dududinamo
Jul 15 2003, 10:07 PM
Dupa cum stiti azi 15-07-2003 a aparut in Gazeta Sporturilor anuntul prin care se precizeaza ca Mugur Bolohan, un jucator pe care eu il stimez si il apreciez foarte mult pentru jocul bun din perioada pe care a petrecut-o la DINAMO, ataca destul de dur conducerea clubului. Ati vazut cum raspunde conducerea? Prin angajarea unui criminal, ca altfel nu il pot numi, un om care nu a fost niciodata Dinamovist, Marian Albu.
Cum am mai spus-o si altadata:" Parerea voastra e cea care conteaza", asa ca va rog participati la sondaj.
Sabin
Jul 16 2003, 12:34 AM
Bolohan pe de o parte are dreptate: asa e, Dinamo are o conducere incompetenta si macinata de scandaluri si de rautatii intre membrii ei. Lucrul asta este evident si nu se poate pune la indoiala. Dar sa iesi in fata presei si sa spui lucrurile astea mi se pare total deplasat si lipsit de profesionalism din partea lui. El, prin declaratia sa si-a luat practic adio de la echipa si a demostrat pentru a nu stiu cata oara ca la dinamo nu mai exista jucatori care sa iubeasca echipa, care sa sufere atunci cand lucrurile nu merg bine ci dimpotriva mai fac si declaratii defaimatoare. I-am vazut pe Onut si pe Preda care se distrau ca doi cretini ca strainii aia nu s-au mai prezentat la cantonamentul din Franta. E bataie de joc! Asa ceva nu se poate! Cum isi permit doi handicapati, retardati batuti in cap sa ia la misto echipa, antrenorul, practic clubul la care activeaza? Lucrul asta spune tot despre atmosfera din echipa lui Dinamo. La Dinamo sunt doar mercenari care nu stiu cum sa faca sa-si rotunjeasca veniturile si-i doare pe toti undeva de club si, la urma urmei de suporteri. Baietii aia doi de care am zis mai sus m-au jignit personal ca dinamovist si trebuie pedepsiti, cu tot riscul ca echipa sa ramana cu lotul subtire de tot. Acum cred ca si suporterii din Bucuresti ar trebui sa se implice si sa faca scandal ca asa nu se mai poate. FORZA DINAMO!! :D :D :D
ayrton
Jul 16 2003, 09:05 AM
Ai dreptate Sabin, si eu m-am simtit jignit si chiar sfidat ca un cretin precum onut sa ia la misto clubul de unde isi ia banii, si prin asta pe toti suporterii dinamovisti.
Pentru asta eu nu o sa il iert niciodata, si sa dea Domnu sa nu se transfere el acum in strainatate, sa vada ce cosmar va trai... Blegut va fi cel mai bland apelativ pentru el... Iar vanzatorul ala de preda ar fi bine sa se duca in ma-sa, si sa nu deschida gura el, un corupt si o cartita ordinara.
OVIG
Jul 18 2003, 12:16 PM
Cunoastem , oare , toate ce se intampla la DINAMO ? Nu cred... Sigur ca BOLO , a mai gresit si el, insa adevaratii vinovati sunt mai sus... Sunt aceeasi oameni ahtiati de putere, functii, ciolane in C.A. Moartea ii cauta acasa, iar ei vor sa conduca la faliment un club reprezentativ.Nu se promoveaza cei tineri , gen Lupescu , Raducioiu , Andonie s.a.Adica valori care se identifica cu DINAMO !!! Unde este DUDU GEORGESCU ? In CANADA...Nu a avut loc la DINAMO ! Din cauza acestor "hipopotani "! Vom ramane o tara locuita de pensionari NEMULTUMITI dar INDIFERENTI si EGOISTI. Cei mai tineri nu prea mai au ce cauta intr-o tara plina de "sacali" si "hipopotani"
Val61
Jul 19 2003, 03:23 AM
Daca traiam intr-o tara normala unul ca Dudu ar fi fost pus intr-o functie de conducere la club,ar fi avut o statuie,o pensie viagera si n-ar fi fost nevoit sa faca foamea prin Canada sau aiurea.
Si acum se zburleste pielea pe mine cand mi-aduc aminte de ce goluri era in stare sa inscrie cu capul,mai ales la centrarile lui Mircea Lucescu.
O TEMPORA ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.