CMIDP
May 9 2005, 12:32 AM
Gata dragii mei ....ati scapat de stresul numit CMIDP ...
Odata cu auto-desfiintarea peluzei ZEL imi anunt si eu iesirea dupa acest forum si de pe toate forumurile legate de fotbal ....
Voi mai intra sa citesc din cand in cand ..dar nu mai postez nicaieri ....
Ramaneti pe stadioane ...... sau haideti pe stadioane sa fim caini in continuare....
gabri999
May 9 2005, 02:49 AM
ma , da radical mai esti si tu !
gata , daca v-ati desfintat , s-a terminat lumea
in fine
pacat ca dispareti cu toti asa , dar poate cine stie , ne vom revedea in alte vremuri mai bune
eu tot va astept in peluza P.C.H. ,
poate reincepe lupta acolo , ar fi interesant
Golden
May 9 2005, 09:54 AM
pacat ca v-ati desfintat...si pacat ca nu mai postezi nici tu aici..erau interesante parerile tale ;)
poate o sa revi asupra deciziei (asta cu postatul)...cea cea cu desfintarea inteleg ca nu se mai poate...deh...cativa oameni nu se pot pune cu oamenii din lumea interlopa de la conducerea Dinamo...care fac totul sa ramana acolo...
Shamann
May 9 2005, 10:05 AM
NUMAI BINE!!!!pacat....asa cum e mare pacat si desfintarea Z.E.L.!!!!!!sper sa ne vedem candva...in pch!!!!!
Caini pana la moarte!!!!!!!
Ciciocle
May 9 2005, 10:18 AM
CMIDP, acuma ca esti si tu cetatzean

ai mai multe motive sa postezi pe net. macar ultras de tastatura sa ramai :)
p.s. lasand gluma deoparte, chiar nu vad legatura intre desfiintarea ZEL si retragerea ta de pe forum. aici conteaza parerea tuturor dinamovistilor, de orice culoare si orientare (geografica)
ZOCCOLO DURO
May 9 2005, 10:24 AM
NON MOLLARE MAI ....SUNA CUNOSCUT? NISTE ULTRASI ADEVARATI NU TREBUIE SA CEDEZE NICIODATA....BOIA CHI MOLLA !!!
mari_the_d0g
May 9 2005, 10:37 AM
CMIDP nu vad legatura intre desfiintare si plecarea ta de pe forum, dar.....in fine. pacat ca s-a desfiintat ZEL, insa eu cred ca nu trebuia sa cedati.asta e- e parerea voastra si o respect....
LAZIO
May 9 2005, 11:40 AM
BA fratilor io am avut initiativa cu salvati peluza sud!!! cutotii suntem caini pt ca ii respect pe cei din sud!dar incetul cu incetul incep sa ma dezamageasca si ei PUTIN!daca ii admiram pt ceva ii admiram pt atitudine,spirit de lupta,ptca erau in adevaratul spirit al cuvantului ultrasi!dar nu imi imginam vreodata sa renunte............ei earau un fel de elita ultra a lui Dinamo in materie de extremism si de noncoruptie!!!!indiferent care ar fii motivele care i-au determinat sa renunte io cred ca e o decizie total gresita!Sper sa revina asupra deciziei pt ca nu fac decat sa dea satisfactie spurcatilor si conducerii!Astept propuneri sa ii ajutam si mai usor cu vb astea de kkt care nu folosesc!Io unul pot sa spun ca ii inteleg si ca stiu multe din greutatile care le-au intampinat in sud!Dar NIMIc.................NIMIC -ABSOLUT NIMIC nu ar trebui sa ii determine sa renunte la lupta!Respect sud..........si dovediti ca idealurile si principiile pt care ati luptat nu sunt in zadar.....................ZEL=zona de exprimare libera!Reveniti asupra deciziei---------caini pana la moarte!
ZOCCOLO DURO
May 9 2005, 11:48 AM
DA....SI CAM CE AI VREA TU SA SPUNEM? ....IN FOND E DECIZIA LOR .....
alexemilian
May 9 2005, 12:02 PM
eu nu am inteles o treaba: indivizii care formau ZEL nu mai merg deloc la meciuri sau se duc in calitate de suporteri si atat sau...?
CMIDP, poate ma lamuresti tu.
LAZIO
May 9 2005, 01:27 PM
MMddddaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!m-am lamurit!voi nu doar ca nu prea aveti habar de ceea ce se intampla in peluzele dinamoviste si sunteti indiferenti....pe deasupra mai luati lamisto si initiativele altora care vor sa salveze o peluza mica dar ULTRA!am fost putin naiv sa va cer voua ajutorul care cei mai multi vedeti meciurile lui Dinamo doar la televizor in cel mai fericit caz!aveti si voi calitatile voastre ....va pricepeti sa tastati...........sa..........Ar trebui sa va fie Ru-SI-NI-CA!!! nu aveti deloc habar ce inseamna spiritul de caine!!
:x
Eu zic ca ar trebui sa te razgandesti.In fond aici posteaza toti cainii indiferent de locatie sau convingeri
Golden
May 9 2005, 01:45 PM
QUOTE(alexemilian)
eu nu am inteles o treaba: indivizii care formau ZEL nu mai merg deloc la meciuri sau se duc in calitate de suporteri si atat sau...?
din cate ne-a zis CMIDP ei se vor duce la meciuri...tot in sud...da' doar ca simpli cetateni :(
ZOCCOLO DURO
May 9 2005, 02:17 PM
asta-i pentru Lazio: ce sa faci frate....nu toata lumea stie sa ajunga pe stadion...si eu asvrea sa mai vin pe la meciuri dar nu stiu cu ce sa ajung pe Dinamo...34 mai circula....?.
....
ZOCCOLO DURO
May 9 2005, 02:21 PM
si cred ca ar fi mai bine sa -ti schimbi numele....lumea s-ar putea sa te confunde
cu Cristi Lazio....care cica vine la meciuri....
kacio
May 9 2005, 02:32 PM
un moment de reculegere ptr CMIDP ca a murit pe acest forum
Dumnezeu sa-i ierte tastatura :D
Dumi-DC
May 9 2005, 03:43 PM
Pacat eu zic ca ati cedat prea usor de la voi ne asteptam sa se scape de bbnc
[size=18]Membrii grupului www.dol.ro voi veti fi tinta urmatoare a lui Borcea acum ca ZEL nu mai exista si PCH e ascultatoare fata de bbnc
Anonymous
May 9 2005, 04:39 PM
[quote=Dumi-DC]Pacat eu zic ca ati cedat prea usor de la voi ne asteptam sa se scape de bbnc
[size=18]
Membrii grupului www.dol.ro voi veti fi tinta urmatoare a lui Borcea
adica sa se ia borcica la lupta cu "cetatzenii"... ??? in afara de mici deranjuri de rutina (aplanate iute si fara varsare de lichiditati) navigam cu toate mesajele sus...nu zic ca nu ne-ar sta frumos cu niste torte tinute chiar pe tunelul de acces... :P 8)
chimaira
May 9 2005, 04:57 PM
nu cred ca o sa puna borcea bodyguarzii pe voi....
eventual niste produse ale lui bachus sa va puna probleme...
ce se intampla in Sud ne arata ca suntem o biata tzara post/cripto-comunista...
asta e.
ne conduc niste analfabeti...
Anonymous
May 9 2005, 05:16 PM
QUOTE(chimaira)
nu cred ca o sa puna borcea bodyguarzii pe voi....

:lol:
eventual niste produse ale lui bachus sa va puna probleme...
ce se intampla in Sud ne arata ca suntem o biata tzara post/cripto-comunista...
asta e.
ne conduc niste analfabeti...

pai pana citesc mesajul...pana il inteleg...se termina meciu....

:P
Anonymous
May 9 2005, 05:21 PM
[quote=Dumi-DC]Pacat eu zic ca ati cedat prea usor de la voi ne asteptam sa se scape de bbnc
[size=18]
Membrii grupului www.dol.ro voi veti fi tinta urmatoare a lui Borcea
Mai Dumi, de ce crezi asta?
Dar, stai, ai zis "tinta urmatoare"! Inseamna ca vrea sa ne cumpere sau sa ne premieze? Sau sa ne impuste? O sa ne apere ceilalti "cetateni" de la a 2-a care la ultimul meci strigau la noi "stati ba jos ca si eu am dat 100000 ca sa vad meciul"!!!!
O sa vezi, o sa fie o revolutie la a 2-a daca se atinge cineva de noi!!!!!!!!
chimaira
May 9 2005, 05:39 PM
cetatzeni, lupta cetatzeni!
sper sa va sara in ajutor cand vor veni gorilele lui porcica... 8)
attos
May 9 2005, 07:21 PM
este parerea ta shi respect...o decizie ca asta stiu ca nu se ia peste noapte...oricum esti bine venit in www.dol.ro...
Anonymous
May 9 2005, 08:58 PM
dogmatic
May 10 2005, 01:17 AM
CMIDP te salut si eu la plecare , interesante si patimase posturile tale ... ... bafta !
Cainele
May 10 2005, 05:15 AM
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
si cred ca ar fi mai bine sa -ti schimbi numele....lumea s-ar putea sa te confunde
cu Cristi Lazio....care cica vine la meciuri....

@ZOCCOLO DURO:
da mah...al drq ...mai traieste mah Cristi Lazio? am auzit ca a iesit la pensie :P
"Pacat eu zic ca ati cedat prea usor de la voi ne asteptam sa se scape de bbnc
Membrii grupului www.dol.ro voi veti fi tinta urmatoare a lui Borcea acum ca ZEL nu mai exista si PCH e ascultatoare fata de bbnc"
Hai mah...se pun ei cu "ultrashii de tastatura"? crede-ma tastele sunt arme redutabile...
Anonymous
May 10 2005, 08:41 AM
pai cum CPU-urile noastre e mai vesele ca ale lor...asta ca sa nu-i injuram de MB-uri, fi-le-ar ZIP-drive-urile de ras sa le fie...

8)
ZOCCOLO DURO
May 10 2005, 11:15 AM
pt. caine: ce vorbesti straine? mi-am luat deja bilet....ca cetatenii la a II a....iar legat de travestitul ala de mai sus....sa vezi pari in gura ce imi iau de la oameni....toti cred ca eu sunt ala de mai sus....si mai se cearta si cu toata lumea....Frate schimba-ti numele ca ma bagi in spital....si nevinovat.....ba CRISTI LAZIO NU ARE NICI O LEGATURA CU BAIATUL ALA RECALCITRANT DE MAI SUS.....asa sa ma scot...
LAZIO
May 10 2005, 12:36 PM
....Frate schimba-ti numele ca ma bagi in spital....si nevinovat.....ba CRISTI LAZIO NU ARE NICI O LEGATURA CU BAIATUL ALA RECALCITRANT DE MAI SUS.....asa sa ma scot...
................................................................................
................................................................................
................Auzi frate.......recalcitrantii astia ca mine merg pe stadion si in deplasari de cand tu credeai ca Dinamo e chestia aia de la bicicleta care produce lumina!dc ai chef de mistouri trebuie sa stii ca peluza Dinamovista a fost in multe clipe la inaltime pt ca a avut in randurile ei oameni gata in orice clipa sa faca sacrificii pt Dinamo si care au tipat din primul pana in ultimul minut pa Dinamo chiar si atunci cand toti plecasera acasa si era 5-0 pt spurcati!......si dc am ajuns unde am ajuns este si pt ca f multi ca si tine de altfel sunteti asi in a tipa in fata tastaturii..........de aceea nu acept sa fiu luat in ras cand incerc sa fiu solidar cu peluza sud si sa ii ajut fie si moral........Pana una alta tu ramai viteaz in fata tastaturii......io o sa merg ca de obicei cu steaguri si banare la finala........si atunci cand o sa vezi niste disperati care tipa ca turbatii sa stii ca nu e tocmai misto sa razi de oameni pe care nu ii intelegi doar pt ca tot incearca sa salveze sau sa ajute ZEL-ul kiar dc sta in nord!FFFFFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAA
AAAAAAAA DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!11
Ciciocle
May 10 2005, 12:56 PM

ia uite cristi ce patesti daca te bagi pe net, ajunge lumea sa te creada ultras de tastatura

si ti-ai luat bilet si la a II-a. gata, de-al nostru esti, nu mai ai ce cauta in PCH!
ZOCCOLO DURO
May 10 2005, 01:02 PM
faptul ca nu sti despre ce am vorbit mai sus explica totul. nu sti cu cine vorbesti......oricum nu conteaza....dar hai sa te ajut un pic.....in 95 in peluza nord era un grup zoccolo duro, membru fondator am fost....eu. ,,,,,,de atunci vin in peluza aproape non stop.....in acest an a aparut un nou grup se cheama front...si iarasi am fost printre fondatori....asa ca ...nu ti-ai gasit persoana pe care s-o inveti fenomenul ultras....esti cam mic
Dumi-DC
May 10 2005, 01:23 PM
Degady 64 spun asta pentru ca doar voi ati mai protestat impotriva bbnc,mai putin ca ZEL da cum ei au fost exterminati de conducere mi-e teama sa nu se lege si de voi oricum in cazul ca lucrurile vor merge prost la echipa voi trebuie sa contiunati sa protestati Acum echipa trebuie incurajata pentru ca avem o saptamana grea
rednorth
May 10 2005, 09:50 PM
Imi pare rau pt desfiintarea voastra!
Sper ca gestul vostru sa nu fie urmat de altii,in situatii similare.
Nu va pot judeca,deoarece nu va cunosc toate motivatiile.Mutati-va sub balconul lor;i-ati lovi la .oaie.Bafta in continuare,pt ca stiu ca nu veti ceda!
attos
May 10 2005, 11:07 PM
pacat ca am inceput sa ne certam intre noi... in loc sa ne gasim un tzel comun....incercam sa ne explicam fenoimenul ultras...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.