Anonymous
Jun 27 2003, 11:33 PM
Asa zice
Cristi Zagaradniuc de la Prosport, iata articolu' mai jos:
"Fostul atacant al formatiei Dinamo, Claudiu Niculescu, poate ajunge la Rapid în cazul în care pentru el nu va exista o ofert& de la o echip& din Italia. Retrogradat& în Serie C, Genoa, actuala sa grupare, ar fi dispus& s&-l împrumute pe fotbalist un an, cu atît mai mult cu cît nu i-a pl&tit înc& o mare parte din contract. În plus, nici milionul de dolari pe care Dinamo trebuia s&-l primeasc& ast&-toamn& nu a fost virat. Interesat ca Niculescu s& evolueze în Liga Campionilor, Giovanni Becali, face demersuri ca juc&torul s& ajung& la Rapid, stiute fiind relatiile glaciale pe care impresarul le are în ultima vreme cu cei din Stefan cel Mare. Giulestenii ar trebui s&-i achite lui Claudiu un contract ceva mai mic de 100.000 de dolari.
28 iunie 2003 "
Pt. fanii lui Netoiu&Giovani, dovada mai clara de tradare a lui Dinamo nici ca se putea. Am spus ca Netoiu&Giovani vor sa distruga Dinamo si uite ca se misca repede. Kiritza a plecat pe $200,000. Pa-i mai mult a costat Danciulescu cand l-am luat de la Steaua. Si pt ce? Ca sa ne gratuleze cu degetutu?
Cum Dinamo mai are de luat $1 000 000 numai pe Niculescu, asta arata capacitatea manageriala a dlui Badea.
Asteptam mutarea marelui maestru international Badea in plic: sper sa fie mutarea corecta de data asta: DEMISIA.
Anonymous
Jun 28 2003, 01:59 PM
asta ar reprezenta culmea incompetentei...
si niculescu si ciobotariu si-au arata disponibilitatea de a reveni la Dinamo
sa nu reusesti sa-i aduci inapoi ar fi culmea culmilor
sa nu mai vorbim ca nu se incearca deloc aducerea lui dorinel munteanu
demisia lui badea dar si o ancheta a politiei la club!
Adi_Gabi
Jun 29 2003, 12:00 AM
Adaugati-l si pe Dorinel Munteanu acestei liste.
Ultima lui declaratie [ cand presa l-a chestionat cu privire la o ipotetica trecere a lui in ghen(ce)a ] suna cam asa : "Am auzit ca si Dinamo m-ar vrea DAR NU M-A CONTACTAT NIMENI DE ACOLO , iar eu nu ma autopropun.
Nu cunosc parerile voastre dar in opinia mea Dinamo sufera cel mai tare la mijloc , acolo unde un super-jucator ca Dorinel (chiar la varsta lui) ar face treaba extraordinara. Plus ca cei din jurul lui ar creste in alt spirit....
Val61
Jun 29 2003, 12:45 AM
Hmm,vorbim ca sa ne aflam in treaba,voi nu vedeti ca conducerea parca urmareste demolarea acestei echipe si a blazonului DINAMO.
Noi nu reusim sa-l aducem pe "marele" Dancia si vorbim de Dorinel si alti fotbalisti adevarati.
Necooptarea mafiotului Becali in conducere ne va costa mult pentru ca el va face orice ca Dinamo sa simta pe propria piele consecintele.
Deja noul scandal legat de transferul lui Clau-gol la rapizi este mai mult decat concludent,fara a uita de "rapirea"lui Mitea care era "sclavul" familiei Becali.
Singurele lucruri bune ale acestei veri sunt plecarile lui Frasineanu-cartonas rosu si ale super pescarului Kirita.Lasa sa-si mai muste si altii pumni cu ei ca la noi au imbolnavit destula lume de nervi.
Asteptam vesti la fel de bune cu privire la Onut si Alexa.
Anonymous
Jun 29 2003, 06:42 AM
sa nu uitam ca Genoa datoreaza lui Dinamo bani de pe transferul lui Mihalcea si Nastase si integral transferul lui Niculescu.
Sa ne amintim ca transferu lui Niculescu s-a facut cand deja Genoa era falimentara.
Marele Borcea care a fost in Italia in negocieri si-a spus ca nu va apela la UEFA ca dureaza procedura prea mult.
Asta miroase a comisoane murdare....
Sunt curios ce ar afla Corpul de Control al Guvernului...
Anonymous
Jun 29 2003, 01:19 PM
e mai mult decit clar ca banii pe Niculescu nu-i vom mai vedea niciodata.
deci l-am dat gratis la genoa si acum la rapid.
sa nu uitam ca ne-am grabit sa-l vindem pe Mihalcea chiar inaintea unui meci cu steaua...si banii nici acum nu au venit
Anonymous
Jul 2 2003, 03:08 AM
asa au anuntat cei de la Ev. Zilei. Brova Giovani & Netoiu sunteti caini pana la moarte.
Val61
Jul 2 2003, 04:49 AM
Astia doi ar trebui goniti cu pietre din curtea lui Dinamo.
Cine am fost si ce am ajuns !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.