Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Echipa preferata din campionatele straine
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4
f_rares
Manchester United!!!atat si nimic mai mult, cu celelalte echipe 'simpatizez' 010.gif
MosIonRoata
Io mai tin si cu Omonia Lefkosia(Nicosia) da cand i-a batut pa
Ajax Amsterdam cu 4-0 in Sampion Lig.

Sanatate!
ALEXANDRA
eu ti cu dinamo 80% si cu ac milan 20%

forta dinamo mereu pt culori
coolio
Dinamo si Juventus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kataiba
Inter+Lazio (ptr galerie)
OM
Barca
Arsenal
Vardar Skopje asta da echipa :D
IceByt
Anglia: Manchester United
Spania: FC Barcelona
Portugalia: FC Porto
Brazilia: Sao Paolo
Argentina: ----
Franta: Ol. Lyon
Croatia: NK P**a
America de Nord - Chicago Fire

Romania: DINAMO + simpatie Sportul Studentesc

Nationale: Brazilia
Diabolik_kidd
Dinamo
Barcelona
OM
Ajax
As Roma
Arsenal
Benfica
Bayern
........ si cam atat !!!
Aragorn
ECHIPE DE SUFLET :
1.DINAMO
2.MANCHESTER UNITED
3.LAZIO ROMA
simpatii :
1.Barca
2.Inter
3.Lyon
rainman70
DINAMO
ARSENAL
BARCA
LAZIO
CELTIC
HERTHA
FEYENOORD
andy-mereudinamo
DINAMO
AC MILAN
REAL MADRID
LIVERPOOL
LENS
BORUSSIA DORTMUND
paddy
Ma intreb daca suporterii echipei Manchester United ar avea atitea simpatii cite aveti voi..........pt ei nu exista decit Manchester United nu 25 de echipe cum vad la unii..........echipe de suflet........simpatii.... dunno.gif dunno.gif........hai ca simpatii mai inteleg dar "ECHIPE" de suflet 149.gif un adevarat "ciine" nu ar gindi asa banned.gif
DarkSide
Milan, Bayern, PSV, Liverpool
free ya mind
Milan
Liverpool
Barcelona
Ajax
Haita
SUA: DC United- trebuie sa tin cu echipa din capitala unde stau. Dar practic au controlat primele editii MLS, pana cand au venit cu regulamentul absurd de egalizare a valorilor si au spart echipa si impartit jucatorii si la alte echipe, deh sa mai castige si altii.

Anglia: Liverpool - un oras de muncitori, care pe langa Beatles si Titanic a mai dat si cea mai mare formatie Britanica. Echipa din anii 80 doar mafia italiana si UEFA au rapus-o. Culmea, nu sunt in Londra si nici n-au fost cumparati de miliardari rusi, scotieni sau americani.

Spania: Barca- ce poate fi mai frumos decat fotbalul spaniol infrumusetat de scoala olandeza?

Italia: Milan- au picat in B, au revenit si inca cum!!

Argentina: Boca Juniors- echipa maselor, echipa lui Diego, cea mai mare echipa din America de Sud, si probabil si din lume.

Croatia: Dinamo Zagreb- o echipa cat o revolutie si o independenta statala.
ScorpyoN
Italia - JUVENTUS!!!!
Spania - Valencia!!!!
Anglia - nu prea am... dar putin Chelsea, a da si mai ales MIDDLESBROUGH!!!
Germania - WERDER! De cand am aflat de Bundesliga tin cu ei!
Franta - Auxerre
Olanda - Feyenoord
Belgia - Brugges
Portugalia - Sporting Lisabona
hunter
Spania - Villareal ( ca joaca Riquelme la ei...dupa parerea mea unul dintre cei mai buni fotbalisti la ora actuala)

Anglia - Liverpool si Middlesbrough

Olanda - Ajax(imi placea echipa lor pe vremea cand ii aveau in lot pe Mauro Silva,Davids,Van Der Sar,Bergkamp,Seedorf,si fratii De Boer)

Scotia - Celtic

Franta- AS Monaco ..mi-a parut foarte rau de ei ca nu au reusit sa ia in 2004 Liga Campionilor ...mai nou se pare ca ii antreneaza Boloni pe care il apreciez in ciuda trecutului sau stelist

Germania- Bayern
Florin_Bogdan
Dupa Dinamo... pfffff.. km greu de spus ..
Real madrid.. apoi barcelona si arsenal... (Fabregas)
stef 22
romania :logic ... Dinamo HAITA_DINAMO.gif
spania:real madrid
anglia:manchester united(nu city)
italia:juventus torino si fiorentina(dar cu mult inainte saapara mutu pe acolo, de pe vremea cand jucau pentru aceasta formatie rui costa,batistuta,toricelli,heinrichsi multi ,multi altii)
franta:sa zicem om ,desi ...
germania:urasc fotbalul german
portugalia:benfica lisabona
olanda :ajax
croatia:păstîrnacul 1856(glumeam doar) 010.gif
totusi Dinamo PESTE TOTI
Radu10mai
Rosenborg, Boro, Real, Lyon, Kiev. si orice alta echipa care o sa puna probleme zdelei....... taunt.gif romania.gif romania.gif
MosIonRoata
CSKA Moskowa, Omonia Nicosia, Atletico Bilbao, Bastia, Genclebirligi, OFI Heraklion Creta, Palermo.

Sanatate!
Panda_18
ROMANIA - Dinamo
ANGLIA - Manchester United
FRANTA - Lyon
GERMANIA - Bayern
SPANIA - Valencia
gavros

Anglia: Arsenal
Franta: Lyon
Spania: un pic real
Grecia: Olympiakos
Germania:un pic Bayern
iar cel mai mult imi place Ac Milan
catzelus_berceni
Italia-AS ROMA!!!!!!!!
Spania-REAL MADRID!!
Anglia-ARSENAL!
Germania-BAYERN M.
SI PESTE TOATE E EVIDENT DINAMOOOOOO!!!
doggyy86
Romania---Dinamo
Spania---Real Madrid
Italia----Inter Milano
Anglia--Liverpool
Germania--Werder Bremen
Ucraina--Dinamo Kiev
Olanda---Zulte Warengen
Croatia--Dinamo Zagreb
Franta---Lyon
Florin_Dinamo
Eu tin cu Barcelona, din Spania, cu Liverpool din Anglia, si imi place Feyenoord din Olanda. Din Romania, nici nu mai spun, se stie deja HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
super_dog
Din Italia, imi placea si inca imi place Juve chiar daca e in B; din Spania, Barca ( ador spectacolul facut de ei) iar din Anglia , imi place place Manchester chiar daca nu mai joaca cine stie ce.
Si bine inteles cea mai buna si simptizata echipa e Dinamo

HAITA_DINAMO.gif romania.gif HAITA_DINAMO.gif
tiby_reddog
Romania ___ HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Spania ___ Real Madrid
Italia ___ Napoli
Franta ___P.S.G
Anglia ___ Manchester United

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
dudu1961
DINAMO________MANCHESTER UNITED_____SI REAL MADRID DAR NUMAI CIT A JUCAT ZIDAN.
Tudor
Nu pot sa nu ma laud cu echipele pe care le admir in afara de Dinamo ( pe care o divinizez - iubirea fata de Dinamo e la un alt nivel fata de admiratia fata de unele echipe de afara ) .

In primul rand ar fi Celtic Glasgow pe care am descoperit-o la parcursul fenomenal din Cupa UEFA cand a jucat finala cu Porto . Suporterii lui Celtic sunt printre cei mai tari din Europa ( un meci pe Celtic Park e o mare sarbatoare fie ca oaspetii sunt Motherwell sau Manchester United ) . La Celtic am ramas impresionat de fenomenalul Henrik Larsson , jucatorul care este o legenda a acestui club care a marcat in medie mai mult de 30 de goluri pe sezon pentru scotieni .
In acest moment Celtic o duce excelent .. a castigat al 40-lea titlu in Scotia ( deja il pregateste pe urmatorul avand o gramada de puncte in fata lui rangers ) si e calificata in premiera in optimile Ch. League .

Echipa mea preferata in Italia e Inter Milano ( de cand l-a transferat pe Ronaldo - dupa mine Ronaldo de dinainte de prima accidentare grava e cel mai mare fotbalist din istorie ) . In acest moment Inter e campioana en titre a Italiei , pe primul loc in clasament si calificata in optimile Ch. League .

Din motive de Paolo di Canio si Irriducibili ( dupa mine cel mai tare grup ultra ) , dar si datorita apropierii de suporterii Inter-ului , in Italia simpatizez si Lazio . Aseara lazialii au distrus as roma cu 3-0 in derby-ul capitalei .

PS ... juve e in serie b din cauza meciurilor aranjate .. oare shtoia cand are de gand sa-mi faca o bucurie ?? 010.gif
iuliu
ROMANIA - Dinamo BUCURESTI

Israel Macaby Haifa (locuiesc in nord aproape de Haifa)

Anglia Manchester United
Italia Internazionale Milano
Spania Real Madrid
Turcia Fenerbahce Istambul ( Traian Ionescu , Datcu si Nelu Nunweiller)
Ukraina Sahtior Donetsk ( Mircea Lucescu)

In general simpatizez echipele britanice ( desigur nu pentru jocul "spectaculos" ci mai degraba pentru spiritul de buldog tipic britanic.) Si totusi sa speram ca joi seara CAINELE ROSU va fi mai tare ca buldogul.
Cai Lun
Iuliu este pana acum singurul care ar putea oarecum sa treaca pe lista de aici Dinamo Bucuresti. Restul nu inteleg de ce tineti sa spuneti asta, din moment ce titlul topicului este cat se poate de clar... in fine, oricum nu pot sa va dau pe brazda...
Radu10mai
nu mai tin cu nici o echipa din strainatate! oricum niciodata nu m-am dat in vant dupa alte echipe decat Dinamo.
Acum, spun eu, ca facem parte din echipele bune ale Europei, nu mai sîntem o echipa mediocra, putem face fata multor echipe de calibru. nu mai am motive sa tin cu alte echipe, ca apoi sa jucam cu ele si sa pierdem!?!? sa le injur apoi restul vietii!? Singura iubire ramane Dinamo, fuck the rest.... HAITA_DINAMO.gif
detz_red_dog
Dinamo si JUVENTUS!!! Dar intotdeauna Dinamo MAI PRESUS DE TOATE!!!!
biancap78
Din strainatate?hmmmmmmmmm... Real si Inter, mai mult ca sigur.(desi intr-o vreme eram mare fan Boro)
mariusl
echipe preferate: MANCHESTER UNITED & AC MILAN wink2.gif wink2.gif wink2.gif
matador
Dinamo Liverpool Atletico si Inter
RED75
Eu nu am nicio echipa preferata in afara de Dinamo. Poate doar ceva simpatie pentru Boro ;)
chelios
Inter si A.C Mantova
Apropo uitati-va pe site-ul suporterilor A.C Mantova sa vedeti ce mult semanam.
Clau_Goool
Ia sa vedem: ROMANIA - FC Dinamo BUCURESTI
ANGLIA - MAN. UTD
ITALIA - JUVENtUS
SPANIA - DEPORTIVO
GERMANIA - BAYERN MUNCHEN
FRANTA - OL. LYON
mihaiul90
Pai pot spune ca simpatizez si eu niste echipe din strainatate, dar doar atat, nu tin cu niciuna in adevaratul sens al cuvantului:

Anglia - Chelsea (nu ma intrebati de ce, dupa scandalul Mutu nu i-am mai simpatizat o vreme, ca apoi sa incep sa-i simpatizez iar, apropo sper sa castige Champ. Lg. de anul asta ca ne-ar ajuta si pe noi sa intram direct in grupe, in fine e o echipa puternica cu jucatori foarte buni : Terry, Lampard, Drogba etc. )
Italia - AC Milan (am o bluza de trening cu AC Milan si ea e vinovata pentru simpatia mea fata de aceasta echipa 010.gif oricum au jucatori buni si AC Milan si imi place jocul practicat de ei)
Spania - Real Madrid (ii simpatizez din timpul erei galactice... in ultimul timp au fost slabi rau, oricum simpatia asta a mea fata de ei se datoreaza si antipatiei fata de Barcelona...)
Franta - Lyon (faptul ca au castigat campionatul francez de 5 ori la rand spune totul despre aceasta echipa... inainte simpatizam Monaco, dar in ultimul timp m-am reorientat)

Si sa nu uit : Rosenborg si Boro vor avea si ele mereu o semnificatie speciala pentru mine blacksheep.gif verystrange.gif

Dinamo e peste toate insa !!!
Dumi-DC
Lazio
astea
as roma si mai nou de cand e martins acolo newcastle united!
mihaela_n2
Romania-Dinamo
Italia-AS Roma
Anglia-Arsenal
si din Romania mai imi plac si Pandurii...ca-s echipa orasului. HAITA_DINAMO.gif romania.gif
ayrton
AC Milan!
Sempre AC Milan!
CHIVU
Pentru mine Valea Jiului e o tzara straina :)) asa ca MINERUL LUPENI imi place :))...
Italia=AS ROMA
CATALOUNIA=FC BARCELONA
Olanda=AFC AJAX
sicko
Anglia-Liverpool
Spania-Barca
Italia-Lazio
Germania-Borussia Dortmund
Frantza-Olympique Marseille
Scotzia-Celtic
Argentina-RIVER
astea sunt cluburi adevarate, si au suporteri adevaratzi...mai e d mentzionat si Ajax, ptr tot c inseamna club si scoala d fotbal
vlad
QUOTE(Gabriel @ 19 May 2006, 18:57) *
INTERNAZIONALE MILANO

Solo Inter - anti bbilan si dopentus Mai Stati In B!!!
simpatii : olympiakos si newcastle united!
juve28
ma poate ajuta cineva?un site sau site-uri unde gasesc arhiva campionatelor straine(campioane,castigatoarea cupei,cupa ligii).
drumm
Dinamo,
Manchester United,
Ajax Amsterdam.
Iar ca sport diferit: Rugby - sunt fascinat de All Blacks - Noua Zeelanda.
alessandro_reddog
simpatii:REAL MADRID,AS ROMA(practica cel mai frumos joc dintre echipele din italia) shi cam atat.

iar mai presus de toate- [color="#FF0000"][/color][size="5"][/size]Dinamo BUCURESTI HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.