Help - Search - Members - Calendar
Full Version: P.C.H-la meciul cu rrapid!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
LAZIO
Desi nu am jucat un fotbal grozav avem un moral excelent dupa castigarea meciului cu puli timisoara si a unei noi cupe!Tinand cont ca meciul cu rrapid poate insemna asigurarea locului 2 castigarea primului derby adevarat si un pas f important spre cupa cred ca stadionul va fii plin indiferent de preturile biletelor!De aceea cred ca ar fii f important ca liderii galeriei sa reuseasca sa obtina permisiunea sa putem sta si in sectorul de peluza aflat in amenajare-reconstructie..........pt ca la urma urmei pe Dinamo canta doar peluza si in conditiile de fata este mult micsorata!PCH are 4542 de locuri cu tot cu partea de 9 randuri de sub tabela si cu sectorul in reconstructie!deci in momentul de fata are maxim 3500 de locuri.......cam putin zic io pt importanta si interesul meciului!Dc ar obtine accesul in toata peluza ar fii 5000 de locuri cu cele 500 noi construite si ar fii de senzatie!Si ceea ce zic io este posibil tinand cont ca si in cotroceni s-a putut sta in peluza aia fara scuane in reamenajare chiar si cu bilete de a-2-a desi se vandusera doar 900<<inainte de finala cand am spus pe forum ca am vb cu liderii si ca se poate sta la peluza cu bilete de a-2-a chiar dc e in reamenajare ati ras!Si ce ar mai f.f.importanteste ca pe ciori nu tre sa ii lase decat 1900in peluza asa cum am fost si noi in giulesti an de an si nu ne-au lasat mai multi!

sper sa ffie o coregrafie de vis ca de obicei si sincer astept mai mult pe fond vocal pt ca oricat ati lauda prestanta din finala eu am fost dezamagit de prestanta vocala!
iata si repartizarea locurilor pe stadionul Dinamo:::

Tribuna 0

2128
Tribuna 1

2168
Tribuna 2

1469
Tribuna oficiala A

135

Peluza Hildan

4542

Masa presei

50

Peluza 1

4646

Tribuna oficiala B

50

ce ziceti cainii mei?
cam putin nu .......fara sectorul ala in constructie?
Siegfried
ai uitat balcoanele si feretsrele de la Spitalul de Urgenta... acolo tre sa stea borcea & Co...
:)

sunt curios ce o sa fie la peluza sud, unde stateau Boys si ceilalti... sper sa vina tot acolo. o sa fie langa rapidisti si conteaza sa fie acolo cei mai tari suporteri.
StefanGL
ce s-a auzit?se da drumul si p partea de "ruine" a peluzei...destul de important icon_wink.gif subiectu'
LAZIO
Io cred ca este f important sa se dea drumul in toata peluza pt ca fara sectorul ala este cam mica mai ales ca in partea peluzei de sub tabela lumea nu prea canta!Si mai cred ca o sa vina f multa lume mai ales ca suntem pe val si biletele deja s-au pus in vanzare si pretul este destul de mic zic io;;;;;
iata anuntul fc.dinamo
S-au pus în vânzare biletele
pentru derby-ul Dinamo-Rapid

S-au pus deja în vânzare biletele pentru ultimul derby al actualei ediții a Diviziei A la fotbal, Dinamo-Rapid, care se va disputa duminică, în etapa a 26-a, și care va fi arbitrat de o brigadă din Olanda, avându-l la centru pe Pieter Vink, ajutat la cele două linii de Adriaan Inia și Hans ten Hoove. La casele stadionului din Șos. Ștefan cel Mare, deschise de la ora 13.00, se găsesc tichete la tribuna 0 (200.000 lei), la tribuna I (150.000 lei), la tribuna a II-a (100.000 lei) și la peluza "Cătălin Hîldan" (50.000 lei). Peluza I este rezervată fanilor rapidiști.

de asemenea f important cum de altfel am spus si in inceputul subiectului ar fii ca pe ciori sa ii lase doar 1900-----strict..si atat!!!!!!!!!!!!Se stie cat de urat se poarta cand mergem la ei si ca asta este reciprocitatea si nu ar trebui sa lase mai multi!in restul peluzei pot intra fani dinamovisti!
de aceea fac apel catre moderatori pt ca ei au mai multa imfluenta......poate reusesc sa dea un comunicat in care sa se explice necesitatea lasarii publicului si in sectorul de peluza in constructie<<<<fara scaune!!!!!!!!!!!
forzzaaaa Dinamoooooooooo!!!!!!!!!!Si va astept la meci!
Ciciocle
sa inteleg ca sectorul din peluza I ocupat meciurile trecute de ZEL va fi cedat tot rrapizilor? iar o sa fie galeria adversa mai numeroasa? ce pazeste conducerea noastra, si mai ales directorul executiv porcea? la meciul cu stiaua i-a durut in kur, la finala cu faru la fel...astia nu dau doi bani pe noi, dar stiu sa se oftice atunci cand strigam contra lor icon_evil.gif rusine bbnc! rrapizii n-ar trebui sa fie mai mult de 1500, adica 10% din capacitatea stadionului, in schimb vor ocupa 4646 de locuri?!?!?numai la noi se poate intampla acest lucru.
LAZIO
Ma sigur nu or sa umple peluza pt ca au 1900 de biletedeci or sa vina maxim 2500 dc isi mai cumpara bilete!dar important era sa avem si sectorul de peluza in constructie ,sa nu se auda tiganii nici un minut!
oricum nu stiu ce parere aveti voi dar eu am ramas dezamagit de prestatia vocala a galeriei din finala!nu vreau sa su par pe nimeni dar in jurul meu erau numai cetateni care nu au cantat nimic tot meciul si nu au avut nici macar bunul simt sa tina steagul ala pe 2 bete deasupra capului!sincer nu stiu ce cautau in peluza!si toate astea la o finala!nu vreau sa comentez mai mult dar foarte multi habar nu au ce inseamna sa stai in peluza!sunt mai mult preocupati sa vada meciul ,obosesc dc tin in mana un carton,au tupeul sa tipe la cei care ridica un steag deasupra lor si nu mai vad si in nici un caz nu canta ............ca ei sunt smecheri!repet nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu vb la general dar asta nu este mentalitate si mai bine stam 500 in peluza si tipam ca disperatii decat 2000 care stau jos si mananca seminte!!!
voi ce ziceti?da sincer!
StefanGL
eu zic k la finala s-a castigat tribuna2
luka
Nu mai folosi cuvantul semintar ca se supara Ciciocle icon_lol.gif Avand in vedere ca-i ultimul derby si ca de rezultatul lui depinde soarta campionatului de abia astept sa vin pe stadion si sa strig pana ragusesc.Ce zice-ti putem creea o super-atmosfera?Sa li se faca pielea de gaina coloratilor...Macar acum sa lasam semintele acasa,macar acum sa nu mai stam jos,macar acum sa nu venim la meci ca si cand am veni la teatru...trebuie!!!!
Sa-si inghita cuvintele toti care spun ca Dinamo nu mai are suporteri...
Anonymous
Luka, sa nu-mi spui ca tu nu mananci seminte!!!!!!!!!. Si apropo, Ciciocle, chiar nu mananca seminte!
luka
La intrebarea ta,Degady,am un singur raspuns:NU,am renuntat de mult la ele...
r3d`
cei care au format candva nucleul rebel,dur sau cum vrei sa ii spuneti al galeriei care se numea peluza SUD..sau Z.E.L...vor sta in acelas locuri ocupate si pana acuma..dar fara steaguri pe garrd....vor fi simpli spectatori!!!
Ciciocle
la stadion se muncea din greu pentru a se monta scaune in noul sector dn PCH. Maine seara cred ca se va sta in intreaga peluza. o veste buna..
Anonymous
Ciciocle, despre care stadion vorbesti??? :D :D
Ciciocle
nu raspund la provocari :P
attos
:P ...oricum...tribuna a 2-a are nevoie de reconstructie masiva...dar daca stai sa te gandesti mai bin tot stadionu...sa ingropam ciorile in groapa!!!ale ale biancorossi ale
LAZIO
Azi am avut bucuria sa vad ca toata peluza este gata de meci +sectorul ala nou construit iar gardurile au fost date jos!uraaa!Acum peluza are 5000 de locuri deci sa facem spectacol si in primul rand sa o umplem!Am vb cu elias si zicea ca deja s-au vandut multe bilete in P.C.H-si ca va fii sigur plina si vor fii 6000 de caini acolo,cel putin!deci grabiti-va sa va luati bilet pt ca ar putea fii primul derby castigat si un pas spre titlu!Biletele nu se vand decat 2 la persoana de teama sa nu cumpere ciorile asa ca nu vor fii cu siguranta mai mult de 2000 maxim,,reciprocitatea fiind de 1900 de bilete!
Cu totii pe stadion si incercati sa mobilizati pe oricine cunoasteti si tine cu Dinamo pt ca P.C.H--nu a avut niciodata mai multe locuri.......tre sa facem spectacol!Forzza Dinamoooooooooooooooo!!!!!!!!!
LAZIO
Au cumpărat 800 de bilete din porția Rapidului
După ce Dinamo a alocat giuleștenilor 1.900 de tichete, conform protocolului de reciprocitate dintre cele două cluburi, fanii “cîinilor” pretind că au reușit să cumpere de la casele de bilete de sub Podul Grant 800 de bilete. Ultrașii roș-albilor au pregătit cum se cuvine și acest derby, promițînd un spectacol pe măsură. “Veți vedea ce pot face suporterii dinamoviști la un meci acasă”, a spus liderul Nuova Guardia, Elias Bucurică.

asta este un anunt din prosport....din care reiese ca ciorile mai au doar 1100 de bilete!pe pagina cucuriguboys se scrie ca toata peluza 1 care are 4600 de locuri este a lor!
care este adevarul pt ca este o mare diferenta intre declaratii si oricum cand am fost io ieri la stadion nu se vindeau decat 2 bilete de persoana de teama sa nu le cumpere ciorile si asta in prezenta a peste 30 de lideri ai galeriei?
nu de alta dar nimeni nu cred ca suporta 1100 de ciori dar 4000 ar fii cam mult!!!!
attos
loool...ei in stadionu lor decioroi ne aloca 2 sectoare shi noi sa le dam toata peluza...1/3 din stadion sa fie cu ciori...asta nu se poate!!!!!!
Shamann
Numai la noi se poate intampla asta....daca borcea e tampit!!!!sunt curios cate bilete o sa le dea spurcatilor....toata peluza???asa cum ne-au dat-o ei??
RUSINE BORCEA!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.