Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rednic ar putea veni antrenor la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Cainele
Daca Dinamo rateaza finala Cupei, antrenorul Ioan Andone va fi schimbat cu Mircea Rednic, care s-a intalnit ieri cu presedintele Badea. Surse apropiate clubului Dinamo sustin ca daca Ioan Andone nu califica echipa in finala Cupei Romaniei, postul sau va fi preluat de fostul sau prieten de cruce, Mircea Rednic.
"Puriul" a lipsit de la antrenamentul de ieri al lui FC Vaslui, acolo unde antreneaza pentru un salariu stagional urias, 140.000 $ pe an. Surse din interiorul echipei moldovene au confirmat ca antrenorul a fost la Bucuresti, unde a discutat cu Nicolae Badea posibila venire a sa la carma lui Dinamo, in cazul in care Ioan Andone pierde partida cu FC National.
Rednic are o clauza in contract care ii ofera posibilitatea ca in orice moment sa negocieze cu Dinamo, Rapid sau Steaua, dar si cu grupari din strainatate. "Nu vreau sa fac valuri inaintea meciului. Cu Andone am stricat, oricum, o prietenie de o viata pentru niste inventii ale presei. Nu-mi mai raspunde la telefon de un an de zile.
Totusi, cine nu-si doreste sa antreneze pe Dinamo?! Am fost azi la niste tratative, dar nu pot sa spun mai multe", a subliniat Rednic. Luni seara, dupa o intalnire cu oficialii clubului, antrenorul Ioan Andone a decis sa-l reprimeasca pe Semeghin in lot.
Cu toate ca intr-un cerc de prieteni "Ando" s-ar fi exprimat ca nu avea cum sa foloseasca impotriva lui Dinamo un jucator pentru care nu garanteaza daca e treaz sau nu, jucatorul urmeaza sa fie titular azi contra Nationalului! Pe de alta parte, tehnicianul are o oferta din Turcia si a spus raspicat ca nu va demisiona. in cazul in care ar fi demis, ar trebui sa incaseze 200.000 $, cu 50.000 $
mai mult decat contractul sau anual. Site-ul oficial al suporterilor dinamovisti - www.cucuriguboys.net - a observat ca "de cand a venit la Dinamo, antrenorul Andone a jucat 10 derby-uri, inregistrand un numar infricosator de infrangeri: 8! E din ce in ce mai clar ca Ando sufera de un complex, de o teama pentru meciurile cu Steaua si Rapid".
Fanii afirma nu-i sustin pe Borcea si pe Netoiu, contestatarii antrenorului, ci fac doar o analiza a activitatii lui Andone in soseaua stefan cel Mare.
Libertatea, 13 apr 2005 http://www.revistapresei.ro/articol_19855-...r-la-Dinamo.htm
Cainele
[/b][b] "Cu toate ca intr-un cerc de prieteni "Ando" s-ar fi exprimat ca nu avea cum sa foloseasca impotriva lui Dinamo un jucator pentru care nu garanteaza daca e treaz sau nu, jucatorul urmeaza sa fie titular azi contra Nationalului!"[b][b]

ciudat ce se intampla...foarte ciudat...cum comentati??!
florin_80
Hai sa fim seriosi, cate capete atatea pareri.Au fost Hagi, Petrescu, Dumitrescu, acum e Rednic...e coada mare.Presa asta cauta numai senzationalul.

Oricum, un lucru e clar...acolo s-au format 2 tabere si fiecare vrea sa apuce cat mai mult din ciolan.
ZOCCOLO DURO
ANDONE AR TREBUI SA RAMANA ANTRENOR IAR CONDUCEREA SA NU MAI VANDA NIMIC SAU MAI BINE SA PLECE-N P--- MEA....
CE HAGI, CE REDNIC.....CE SA CAUTE BULANGII ASTIA LA DINAMO...????
Shamann
REDNIC ar fi bine sa vina la dinamo pentru ca este UN ANTRENOR MULT MAI BUN DECAT ANDONE......chiar daca a facut ce a facut la rrapid.....gesturile si bucuria care o avea cand batea dinamo nu pot sa o uit..dar nu pot sa uit nici ca a fost un mare jucator la dinamo si nici ca a facut la rrapid o echipa cu care a luat campionatul....deci..REDNIC E MAI BUN CA ANDONE!!!!
SA VINA REDNIC
ZOCCOLO DURO
pleaca ba cu rednic al tau
ZOCCOLO DURO
dupa mintea voastra mai bine ar veni lacatus ca e un antrenor de viitor...
Anonymous
QUOTE(ZOCCOLO DURO)
dupa mintea voastra mai bine ar veni lacatus ca e un antrenor de viitor...

cu d`astea nici macar nu se glumeste!!!!
red6350
ce ai mah? ce sa faca rednic in locu lu' andone? la-sa-ma mah cu asta. sa demonstreze ca e antrenor prima-ta si dupa-aia sa vina. si daca promoveaza pe vaslui nu demonstreaza nimic. lasa-l tu pe andone sa-si faca treaba. sa-i cumpere magarii aia din conducere 2 fundasi (mckane ar fi unu) si-un mijlocas, si-o sa vezi tu cine e antrenor. o sa ajungi la vorbele mele: giovani o sa fie presedinte si-o sa-si aduca un antrenor. o sa vezi atunci cum o sa plangi dupa andone. vorbind strict despre complexul derbyurilor pe care spuneti ca-l are andone...nu e andone, sunt jucatorii aia cu complexe contra stelei. s-a vazut si duminica. intr-adevar...(io nu sunt fun dinu da asta e adevaru) dinu stia sa castige derbyuri. problema lui erau foresta ( icon_evil.gif ), petrolu... da oricum la-sa-l tu pe andone in pace.
CMIDP
cea mai mare prostie acum ar fi schimbarea antrenorului ........ar fi o greseala fatala ...si decisiva......eu zic ca indiferent daca pierde toate meciurile pana la final sau le castiga pe toate ..el trebuie lasat acolo ......este cel mai potrivit......si este un veritabil caine .....dar in fine este poate doar o simpla parere a mea si s-ar putea sa ma insel .....dar asta cred......nu as vrea ca simplu suporter vorbind...sa fie antrenorul schimbat in acest moment .....nu are legatura antrenorul cu situatia actuala a lui dinamo ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.