Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Deplasare la meciul Olanda - Romania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Cainele
Peluza Catalin Hildan organizeaza deplasare la meciul pe care echipa reprezentativa a Romaniei il va sustine in compania nationalei Olandei.
Aceasta oferta este adresata NUMAI POSESORILOR LEGITIMATIEI DE SUPORTER.
Inscrieri pana la data de 20 mai.
Detalii la liderul PCH, Elyas Bucurica -0742103367
Anonymous
$$$ ???
Anonymous
dar indiscret esti bozo!
Anonymous
nu, chiar ma intereseaza...
Ciciocle
am aflat dintr-o sursa sigura ca deplasarea va costa doua milioane lei, pentru cei cu legitimatie PCH. doua milioane, plus/minus doua sute de mii...
Anonymous
QUOTE(Ciciocle)
am aflat dintr-o sursa sigura ca deplasarea va costa doua milioane lei, pentru cei cu legitimatie PCH. doua milioane, plus/minus doua sute de mii...

don't bullshit me!!!
Ciciocle
QUOTE(bozo)
don't bullshit me!!!

nu te bullshit-uiesc. intreaba-l pe radu, sau mai bine da-i telefon stii tu cui...
Cainele
intrebati-ma pe mine...ca doar am pus anuntul , nu? :)
mari_the_d0g
sa inteleg ca deplasarea se va face cu autocarul, nu?
Cainele
da cu autocarul....dureaza cam 2 zile... icon_wink.gif
ZOCCOLO DURO
mama cred ca a luat foc telefonul lui elias
Anonymous
la praga am fost in total vre-o 80 de caini...1 1/2 autocare...si acum mor de ras cand imi aduc aminte faza cu inaripatele.... icon_lol.gif :banana1: :banana2: ...
Cainele
adik? zburau pe acolo? sau cautau lebedele din Viena ? ;)
Anonymous
icon_wink.gif icon_lol.gif gigi corsicanu: sa moara mama, te tai, te omor...elias ii facea semne: hai vino, nici o problema...garda ceha: nix tigani pe stadion...
uahahahahahaha....
ZOCCOLO DURO
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
SI TIGANII CE FACEAU PLANGEAU DUPA GARD ,LA INTRARE?
Cainele
mai sunt aproximativ 20 de locuri pentru deplasarea in Olanda...cei care doresc sa mearga sa se grabeasca...;)
Anonymous
Caine, tu mergi? De la noi merge cineva?
Cand se pleaca, traseu ceva, amanunte ai?
PS. Da-mi si mie pe mess nr tau de fix de la servici ca sa mai vorbim zielle viitoare.
Sorinskaya
Stie cineva unde stau (locuri, tribuna) romanii la meciu cu Olanda?
Vlad89
La tribuna aia in care se aflta multe steaguri tricolore :P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.