Anonymous
Jul 10 2003, 03:33 AM
se pare ca s-am cristilazit lotu'
portar: Munteanu, Delwarte, Tudor, Preda -are Andone de unde sa aleaga PUNCT FORTE
Fundasi centrali:dintre Iodi, Burca, Xavier, Tamas, poate sarbu', = PUNCT SLAB
Fundasi laterali:Bolohan, Stoican- rezerve pe post nu prea sunt= PUNCT F. SLAB
Mijloc:Dintre Alexa, Danciu, Petre, Tames, Grigorie, Domocos, Zicu= MULTUMITOR
Atacanti: Niculescu, Danciulescu, Barcauan, Marinca = PUNCT Forte
Daca la portar si atacanti stam f. bine, la mijloc binisor, la aparare suntem vraiste.
Din lotu' actual probabil eu as vedea formula de start un 4-3-1-2 ceva de genu:
Delwarte
Stoican Tamas Xavier Bolohan
Petre Tames Grigorie
Domocos
Niculescu Danciulescu
ayrton
Jul 10 2003, 10:23 AM
1. Eu zic ca nici pe departe nu s-a cristalizat lotul, mai fiind 4 saptamani pana la debutul campionatului si 3 pana la Supercupa, si sunt sigur ca vor mai aparea noutati in lot.
2. Eroul finalei de cupa, Daniel Tudor nu a semnat prelungirea contractului cu Dinamo si nu se mai gaseste in lot.
3. La fundasi mai sunt si Onut, Vatavu, Iordache si Fl.Parvu, francezul ala il cheama pe numele de familie Meride, iar pe distrusul ala de Iodi eu zic sa nici nu-l mai amintesti, ca e o catastrofa si ar fi bine sa fie gonit.
4. Ar mai fi si Dancia care se pare ca va merge in turneul francez, iar Vladut Munteanu inca nu e sigur plecat.
5. Cl. Dragan e si el p-acolo, dar si el bun de dat oriunde, ca de cand n-a mai dat un gol...
Echipa:
Delwarte (inca nu a demonstrat nimic)
Stoican
Tamas
Meride (idem cu belgianul)
Bolohan / Dancia
Grigorie
Alexa
Tames
Zicu / V.Munteanu / Domocos
Barcauan
Niculescu
Eu l-as vrea capitan pe Tames sau Cl.Niculescu (Petre nu are cum sa fie titular, ca e terminat...)
Anonymous
Jul 10 2003, 01:53 PM
eu vad un 4-3-3....cred ca ar fi cel mai potrivit pt Dinamo
Munteanu
Stoican - Onut - Tamas - Bolohan
Petre - Alexa - Tames
Zicu - Barcauan - Niculescu
intr-adevar Tames merita sa fie capitan dar numai atunci cind nu joaca Petre
alex bv
Jul 10 2003, 03:22 PM
munteanu/ stoican tamas burca dancia/ petre tames grigorie zicu / dragan niculescu
partea proasta e cu rezervele pe stanga poate bolohan pe dreapta tot asa , la fundasi centrali suntem varza ......................
DUDU
Jul 11 2003, 12:38 PM
Cred ca este prematur sa ne dam cu parerea asupra componentei echipei atata timp cat nici macar Ando nu a stabilit formula de joc(4-4-2 sau 3-4-1-2)! In plus cand ne apucam sa facem si noi ceva achizitii? ...ca pana acum stam cam slabut. Apararea-i vraiste si daca ne trezim cu d`alde Iodi si Onut sa vedeti ce derby-uri o sa tragem....O sa fie deranj mare prin spate indiferent de ce belgian sau roman baga-n poarta ! Problema e sa se decida daca mai si cumpara ceva ca pana acum doar am vandut destul si am vandut si ieftin. Semnele nu indica insa abundenta financiara. La altii vad ca exista fonduri sa-si tina jucatorii si sa mai si cumpere ceva pe deasupra, la noi...se gasesc doar pretexte de tambalau.
petri
Jul 11 2003, 03:23 PM
Cred ca cel mai potrivit 11 pentru DINAMO ar fi urmatorul:
Munteanu
Stoican, Burca, Onut, Bolohan
Petre, Alexa, Zicu, Tames
Barcauan, Niculescu
petri
Jul 11 2003, 04:07 PM
Am considerat ca Tamas poate va pleca. Daca va ramane la echipa, indiscutabil trebuie sa fie titularizat in linia de fund in locul lui Onut.
La fel, poate veni Dancia pe care il prefer in fata lui Bolohan.
Cred ca punctul forte al lui DINAMO este mijlocul. Pe Alexa il vad cel mai bun inchizator din tara. Este formidabila eficienta acestuia atat in faza ofensiva cat mai ales defensiva. Este un foarte, foarte bun recuperator. La inchidere trebuie sa fii si putin dur. Zicu cred ca va fi un servant ideal pentru varfuri. Petre nu este catusi de putin terminat... Cred ca poate sa faca in continuare lucruri extraordinare pe dreapta. Tames a demonstrat ca se poate pune baza pe el.
Pentru a avea o echipa cu adevarat buna trebuie sa functioneze si apararea. Cred ca nu vor mai fi probleme asa mari ca in campionatul trecut.
Atacantii sunt valorosi. La capitolul atac, DINAMO sta foarte bine.
Adi_Gabi
Jul 12 2003, 10:24 PM
actualul lot al lui Dinamo :
Portari : Sper ca Delwarte sa fie o solutie , Munteanu nu are fata de Dinamo
Fundasi : Tamas , Stoican , Dancia , Vatavu , Dragomir ( o sa fie foarte bun) restul sunt de duzina (poate Burca sa mai creasca ; Meride si cu sarbul ala astept sa-i vad la lucru )
Mijlocasi : Tames , Alexa , Petre (pacat ca au scapat de Diop , singurul care juca in viteza si din prima cu Piticu') , Grigorie , Zicu (?)
Atacanti :Niculescu , Dragan , Marica , Danciulescu - aici stam cel mai bine
Lipsa ducem deocamdata la mijloc si in aparare unde ne mai trebuie doi jucatori buni
onut , iodi , parvu si alti pianisti ar face bine sa ne lase si sa-si gaseasca de lucru in alte parti/domenii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.