevilla o diferenta de 2-3 goluri pentru FC Sevilla...
dinamovistu'92
Barca Liverpool Din pacate imi placea Benfica...AC MILAN
Taranu24
Romania-Dinamo
Anglia-Liverpool
Spania-Barcelona
Italia-Juve
Franta-PSG
Germania-Werder Bremen
Olanda-Ajax
costin91
AC MILAN
mihaiul90
QUOTE(The Game @ 11 Nov 2007, 14:39) *
Eu la baschet, fiind din Ploiesti, țin cu Asesoft. Singura echipa care a mai ramas sportului ploiestean ...

La baschet cu asesoft, la fotbal cu manchester united... tine-o tot asa doglaugh.gif
The Game
Adica ... ? Ce, ai impresia ca țin mai mult cu Man United decat cu Dinamo? Sa fie clar, nu se compara dragostea mea pentru Dinamo cu afinitatea pentru Man United.
Clau_Goool
OFF TOPIC : Si eu am o afinitate pentru Man. Unt dar n-am pusa poza cu stema lor sau cu Cristiano Ronaldo ci cu un dinamovist care reprezinta Dinamo ...
Myhay_Dinamo
Echipele favorite din campionatele straine:
Romania- HAITA_DINAMO.gif
Anglia-Manchester United
Spania-Real Madrid
Germania-Bayern Munchen
Olanda-P.S.V. Eindhoven
Scotia-Celtic Glasgow
Ucraina-Sahtior Donetk(poate singura echipa de top de acolo in care s-a investit cu carul.au jucatori valorosi)
Echipe ce le detest:
Inter Milano,Lazio,Liverpool,Chelsea,Glasgow Rangers,Ajax Amsterdam,Feyenoord Rotterdam,F.C. Barcelona
Echipe nationale:Romania romania.gif (e si normal) HAITA_DINAMO.gif
reddog_sv
Milan si Real sunt pe sufletul meu dar nu infocat...
Kity_reddog
Tot respectul pentru suporterii lui Milan! Tin cu echipa asta de mic, dar totusi nu pot sa nu ma mir de afluxul de suporteri milanisti din 2006....
Apropo, a mai fost un caz in 2003.
gavros
uite aici un link al unui grup milanez, si tot acolo gasesti si poze cu coregrafiile de la derbyurile din anii precedenti
SirMafiGirl
Anglia - Liverpool (de cand Owen cu Haskey faceau un cuplu de atac marfa)
Italia - AC Milan (il admir pe Gattuso pt daruirea sa)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.