Dumi-DC
Apr 25 2005, 04:34 PM
Pentru o perioada, ca sa vada toate marionetele de jucatori toti bisnitarii din conducere si antrenorul "fara vina" parerea noastra despre umilinta de duminca ar trebui sa facem galerie lui FC National Da galerie adevarata cum facem la derbyuri sa aratam ca o echipa care are jucatori ce mor pe teren, antrenor ce stie meserie si manager care face treaba merita galerie nu toti ratatii care au patat numele lui Dinamo, al suporterilor si al fostilor jucatori prin umilinta de ieri +ca in Cotrceni n-ar mai fi problema pistei urata de toti fanii dinamovisti
CMIDP
Apr 26 2005, 08:20 AM
hai ca asta e buna ........
sa merg sa sustine echipa celor cu paine si salam.. :)
loool ....presupun ca a fost o simpla gluma nevinovata.....si ca nu ai vb in sinea ta serios .....ca daca da ...atunci ... no comment ....
Cainele
Apr 26 2005, 09:18 AM
bah sper ca a fost o gluma....cum DRQ sa sustinem alta echipa? :shock:
si chiar daca a fost o gluma...eu zic ca a fost proasta...inca o data mentionez...parerea mea.
ZOCCOLO DURO
Apr 26 2005, 09:32 AM
tovarasi cu dusmanii....v-ati facut.......unii stau la masa cu spurkatii si tiganii ca sa protesteze contra politiei...si p-asta ati facut-o.(unii mai exact...)...de ce nu ati schimba si echipa?
attos
Apr 26 2005, 10:47 AM
hahaha ...loool chiar ca-i buna...sa ma duk in galeria manacatorilor... nationalu nu castigat ...mai corect e dinamo a pierdut...din cauza lipsei de valoare shi omogenitate a lotului...acum nationalu shi io de la prazari...cu 3-1...ca oricum fuzioneaza in vara...
Golden
Apr 26 2005, 11:01 AM
ideea e furata...altcineva a facut asta...
"suporterii" lui poli timisoara au facut asta cand s-au dus sa sustina echipa Poli AEK Bragadiru...
nu am fi originali
desi e o idee de kkt si nu ar fi nimeni de acord...
PANA LA MOARTE...SUNT CAINE PANA LA MOARTE !!
attos
Apr 26 2005, 11:20 AM
oricum ... mai intai sa ne vedem de ale noastre...shi apoi sa ne apucam de glumit...
CMIDP
Apr 26 2005, 12:25 PM
QUOTE(Golden)
ideea e furata...altcineva a facut asta...
"suporterii" lui poli timisoara au facut asta cand s-au dus sa sustina echipa Poli AEK Bragadiru...
nu am fi originali
desi e o idee de kkt si nu ar fi nimeni de acord...
PANA LA MOARTE...SUNT CAINE PANA LA MOARTE !!
asta cu poli a fost buna
si eu sunt caine pana la moarte..dar eu sunt si dupa ea .... ptr ca toti cainii ajung in rai ....care rai? ....raiul cainilor probabil ......acolo ajung ..dar tot ajung undeva .....e de bine.... :)
Dumi-DC
Apr 26 2005, 01:21 PM
Si normal ca a fost gluma
O sugestie serioasa ar fi sa sutinem echipa si la greu asa cum se intampla la Napoli Da la noi vin suporterii in nr mare numai cand Dinamo e pe primul loc Iar daca ar vrea sa vina 50000 de oameni si sa protesteze fata de conducere nu neaprat sa sustina echipa n-ar avea loc, doar 15300 locuri remember

Dar cum nu e cazul si stadionul e gol bbnc n-are nevoie sa-l mareasca Parca intram intr-un cerc vicios
ZOCCOLO DURO
Apr 26 2005, 03:03 PM
...sincer in momentul asta mi-ar place ...prin absurd vorbind....sa avem la urmatorul meci stadionul plin si sa facem o coregrafie cum numai noi stim...sa se dea nonstop torte...sa se cante tot meciul...in final incidente cu garda....mama ce misto...chiar si-au facut efectul prafurile alea de mai sus...
Dumi-DC
Apr 26 2005, 04:46 PM
Chiar ar fi misto Poate undeva in sufletul acela invelit in dolari al conducatorilor nostri ar aparea o parere de rau la adresa noastra si si-ar zice merita si astia o echipa adevarata
Dar noi nu vom face asa ceva si oricum s-a vazut la Craiova ca lui Dinel sau Netoiu nu le-a pasat ca veneau 25000 de oameni la meci tot au dus Craiova in B asa ca de ce le-ar pasa lui Borcea si Badea ca Neotiu nu stie daca e leu sau caine
Joanna
Apr 26 2005, 04:53 PM
eu am observat ca oltenii se implica in viata echipei...ei negociaza cu netoiu...au facut scandal..oare tre sa ajungem la retrogadare ca si noi sa reactionam in vreun fel
Cainele
Apr 26 2005, 05:37 PM
Nici chiar asa Joanna...sti cum e ...s-a umplut paharul...nu mai e loc si de alte rele... 8)
attos
Apr 26 2005, 06:29 PM
nu putem compara situatia craiovei cu cea alui dinamo...la noi sunt bani...da nu sutn investiti cum trebuie shi mai ales unde shi in ce trebuie... nu avem valori asta e adevarul Doamne!!! in toata europa sunt raspandite valorile noastre la echipa natzionala 80%sunt jucaotori care au fost la noi...ia ganditzi-va daca se pastraui acesti jucatori unde era dinamo acum?
Cainele
Apr 26 2005, 06:35 PM
attos daca stau sa ma gandesc...ma trzesc langa vreun cadavru :D
Dumi-DC
Apr 26 2005, 07:16 PM
QUOTE(attos)
nu putem compara situatia craiovei cu cea alui dinamo...la noi sunt bani...da nu sutn investiti cum trebuie shi mai ales unde shi in ce trebuie... nu avem valori asta e adevarul Doamne!!! in toata europa sunt raspandite valorile noastre la echipa natzionala 80%sunt jucaotori care au fost la noi...ia ganditzi-va daca se pastraui acesti jucatori unde era dinamo acum?
Pai stai asa Craiova n-a avut jucatori si i-a pierdut? Problema zic e similara in sensul in care lipseste un investitor care sa doreasca performanta, ori si la ei si la noi sunt bisnitari care doresc sa castige dupa urma echipei Cat despre bani doar Badea are o avere(150milioane euro)care sa-i permita sa faca o echipa adevarata, averea lui Borcea de ex este de doar 7milioane Pai atat iar trebui lui Dinamo intr-un an ca sa fie puternica
attos
Apr 26 2005, 08:05 PM
degeaba au atatia bani daca vor shi mai multzi fara sa mai lase...suntem echipa cea mai productiva din campionat toti vor sa ne fure...eu unu` m-am saturat...
CMIDP
Apr 26 2005, 09:15 PM
clar ...ca dinamo trebuie sa ajunga la retrogradare ca sa fim si noi luati in calcul si considerare....ca pana atunci ei considera ca se descurca fara noi ....dar sa-i vezi daca vreodata dinamo va avea probleme si mai mari de atat.....sa-i vezi atunci cand nu or sa mai stie ce sa faca si pe unde sa scoata camasa..sa vezi ce buni o sa fim noi ....
pana mea...noi suntem prea nesimnificativi ca sa ne bage cineva in seama.....cel putin in cazul clubului dinamo ..
attos
Apr 26 2005, 09:28 PM
fac pariu cu oricune de aici ca dinamo castiga toate punctele din urmatorele 3 etape iar forumurile vor exalta de topicuri gen "dinamo a revenit pe linia de plutire" iar inving echipele fantoma...iar la meciu cu rrapid se apuca de scuze...ce naiba ,daca maine nu loam atitudine numai loam niciodata... chiar meritam sa fim calcatzi in picoare de bbnc ...
mai bine condus de cioban decat de ajtia...
CMIDP
Apr 26 2005, 09:58 PM
QUOTE(attos)
fac pariu cu oricune de aici ca dinamo castiga toate punctele din urmatorele 3 etape iar forumurile vor exalta de topicuri gen "dinamo a revenit pe linia de plutire" iar inving echipele fantoma...iar la meciu cu rrapid se apuca de scuze...ce naiba ,daca maine nu loam atitudine numai loam niciodata... chiar meritam sa fim calcatzi in picoare de bbnc ...
mai bine condus de cioban decat de ajtia...
asta este greseala suporterilor......marea greseala ....ca li se inchide gura cu putin .......si da s-ar putea sa ai dreptate......si nu m-as mira sa ai ......dar cu o floare nu se face primavara..sau cu o simpla ciocolata nu ma poti pacalii sa merg acasa........cam asa si cu dinamo.......or sa inchida gura celor de genul .......sefilor de la pch ....celor de genul celor care mananca seminte..celor de genul care isi fac abonamente la tribuna 0 si 1 .....celor de genul asta....dar pe mine nu ma vor multumii .....mie poate sa-mi castige si toate meciurile ptr ca stiu ca odata ce este intr-un anumit fel o echipa de exemplu ..asa va fi mereu .chiar daca mai si urca din cand in cand.....ca si cu oamenii ....mai exact cu unele caractere ale lor .....cand un om are un anume caracter.... nu se poate schimba ...chiar daca devine bun ptr o perioada ...e clar ca va revenii la vechiile obiceiuri
attos
Apr 26 2005, 11:41 PM
pe scurt spus "TREBUIE SA LUAM ATITUDINE" altfel..ne amagim singuri...
Cainele
Apr 27 2005, 05:36 AM
QUOTE(attos)
pe scurt spus "TREBUIE SA LUAM ATITUDINE" altfel..ne amagim singuri...
greu de tot...ai cu cine?
attos
Apr 27 2005, 10:45 AM
continuarea era "altfel ne amagim singuri" ... sa-i incurajam pajtia ...mai cajtiga 2-3 partide shi apoi cre k ne-o luam de cioroi ..iar mai cajtig cu vreo 2 echipe destea fantoma...shi noui trebuie sa acceptam asta...pacat...(ex.craiova)
CMIDP
Apr 27 2005, 11:08 AM
nu e bun exemplul......... nu putem face o astfel de comparatie
attos
Apr 27 2005, 12:28 PM
exemplul se referea la modul in care prazarii au decis conducerea craiovei (mititle netzoiu staicu...sa nu mai vb de antrenori...galeria ii schimba) ...la asta m-am referit
sorin8
Apr 28 2005, 03:56 AM
nu e buna parerea voastra ........(sorry) nu vreau sa para cum suna dar sper sa fiu inteles:D
gandiiva ca sunteti caini pana la moarte!!!(care sunteti)si fie vreme buna fie vreme rea....cu m..e steaua ca porcea nu realizeaza niemeni nimic. asta e iq-ul lui .... da` stau si m,a intreb cine il tine atat aici ca dinu nu avea loc cat are soferu` asta,,,, traficantu` de butelii.care zice m. doar pt. imagine ?si se mai trezeste si cate unu sa injure pe cine nu trebuie (si e ultras siel)
ca doar e baiat
nu merita suporteri echipa asta decat (petre)
niculescu mai are putin si iese golgheter exact ca,`,
camataru
CMIDP
Apr 28 2005, 09:26 AM
tot nu e bun exemplul .......aia sunt tarani infecti ..legea se face altfel la ei .....ma rog ....macar ei sunt luati in seama....dar tot nu e bun exemplul .....scuze
attos
Apr 28 2005, 10:59 AM
da ma...da io nu m-am referit nici la istorie sau daca se spala...io doar am facut o comparatiem (desi e mult spus comparatzie) ...asemanare...intre modul in care actioaneaza aia ...doar atat...
Cainele
Apr 28 2005, 11:29 AM
aia actioneaza? d-aia au ajuns in "B"... :D
Joanna
Apr 28 2005, 07:28 PM
eu zic ca niciodata nu e prea tarziu...si romanu' pana nu simte cutitul la os nu face nimic...parerea mea...
faza care pe mine ma supara cel mai tare e ca daca astia o sa castige cu rrapidu or sa se duca dreaqului protestele...si iar o luam de la capat...
suporterii sunt laudati cand fac coregrafii, cand sustin echipa non-stop..dar daca se apuca de comentat nu mai sunt buni...asta ne e soarta..pe care eu insa nu vreau sa o accept...
attos
Apr 28 2005, 09:08 PM
ia gandeste-te cum este echipa ...cand joaca bine ii aplaudam facem coregrafie...sunt idolii nostri...cand joaca cum joaca...sesizezi asemanarea...sunt direct proportionale..
CMIDP
Apr 29 2005, 12:29 AM
mda.....attos ma rog ..eu nu pot fi de acord......asa ca prefer sa tac drak din gura deoarece nu-mi place sa ma contrazic .........fiecare cu aia a lu` doamna masa...stiti voi cum se zice..........eu am alte pareri ........dar nu mai conteaza asta acum
attos
Apr 29 2005, 09:07 AM
mah cmidp...fiecare cu parerea lui..oricum eu am generalizat acum...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.