Cainele
Apr 24 2005, 09:59 PM
Nu mai are rost sa trezesc amintiri neplacute...meciul a fost un dezastru...
Cum vreti dragi prieteni sa facem performanta? cu Burca si Pulhac care se ciocnesc?Cu Stelea care a imbatranit urat...si in loc sa sara la minge sare la suporteri?Cu Semeghin "spaima sticlelor cu vin"? Galamaz? si cred ca nu are rost sa enumar 90% din jucatori...
Probabil singurul intagibil este FLORENTIN PETRE , care ramane in continuare "sufletul echipei", dar cu o floare nu se face primavara.
Posibil stimati bbnc sa ne fi lipsit Serea?
Apropo...Moldovan nu e bun sa joace? nu "scoateti" inca banul pe el...sunt altii la rand la mezat
oxxo
Apr 24 2005, 10:08 PM
LASATIL pe borcea z se pregateasca d LIGA CAM...
PIONILOR
j nu va mai luati d el k si-a propus z duca dinamo in B e j azta o performanta :arrow:
Shamann
Apr 24 2005, 10:11 PM
TOTI MIERCURI LA STADION!!!!!ca sa ii primim asa cum merita...CU FLUIERATURI SI CU INJURATURI..pt ca au facut de ras..NUMELE DINAMO..si spiritul lui CATALIN Hîldan!!!!
CMIDP
Apr 25 2005, 12:33 AM
:) ..eu nu pot decat sa rad ironic.....si nu la adresa voastra.....ci la adresa acestor marionete .......vai ce am mai ras astazi ......frumos meci dinamo ......iti multumim .....si la mai mare........asa meciuri sa tot facem ........si vom ajunge cu siguranta sa ne gandim din nou la liga campionilor si sa ne si pregatim ptr ea .......vai ce rusine de echipa ......:)
Cainele
Apr 25 2005, 07:09 AM
QUOTE(Shamann)
TOTI MIERCURI LA STADION!!!!!ca sa ii primim asa cum merita...CU FLUIERATURI SI CU INJURATURI..pt ca au facut de ras..NUMELE DINAMO..si spiritul lui CATALIN Hîldan!!!!
ce drq...crezi ca astora le pasa?
sunt atat de nesimtiti mercenarii astia...n-au nici un Dumnezeu...iti strici gatul degeaba , nu merita astia sa ragusesti pt ei...
gabri999
Apr 25 2005, 07:28 AM
super jucatori !
vedete de circ , nu alta
desi vad ca mai sunt cativa care promit , orice ati spune voi , mie sincer imi plac fl petre , pulhac , tamas , niculescu - cand vrea sa joace si galamaz- cu mici rezerve galamaz , in rest mai nimic , cred ca de la FL PETRE in colo ar trebui sa se inceapa reconstructia ,
conditia sa ne luam conducatori
antrenor zic eu avem desi ieri nu i-am inteles ultimele 2 schimbari facute
Cainele
Apr 25 2005, 07:50 AM
bbnc poarta vina (90% ) ...ei trebuia sa stie ca astia atata pot...si ne mai laudam ca vrem performante?
sa plece netzoiu la oltenii lui...sa ii ia si pe burca , grigorie...danilescu ca e bun manager
sa plece si borcea la fabrica de butelii
sa plece si cohn in vizita la un tzunami
sa plece si badea ..la pizza hut sa faca blaturi acolo
gabri999
Apr 25 2005, 07:53 AM
bai , chiar
cohn - hartia asta igienica e la DINAMO ?
ca nu am auzit sa fi facut ceva pentru DINAMO sau sa fi sprijinit vreodata clubul asta
?????????????????????????????????????????????????????????????
eu am crezut ca vine in vizita pe la amicii lui
Cainele
Apr 25 2005, 08:05 AM
hmmm este...stii ce e ciudat gabri999...astia care stau in fata ...soferache gen Borcea...isi iau cela mai mari palme...
Baietii cu manevrele stau in spate...si sunt multi :roll:
CMIDP
Apr 25 2005, 08:41 AM
QUOTE(Cainele)
hmmm este...stii ce e ciudat gabri999...astia care stau in fata ...soferache gen Borcea...isi iau cela mai mari palme...
Baietii cu manevrele stau in spate...si sunt multi :roll:
Asta era ......
Stiti ce ma deranjeaza pe mine destul de mult? ......faptul ca toti vorbim pe net intr-una dar pe stadion inca ,inca nu se ia nici o masura si asta ma enerveaza la culme. Eu zic ca ar trebuii sa incetam sa mai comentam atat ca nu are nici un rost si sa venim la stadion acum mai mult ca niciodata dar ptr a protesta nu ptr a sustine echipa caci s-a dovedit ca sustinerea noastra este in van atat timp cat ei inca fac meciuri penibile in urma carora se aleg cu cate 5 boabe luate
Cainele
Apr 25 2005, 08:46 AM
@CMIDP: si concret...ce propunere vine din sud?
CMIDP
Apr 25 2005, 08:56 AM
nu stiu daca pot spune de la sud...dar din partea mea vine propunerea urmatoare: .... venit la meci cat mai multi ... nesustinerea echipei .....pe tot parcursul meciului stat cu spatele spre teren eventual ...mesaje de genul: "PLECATI CA NE-ATI RUINAT" "VREM ALTA CONDUCERE" "VREM PERFORMANTA" ...ETC......au fost doar cateva exemple date la rece acum pe moment ...cantat anti conducere in permanenta.......chestii de genul asta....dar facute in timp .. nu intr-un singur meci si la urmatorul din nou de la capat ca vezi doamne ni se promite nu stiu ce rahat care nu se va realiza....cam asta este ceea ce zic si cred eu ca ar trebuii facut...
nu stiu acum cat de mult va insemna dar clar va atinge pe cineva de acolo vazand ca proprii suporteri fac asta....si nu stiu cat de bune sunt ideile dar macar eu asta as propune .....bine ca eu nu am forta sa iau astfel de decizi si masuri ca daca as avea-o as face asta pe cuvantul meu de nu as face ..la PCH ma refer...dar asa cum sunt un simplu suporter de rand ...ma uit si plang si ma chinui vazand cum se chinuie echipa sa arate ca o echipa mare cand de fapt nu este nici macar o echipa de mijlocul clasamentului la cum joaca
ZOCCOLO DURO
Apr 25 2005, 09:37 AM
jucatorii astia... .mai au un pic si ne baga in spital....cu mine nu mai au mult....
attos
Apr 25 2005, 11:16 AM
trebuia sa ne facem asigurari de sanatate din vara ...ca la ce lot aveam era clar...cu galamaz nu se face peromanta...vinzi pionii din aparare shi cumperi nijte projtii de la rrapid ..asta cica e marketing...projti cu totzi jos bbnc!!!!!
Cainele
Apr 25 2005, 12:05 PM
@CMIDP: si daca face cineva proteste anti conducere...crezi ca ii intereseaza pe aia? gandeste-te ...este vorba de bani...nu pleaca astia asa cu una cu doua...si oricum nu cred ca voi trai sa apuc un stadion plin care sa infrunte conducerea meci de meci...pana pleaca...eu iti garantez ca dupa 3-4 meciuri de 4-0 si cateva promisiuni...nevermind
CMIDP
Apr 25 2005, 12:22 PM
cainele ....ai dreptate si eu sunt constient de asta ..dar incercarea moarte nu are....ce mai avem de pierdut......este dinamo ma frate.....ar trebui sa fie sus acolo si uite ca nu este...deci nu ar strica o incercare.....chiar si asa....ar merita...zic eu ..
gabri999
Apr 25 2005, 05:07 PM
de venit pe stadion nu cred ca se pune problema ,
chestia ramane dupa mine cum si ce anume vor face gruparile de pe stadion pt a indrepta lucrurile
eu aici sunt sceptic
ca nu se va schimba nimic si ca nu se va lua nici o pozitie vizavi de conducere
hai sa nu fiu carcotas si sa astept
vorbim dupa ziua de miercuri despre lucrurile astea
Dumi-DC
Apr 25 2005, 05:29 PM
Ce sa faca n-o sa faca nimci A protesteat PCH dupa meciurile cu stana sau rapid? Dintr-o greseala s-a protestat la meciul cu Partizan PCH o sa taca cum fac de obicei
attos
Apr 25 2005, 08:20 PM
trebuie sa ne strangem...adik la craiova prazari dau jos conducerea shi noi nu putem ...da de cand la dinamo exista "nu se poate " ce naiba...am ajuns sa acceptam dezastru miercuri toti la stadion sa dam jos jigodiile sau macar sa le bagam frica in ei ...
Shamann
Apr 25 2005, 10:27 PM
Sa se uneasca www.dol.ro cu sudul....si poate asa s-ar amplifica protestele....oricum sper ca si pch sa protesteze....
attos
Apr 25 2005, 10:47 PM
macar acum sa fim uniti...(acustica e la pamant) ... daca vrem o schimbare daca nu...bate bacau cu 5-0...mai batem shi poli shi iar borcea e ridicat in slavi...nu se poate aja ceva...trebuie sa dam jos nenorocitii...ca daca tot amanam shi uitam la anu ... iar ne facem in ras in cupele europene..asta daca ajungem acolo..
gabri999
Apr 25 2005, 11:01 PM
daca vrem sa nu ne mai amagim cu trei victorii in fata unor NO NAME-uri , ar fi bine sa se intample ce ne dorim cu totii
attos
Apr 25 2005, 11:11 PM
nici numai stim ce ne dorim!?
CMIDP
Apr 26 2005, 08:50 AM
Mda.....eu incet incet o las balta.. nu mai au rost discutiile pe forum ....tot vorbim si vorbim ..si bla bla bla... nu mai are rost.....ramane sa vedem ce si cum va fi .cine va proteste si cine nu ....cu va proteste si cum nu .....in fine .....vedem la meci ...insa pana atunci ....sa ne abtinem ....ca nu au rost atatea cuvinte ..
attos
Apr 26 2005, 10:38 AM
mah cmidp ...ce sa vedem la meci...cum dinamo bate bacau cu 4-0 ...shi vine borcea shi spune ca shi-au revenot jucatorii dupa dushul rece din cotroceni...ce naiba nu ne-am saturat de vorbele jigodiilor shi de promisiunile lor...trebuie sa loam atitudine ca ...iar ne amagim cu sperante shi tot aja... iar in vara tot astia ne conduc...pleaca petre niculescu daniulescu...mai vinde borcea,,,in asia catziva shi gata iar facem echipa cu refuzati...offf ne amagim singuri,,,atsa e greseala noastra ..pacat..
Golden
Apr 26 2005, 11:05 AM
QUOTE(attos)
mah cmidp ...ce sa vedem la meci...cum dinamo bate bacau cu 4-0 ...shi vine borcea shi spune ca shi-au revenot jucatorii dupa dushul rece din cotroceni...ce naiba nu ne-am saturat de vorbele jigodiilor shi de promisiunile lor...trebuie sa loam atitudine ca ...iar ne amagim cu sperante shi tot aja... iar in vara tot astia ne conduc...pleaca petre niculescu daniulescu...mai vinde borcea,,,in asia catziva shi gata iar facem echipa cu refuzati...offf ne amagim singuri,,,atsa e greseala noastra ..pacat..
TOTAL DE ACORD !!
CMIDP
Apr 26 2005, 12:30 PM
QUOTE(Golden)
QUOTE(attos)
TOTAL DE ACORD !!
SI EU
Dar ce am vrut eu sa zic de fapt este ca este nevoie de noi acolo ...si de un protesc prelungit.......nu de un protest de un meci ..si cum zicea si attos sa bata dinamo si sa ne inchida gura......nu vreau asta....chiar daca dinamo castiga...trebuie sa o tinem pe a noastra sus si tare.....clar.........asta am vrut sa zic ..si scuze daca m-am exprimat gresit ........trebuie sa o tinem pe a nostra mult si bine ptr ca si chiar daca dinamo invinge cu 4-0 6-0 9-0 .. nu conteaza.... ptr ca aceia care au unele naravuri nu si le vor uita asa usor..si peste douoa meciuri de la o eventuala victorie o vor lua de la capat....si ne vor face de ras ..si vor fi penibili si asa mai departe
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.