Help - Search - Members - Calendar
Full Version: back to stadium!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
attos
am shi eu o rugaminte la manageri sitului daca se poate sa se incurajeze venirea suporterilor la stadion in fact oricum din vara se schimba conducerea aja ca numai avem motive sa nu venim ( acum trebuie sa uitam shi noi rezultatu cu sputcatzi chiar daca ne e greu shi arbitaju din meciu cu natzional ,dar in meciu cu cfr s-a vazut clar ca nu aveam nevoie de arbitru ) ce vina are numeke dinamo sau culorile noastre dragi sau chiar echipa pt ce marlanii face conducerea .
FIE VREME BUNA FIE VREME REA CAINE PANA LA MOARTE SHI DINCOLO DE EA!!!
CMIDP
sa vezi ce o sa se umple stadionul acum cu ajutorul celor de la www.dol.ro ........
pe drak .........
decat victoriile si jocurile cinstite or sa-i aduca inapoi ......atat
ZOCCOLO DURO
cum am spus si pe celalalt topic ...o sa venim la meciuri cand o sa mai avem ce vedea...
CMIDP
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
cum am spus si pe celalalt topic ...o sa venim la meciuri cand o sa mai avem ce vedea...

vezi asta e una dintre probleme ...........gandirea asta tampita.. .......
echipa chiar daca nu arata nimik ....tot timpul este nevoie de noi acolo .....ptr ca o echipa fara suporteri dinamo nu exista...si oricare alta echipa ....orice mi-ar zice mie oricine ... noi suporterii tinem fotbalul in viata.....de atatea decenii .....
ZOCCOLO DURO
m-am plictisit...gata cu sfaturile ca deja ....sa vina cine vrea ...sa plece cine vrea....mai duceti-va in ...
CMIDP
mda..ai si tu dreptatea ta ...ce sa mai zic ...
bafta lumeee
Unu din Aviatorilor
bah fratilor nu conteaza daca echipa joaca bine sau prost,daca aia din conducere isi fac de cap,stadionu tre sa fie plin meci de meci pt a le arata spurcatilor ce e aia MENTALITATE ULTRAS. Asa ca haideti toti pe stadion pt a face atmosfera asa cum numai noi stim.
CMIDP
:)))....
clar acum or sa vina toti la stadion.. :).....
astia nu vin ma la stadion nici daca ii platesti ..clar
attos
shi hansa care se bate pt matineu are mai multi suportri ...nu se vine la stadion doar pt fotbal ci ,pt alb shi rosu ,pt a lauda un om care shi-a dat viata pt dinamo , pt o isorie alb roshie pt asta venim la stadion ... daca vretzi sa vedetzi fotbal mergem cu totzi maine sa vedem chelsea-arsenal ...offf
CMIDP
QUOTE(attos)
shi hansa care se bate pt matineu are mai multi suportri ...nu se vine la stadion doar pt fotbal ci ,pt alb shi rosu ,pt a lauda un om care shi-a dat viata pt dinamo , pt o isorie alb roshie pt asta venim la stadion ... daca vretzi sa vedetzi fotbal mergem cu totzi maine sa vedem chelsea-arsenal ...offf

Asta incercam si eu sa zic ........
Se vine ptr alb-rosu nu neaparat ptr a castiga.... ptr ca o victorie este insasi sustinerea echipei dinamo cum trebuie...
vlad1607
neatza domnilor....e chiar culmea sa stai acasa si sa nu mergi la stadion da mergeti fraaatilor si strigati macar ,meci de meci ,contra camatarilor din conducere .....
attos
daca tozti am gandi aja CMIDP ne mutam pa lia manoliu pt ca numai face fazta arena noastra ...pacat ca dinamo are milioabne de suportteri
CMIDP
attos ...intradevar pacat ca are dinamo atatia suporteri ..adik atatia oameni care tin cu aceasta echipa....daca tot nu vin la meciuri ...degeaba ii are..
cat despre daca toti am gandii asa... imi pare rau ca nu o fac toti .......as fi vrut.....ca pe vremuri cand ramaneau 10.000 de suporteri afara cu galatasaray sau cand ramaneau 3000-4000 cu steaua ........ce vremuri ....ce echipa ....ce suporteri
attos
ai dreptate ce vremuri ,,,dar aucm e prezentu tre sa ne gandim ce ne-a dezbinat ,,nu cred ca doar o infrangere shi un meci suspect...inainte de 90 erau cu zecile...hmmm eu cred ca e o preblema de mentalitate...trebuie sa mai imprumutam ceva shi din caracterul italienul nu numai coregrafia ce credetzi?
CMIDP
inca e dificil la noi .........e vorba de mentalitate cum zice si tu ........
si e vorba de faptul ca tara noastra este mult prea mult in urma la ai mei ......
attos
pacat...
attos
pacat...dar daca se va intampla vreo schimbare cu sigurantza o vom vedea la meciu cu natzionalu...vom vedea dacsa timp de o saptamana am vb degeaba..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.