Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care este adevaratul PCH ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Majoritatea covarsitoare a suporterilor dinamovisti considera ca principal vinovat pt abisul in care se indreapta FC Dinamo este conducerea sa administrativa.
Da, asa este !! Cea mai mare umilinta nu este vanzarea atator jucatori pe 5 lei si nici macar lipsa acuta de performanta europeeana mult trambitata de catre acesti mafioti balcanici.

Nu, cea mai mare umilinta consta in faptul ca EI au reusit prin mijloace diabolice sa ne divizeze pe noi cei ce iubim cu atata patima culorile, istoria si traditia alb-rosie.
Astfel reusesc sa ne controleze....

Pana acum nu au reusit decat sa alunge lumea de la stadion....dar la meciul cu baxcaul am crezut ca locomotiva suporterilor alb-rosii si anume PCH-ul se pune in miscare. Dar n-a fost decat o "miscare inexplicabila", zic liderii peluzei...si atunci eu vin si intreb : care este adevarata fata a PCH ? Cea care parea ca se trezeste si nu mai accepta magaria bbncdd sau acesta garda pretoriana care nu vrea sa vada ca odata cu borcea sio badea moare spiritul Dinamo????

Ii las pe membrii PCH sa se gandeasca...dar cand vor gasi raspunsul s-ar putea sa fie deja prea tarziu....
kiddoo
ce raspuns ma?e clar cand i-a amenintat ca nu le mai da bani au dat inapoi e clar
kiddoo
poate sa imi spuna cineva de ce au fost sterse comentarille despre elyas bucurica?multumesc anticipat
CMIDP
:))))))))))))
ei kidooo ....nu au fost sterse.....probabil ca nu au aparut......e seful galeriei ..si daca ai zis ceva neplacut la adresa lui sigur nu au aparut ele de frica... (comentariile) :))))
eu ma abtin din a face vreun comentariu pe tema asta....dar mi se stie parerea ... icon_twisted.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.