Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NU MAI SUNT BILETE LA FINALA!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
LAZIO
aZI DE DIMINEATA AM MERS IN COTROCENI SA CUMPAR BILETE SI DUPA VREO 2 ORE DE ASTEPTAT CA FRAIERUL...IO SI INCACATIVA.........SE GASESTE UNDESTEPT DE JANDARM SA NE INTREBE NOI DE CE STAM ACOLO CA BILETE NU MAI SUNT DE MULT!!ASA CA PLEC LA STADIONUL DINAMO UNDE SE VANDUSERA BILETE PANA CU 20 DE MIN INAINTE SA AJUNG IO.....ALTI DISPERATI CA MINE INTREBAU PESTE TOT DE BILETE DAR TOTI ERAU F NEPASATORI!!DUPA 2 ORE DE ASTEPTARE APAR BILETE.....STATI PUTIN CA NU LA CASELE DE BILETE..E ADEVARAT TOT IN INCINTA STADIONULUI DAR LA MAGAZINUL LOTTO SI BERARIE UNDE VANZATORII VINDEAU CU 300 IN PELUZA SI CU 500 LA A 2-A...ASA CA DAU 1 200 000 PE 4 BILETE SI PLEC FERICIT CA TOTUSI AM BILET SI O SA DORM LINISTIT!DAR RESTUL DE SUPORTERI CA RE NU AU CE O SA ZICA CAND CHIAR IN INCINTA COMPLEXULUI DINAMO SE VINDEAU BILETE LA SUPRAPRETURI????????????????????????SI DINCOLO DE TOATE NICI UN AFIS NICI O VESTE NIMIC DESPRE UNDE O SA STAM SI CE O SA FACEM!INTREB PE UNUL DIN LIDERI SI IMI SPUNE CA NICI EI NU STIU UNDE O SA STAM DC IN PELUZA S-AU VANDUT DOAR 900 DE BILETE SI COREGRAFIA E PREGATITA PT PELUZA........DAR AU FACUT DEMERSURI SA II LASE PE TOTI INCLUSIV CEI CU BILETE LA A-2-A SA STEA IN PELUZA.DINCOLO DE TOATE MAINE TRE SA II TRIMITEM PE PESCARUSI ACASA FARA PENE.FORZA DINAMO! :D
Anonymous
pe la 15:30 la Dinamo nu mai erau bilete deloc, am plecat la stadionul lui fc national, iar la 4 am cumparat din cotroceni la trib a II-a, mai avea si la peluze, pret normal, de la caserie, fara coada, fara omor, mai erau cativa oameni, normali :) nu bisnitari, biletele erau pe terminate, sunt convins ca nu vor fi locuri libere
chimaira
ANUNT:stiu pe cineva care are un bilet in plus....nu e bisnitar icon_lol.gif ....
unul pt tribuna a IIa.cine e interesat...sa-mi dea un prv...nu e bisnita!

pot confirma adminii, asta dupa ce ii "ung" cum trebuie icon_lol.gif icon_lol.gif
chimaira
.......pot (daca vor) confirma ca nu sunt bisnitar :D
bibishte
eu maine ajung in bucureshti .... mai exista sau nu bilete la meci? ma refer la bilete de 100.000 lei shi nu unde merge nordul
Shamann
nordul va sta la peluza 1....iar bilete se mai gasesc cred...
Shamann
lazio sper sa fie asa cum zici tu..adica sa ii lase pe cei de la a2a sa intre la peluza...ca altfel va iesi o varza si o sa ne facem de kk....o sa fie peluza jumate.....tampiti astia..dc naiba nu au pus in vanzare toate biletele de la peluza???idiotii naibii....
oricum TOTI IN COTROCENI!!!!!
Anonymous
Unde ati vazut voi ca s-a putut intra cu bilet de tribuna2 in peluza? Cel mult, o sa se poata intra ca si anu trecut la sfirsitul meciului, cind pleaca bronecii. In ghena nu s-a putut, in tiganie la fel. Nu s-a putut nici macar cu bilet de peluza1 sa intri la peluza2. Nici macar cu bilet de tribuna1, de 3 ori mai scump, nu s-a putut intra in peluza. Animal mai prost ca jandarmu si bronecu poate doar oaia sa fie.
Anu trecut la finala a trebuit sa fie rupt baraju jandarmilor ca sa se deschida peluza dinspre Staicovici, prin minutu 10-15, ca nu mai erau locuri in restu sectoarelor si cretinii de jandarmi oprisera accesu in stadion chiar daca oamenii aveau bilet.

Azi pe la 4 inca mai erau bilete la Cotroceni, casele de jos la intrarea de la tribuna1. Mai aveau si la peluza1 si la tribuna2.
LAZIO
Sper sa nu vina mai mult de 3-4 mii de pescarusi kiar dc au 5000 de bilete!dar oricum ii facem ca la ei or sa tipe maxim 2000!restul sunt cetateni!Dar azi toti liderii cu care am vb la stad spuneau ca fac presiuni sa ne lase si pe noi tot in peluza si sper sa reuseasca!oricum coregrafia este super o sa vedeti ramane ca si noi sa ne ridicam la inaltimea ceruta de o finala care poate fii trenul nostru spre europa!!va dati seama dc batem ce o sa fie duminica cu rapidul?O sa avem un moral excelent iar ei or sa fie la pamant dupa meciul cu cfr! forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dinamooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
Shamann
lazio..si ce osa se intample daca nu o sa ne lase sa intram ?o sa ramana doar 900????restul va fi goala??nu se paote..ne facem de ras..daca se intampla asta....peluza 1 e cea dinspre marroit???
luka
Shamanne,lasa mey ca nu ne facel noi de ras,important e sa fie atmosfera si sa castigam ca tot o sa-i facem pe cetatenii constanteni.Desi stadionul asta nu-mi place absolut deloc,multe ghinioane am avut aici,sper sa avem ce sarbatorii icon_twisted.gif
Ciciocle
fratilor, azi pe la 11 s-au pus in vanzare bilete la Dinamo. eu am luat la ora 1 si mai aveau. nu era nici o coada. bisnitarii au profitat de obisnuita degringolada care exista la dinamo la fiecare derby. nu inteleg de ce nu s-au pus toate biletele in vanzare odata, de ce a trebuit sa aduca in fiecare zi cateva sute de bilete, cumparate in mare parte de bisnitari... icon_evil.gif
Cainele
"lazio" sa cred ca tu faci voit aceasta dezinformare ? sau doar involuntar icon_lol.gif
Ciciocle
LAZIO are dreptate, dimineata nu se gaseau bilete. Au fost aduse abia la 11. Dar deja unii apucasera sa cumpere de la bisnitari...
LAZIO
dc nu ne lasa in peluza pe toti o sa stam la a 2-a si in peluza doar 900 pt ca atatea s-au pus in vanzare!nu stii ca si anul trecut peluza aia a avut doar 900 de bilete vandute la finala cu otelul?si asta din motive de securitate...peluza aia nu are nici scaune.oricum ar fii ii facem pe pescarusi...pacat cu conducerea asta de kkt care nu a avut aceeasi initiativa ca si ce ade la farul!!!!!!!!!!!!!!! nu contest ca la ora 13 mai erau bilete dar pe la 15 nu mai erau sigur si pe bune am vb cu mai toti liderii si au spus ca nu se mai gasesc sigurrrr!!!!!!!!!si uite si anuntul frf ca sa va la muriti;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;Federația Română de Fotbal anunță că accesul publicului spectator pe stadionul "Cotroceni" din București, cu ocazia finalei Cupei României, ediția 2004-2005 (FC Dinamo București - FC Farul Constanța, miercuri, de la ora 20,15), va fi permis începând de la ora 18,00.
Accesul va fi făcut după cum urmează:
- Suporterii echipei FC Farul (întreaga Peluză a II-a și o parte a Tribunei a II-a), precum și ceilalți spectatori de la Tribuna I și Tribuna Oficială - prin strada dr. Lister
- Ceilalți spectatori de la Tribuna a II-a și de la Peluza I prin strada dr. Vitzu
Referitor la activitatea presei, FRF reamintește faptul că posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi vor filma numai de pe platforma de la Tribuna I și se pot deplasa prin tribune DOAR DUPĂ ÎNCHEIEREA MECIULUI. În caz contrar, reporterii (cameramanii) care vor încălca această regulă vor fi evacuați din stadion, iar acreditarea respectivă va fi retrasă.
Accesul presei în "zona mixtă" va fi permisă, după încheierea jocului, numai după ce jucătorii celor două echipe vor fi intrat în vestiare. Conferința de presă va avea loc la etajul 1 al clădirii principale la 20 de minute după fluierul final al arbitrului, se arată într-un comunicat al FRF. ...................tot acolo se specifica ca la peluza dinspre staicovici sunt doar 900..
LAZIO
uite acum am vb cu 2 prieteni care vin de la stadion ........au facut banere si ei zic ca se mai gasesc cateva sute de bilete in cotroceni !!!!!!!!deci bafta celor care nu au si isi doresc!!!!!!!!!!!!!oricum grabiti-va si pt cei care au deja bilet hai sa aratam la pescarusi ca se pot intoarce acasa negriii{de suparare}adica ciori :D Suntem singurii ultraaaaaa...........din toata...........romaniiiiaaaaaaaaaa..................
Ciciocle
care-i strada Lister si care-i strada Vitzu? ziceti-mi in functie de mariott, ca sa pricep si eu...
Anonymous
noi intram pe langa marriot, pe sus pe la a II-a, iar sclavii lui steaua & restul spectatorilor (fcn echipati de joc crazysanta.gif etc) pe la trib I, pe la opera (ca pct d reper m mare)
Shamann
vitzu...cred ca e cea de langa marriot....si chiar o sa fie 900 de oameni in peluza???nu pot intra aia cu bilet la a doua????
LAZIO
Suporterii echipei FC Farul (întreaga Peluză a II-a și o parte a Tribunei a II-a), precum și ceilalți spectatori de la Tribuna I și Tribuna Oficială - prin strada dr. Lister
- Ceilalți spectatori de la Tribuna a II-a și de la Peluza I prin strada dr. Vitzu
................................................................................
.......................................................................dr Vitzu este peluza din spatele mariot...se poate ajunge cu 385----------sii36 autobuze.asta pt a ajunge exact in fata stadionului si a avea acces la tribuna a 2-a si peluza dinamovista fara a te intersecta cu farul!!!!!!!
luka
Pai noi astia din Drumul-Taberei o sa mergem pe traseul obisnuit:ori pe la Eroilor-Opera-stradutele alea cu vile din Cotroceni -stadion or Academiei-stradute si stadion.La ce peluza iesim?Sincer nu ma intereseaza si pot sa ma intersectez si cu pescarusii icon_twisted.gif
Ciciocle
nu stiu de ce am impresia ca faristii au pus gheara pe mai multe bilete...cred totusi ca se vor inghesui toti la peluza, iar tribuna a II-a va fi in totalitate a noastra
luka
Eu nu inteleg ce minte bolnava a hotarat sa nu se puna in vanzare decat aproximativ 11500 de bilete daca capacitatea stadionului e de aproxim. 16000 de locuri.Ma uitam pe site la finalele din anii anteriori si ma uitam cu regret la atmosfera din meciul cu prazilienii de pe Lia Manoliu...
Shamann
in peluza 1 vor sta doar cei 900 care au bilete....daca se va intampla asta am pus-o..o sa iasa o varza...totusi sper sa nu se intample asta!!!!!
Anonymous
Cine a zis ca doar 900 de bilete se vind la peluza1? Doar 900 a cerut clubul Dinamo, restu se vind la Cotroceni.
Anonymous
BBNCDD: icon_evil.gif icon_evil.gif :argue: :flame: :flame: wtf.gif :betiv: shocked.gif :turd: :turd: bag.gif bag.gif ...mai bine cereau 100 de bilete si invitau nepotii lui jiji!!!
attos
se rezolva mah...va di peluza plina...jadarmu..om prst cum il stim cu toztii va realiza ca o coregrafie are nevoie de oameni...in fine abia astept meciu...shi iar am avur parte de o organizare proatsa...cand nu-s tzigani shi cioroii...finala e la mijlocu saptramani...
cu totzii in cotroceni....ale biancorossi ale ale...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.