Patru antrenamente pe zi pentru "cīini"
Īncepīnd de ieri si pīn& la finalul s&pt&mīnii, juc&torii dinamovisti vor avea cīte patru antrenamente pe zi. Primul antrenament este programat cu īncepere de la ora 7.30 si const& īn cīteva ture de teren. Urmeaz& micul dejun, īn jurul orei 9.30, iar cea de-a doua sedint& de preg&tire īncepe o or& si jum&tate mai tīrziu. Timp de 60 de minute, "cīinii" b&t&toresc traseele stabilite de tehnician prin p&durea din jurul Complexului COR de la Izvorani. Īn jurul prīnzului, dinamovistii au īn program cel putin o jum&tate de or& de īnot īn piscina complexului, urmīnd masa de prīnz si orele de somn. Care sīnt numai dou&, pentru c&, la ora 15.00, īi asteapt& sala de fort&. Īn sfīrsit, ultima sedint& de preg&tire a zilei are loc seara, cīnd deja "cīinii" abia mai pot vorbi. "N-am v&zut asa ceva de cīnd m-am apucat de fotbal, dar n-avem ce s& facem! Nici nu mai stim cum ne cheam& seara!", a m&rturisit un fotbalist. "Acesta-i programul de preg&tire stabilit dinainte!", s-a rezumat s& comenteze Andone. = articol din Prosport

Asa dom'le rupe-i sa nu le mai stea gandul la greve si manele. Imi place si antrenamentu:: incepe de dimeneata cu fuga innainte de micu' dejun ca sa creasca metabolismu' si nivelu' de energie, fuga prin padure pana incepe caldura, iar cand incepe caldura in piscina pt antrenamentul altor grupe de muschi si relaxare, apoi lunch si somn, apoi sala de forta, dupa care seara iar antrenament.... Parca se pregatesc pt filmu' Rocky... :))