ucu
Apr 11 2005, 08:03 PM
M-am uitat astazi la stirile din sport si am fost revoltat vazand din nou cum majoritatea televiziunilor incearca sa le faca statui spurcatilor dupa meciul cu DINAMO.Eu m-am cam saturat de atitudinea asta :x ....zilnic trebuie sa-i suporti pe analfabetii aia de M&M si Berbecalii la protv si tvsport televiziuni ale caror director sportiv este spurcatul costi mocanu.Din pacate avem cam multe televiziuni steliste care fac orice pt a prejudicia imaginea clubului DINAMO.In timp ce BBCN stau cuminti si il lauda pe cioban.
Marian
Apr 11 2005, 08:42 PM
Pai pt. asta trebuie sa-si faca Dinamo un post de televiziune propriu... unde sa poti urmarii ca omul niste stiri obiective.. care sa reflecte adevarul!
Ciciocle
Apr 11 2005, 09:12 PM
Mariane, se vede ca ai 17 ani. Pai daca-si face Dinamo post de televiziune, crezi ca vei vedea stiri obiective? Vei vedea doar parerile bbnc-ului.
Marian
Apr 11 2005, 09:32 PM
Da Ciciocle ai dreptate... dar tot mai bine sa-i vad pe borcea si pe netoiu decat sa-i vad pe jiji si pe m&m... cand ii vad pe astia doi mi se intoarce stomacul pe dos!
bibishte
Apr 12 2005, 01:19 AM
costi mocanu e dinamovist. sau era. sau mai bine zis .. mai conteaza ce eshti, cand banii lui gigi itzi foshnesc la urechi? :(
CMIDP
Apr 12 2005, 07:29 AM
despre posturile tv........este stiuta treaba ca atunci cand steaua invinge ......toti o iau razna ..si o pupa in dos care cum poate.........este clar asta..........o sa ajunga toti ziaristii si reporterii sa ii suga p.u.l.a lui BERBECali dupa o victorie a stelei .........dar ce mai conteaza.......ca asta este deja stiut..........se stie ca steaua o sa fie pupata in rect ptr fiecare faza si meci "frumos" pe care il face .......cat despre conducatori ..........ce imi e becali ..ce imi e mm stoica ......ce imi e borcea .....ce imi e netoiu .......toti o apa si un pamanta......si le-as dorii sa nu dea cu nasul de mine asa la misto pe strada ....pe la vreun bar..club ......restaurant...cand isi parcheaza masinile ...........moarte lor .....ii urasc si pe astia de moarte........niste fatalai infecti de doi lei ..fara pic de cultura si scoala .......niste ratati ............care au avut noroc sa ajunga unde sunt .....atata tot........
ReDBullD0G
Apr 12 2005, 09:24 AM
Si mie mi s`a parut ca media romaneasca este pro-stiaua...da` am zis ca poate sunt eu subiectiv si mi se pare...insa se pare ca nu sunt singuru` care vede chestia asta...e bine-atunci...nu m-a lasat capacitatea intelectuala:))
h4z4rd
Apr 12 2005, 09:53 AM
Sa mor daca mai ma uit la televizor!!!nu s-au saturat de atata puula supta de la spurcati??de fapt se sug intre ei ,spurcatii!!!moarte tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!si muuuuuie alora din prostport!!!!!!!!!!suugeti puula!!!!!!!!ce nu e clar sssssuuuuuuuugeeeettttttttiiiii ppuuuullllaaaaa!!!!!!!!!va place??nu???M.U.I.S.T.I.I. DRACULUI!!!!!!
ZOCCOLO DURO
Apr 12 2005, 12:57 PM
comentatori....redactori, crainici.....ce spurcati excitati,....jegosii ...au dat imagini cu oierii la greu....mare echipa sa le mortii-n p.u.l.a ....nenorocitii....m-am saturat de ei....imagini peste imagini...noi parca nici nu existam....marea coregrafie a spurcatilor..mi-e sila....numai jegosi in tara asta de kakat/....si zenga mortilor masii si mmsi si borcea asi cine m-ai duceti-va in mortii vostri de spurcati stelist ca m-am saturat....
Dumi-DC
Apr 12 2005, 01:41 PM
Si televiziunile si si presa sunt aservite stanei Si mai ziceau rapidistii ca ei sunt singuri impotriva tuturor Ei care acum protesteaza impreuna cu stelistii ca noi dam cu torte si ei nu Vezi Doamne noua ne permite jandarmeria Habar n-au ce s-a intamplat la meciul cu Iasiul idiotii astia :flame:
Marian
Apr 12 2005, 05:16 PM
Am si eu o intrebare off topic si anume de ce la noi la meciuri nu avem si noi un crainic mai fanatic?... un lider de galerie ceva... care sa anime si restul stadionului... sa tipe cat il tin plamanii la gol... si sa-i mentioneze numele marcatorului ca pe marile stadioane insotit de uralele publicului.
ZOCCOLO DURO
Apr 12 2005, 05:40 PM
pleaca ma cu gabi safta al tau de aici ...
Marian
Apr 12 2005, 05:44 PM
Ce treaba am eu ma cu gabi safta?!... da-l dreaqu de spurkat... eu ziceam de crainu nostru de la stadion care vorbeste in doru' leni... parca zici ca e ala care zice ce statie urmeaza atunci cand mergi cu metroul!
Anonymous
Apr 13 2005, 10:26 AM
nu crainicul trebuie sa fie seful galeriei sau locomotiva ei!
si oricum, la ce amplificare avem noi pe stadion... mai bine cu portavocea!
Golden
Apr 13 2005, 10:42 AM
QUOTE(Marian)
... si sa-i mentioneze numele marcatorului ca pe marile stadioane insotit de uralele publicului.
pentru ca nu suntem galatasaray...s'asa ii copiaza spurkatii destul...de ce sa copiem si noi ceva de prost-gust...si numele cui ai vrea sa il strigi balan ?...semeghin ?...ASTIA NU SUNT JUCATORI...
nu ai idee cat radeam de spurkati cand au inceput sa strige nicolita...urma sa ii aud zicand "la tigani musetel la tigani" si era perfect

au ajuns sa strige numele tiganilor :)))))))
aia pe care ii injura ei atat :D
ZOCCOLO DURO
Apr 13 2005, 11:06 AM
EU SUNT ADEPTUL MODELULUI BRITANIC...FARA COREGRAFII, SUPORTERI SPONTANI FARA TOBE SI CANTECE LA MICROFON SAU PORTAVOCE...TOTUL TREBUIE SA VINA DE LA SINE NU CONDUSI DE UNUL SAU ALTUL...SI NU CRED CA EXISTA CINEVA CARE SA NU APRECIEZE FELUL IN CARE SE SUSTIN ECHIPELE ENGLEZESTI...IRRIDUCIBILI LAZIO AU URMAT MODELLUL BRITANIC IN ULTIMI ANI SI DE ALTFEL SI EX. BGB VERONA ...FARA NAPOLETANI !!!
scooter
May 20 2005, 01:29 PM
[14:00:02] <scooter> Am observat ca in ultimul timp in gașca slugilor proaste a avut articole cu usoara tenta politica....ar fi bine sa lasati la o parte aceste chestii si sa va vedeti in continuare de ascensiune..vedeti-va de treaba si nu mai amestecati sportul cu politica!!! de ce evitati sa raspundeti ?!?!?!
[14:00:39] <@CatalinTolontan> scooter / cind politica afecteaza sportul am intervenit. a fost normal ca dinamo sa joace inaintea alegerlor un meci pt psd?
ia uitati ce zice domnul tolontan!! hahahahahahahahahah
cred ca steaua o sa ia campionatul anu asta..........
StefanGL
May 20 2005, 01:45 PM
tolontane esti un nesimtit
ZOCCOLO DURO
May 20 2005, 02:00 PM
urasc toti ziaristii...sunt niste imputiti care jignesc tot ce ii inconjoara...isi dau cu parerea despre tot si nimeni nu ii pedepseste...niste jegosi
scooter
May 20 2005, 02:02 PM
asta s-a petrecut azi pe chat.....deci nu e facatura....putei sa downloadati log de la gașca slugilor proaste
alexemilian
May 20 2005, 02:29 PM
nu a jucat Dinamo un meci pt PSD? steguletele alea albastre nu erau ale PSDului? :shock:
dc vreti sa injurati pe cineva, injurati conducerea care a tarat numele Dinamo in asa ceva

. sau era o intamplare? sau nu se stia dinainte de facatura politica?
CRISX
May 20 2005, 02:48 PM
stelismul din presa a creat din pacate un refren : "Dinamo face blaturi". De ce conducerea lui Dinamo nu reactioneaza , dandu-i pe acei ziaristi in judecata pt. calomnie ?
ZOCCOLO DURO
May 20 2005, 03:13 PM
ziaristilor ar trebui sa li se dea peste nas...cred ca dinu la cata caterinca are in el ar putea sa se ia cu ei...dar si asta vorbeste numai cand nu trebuie....
Siegfried
May 20 2005, 04:44 PM
1) Presa din Romania e jalnica. Daca face caz ca fotbalul nostru e jalnic (si are dreptate) trebuie sa aduagam ca fotbalul asta are presa pe care o merita.
2) PSD-isti sunt peste tot. Sau, ma rog, au fost... In conducerea tutror cluburilor... Sa nu-l uitam pe Hrebe, de la stiaua iubita de presa romana "independenta" (independenta, rezon, dar pe banii cui?). Au afcut caz ca niste conducatori de la Dinamo au simpatii PSD-iste uitand de PSD-istii de la stiaua, rapid sau febletea lui tolontan, pooli tm (de fapt balkan petroleum).
3) Dinamo nu are cum sa fie un club "psd-ist" pentru simplul motiv ca Dinamo nu inseamna Borcea, ci ... NOI!!! Baietii din tribuna, DINAMOVISTII worldwide inseamna Dinamo, si nu niste indivizi trecatori...
Siegfried
May 20 2005, 04:45 PM
Zoccolo, ai perfecta dreptate...
Vlad89
May 20 2005, 04:48 PM
Ziaristii astia trebuie dati in judecata ca altfel nu pricep ... is dea dreptu nerusinatii.
Florin4Dinamo
May 20 2005, 11:19 PM
No comment. Nu merita nici o flegme intre ochi ziaristii astia care scriu numa prostii si minciuni in ziarele lor in special despre meciul de la Alba Iulia sa aduca dovezile, daca nu sa fie datzi dracu in judecata. Astia is atata de prosti si se bazeaza pe faptul ca alba iulia o obtinut un egal in tziganie datorita formei execeptionale a portarului Minca ... si ei cu mintea lor scurta kred ca fiecare meci e la fel. Daca Alba Iulia ar fi fost o echipa constanta, cum se asteapta ziaristii astia sa fie nu ar retrograda.Din moment ce Otelul ii bate cu 0-4 la Alba , Otelul ocupand inaintea meciului de la Alba, ATENTIE ultimul loc al campionatului (in clasamentul deplasarilor, fara nici o victorie, doar 2 egaluri obtinute in deplasarile de la Arges si National, si cu 10 infrangeri din 12 meciuri), iar Dinamo care este lider al deplasarilor se asteptau ziaristii astia sa piarda sau sa faca egal. Ziaristii astia habar n`au sunt precum niste animale care scriu la instinc ... fara a arunca o privire asupra clasamentelor ... fara a studia cifrele , statisticile, una alta. RUSHINE ZIARISTILOR dupa acuzatiile care le-atzi adus, suntetzi :turd:
Joanna
May 23 2005, 12:57 PM
meciul ala jucat in campania psd...a fost jenant..nu ii iau apararea lui tolontan dar are dreptate...insa...nu am sa uit niciodata articolul publicat dupa meciul rapid-dinamo 3-2...cand a scris de Cata ...a fost un articol super...a scris exact ce am simtit in acel moment...cred ca sunt ziaristi care ar merita sa fie injurati mai mult decat tolontan
repet nu ii iau apararea lui tolontan...
qsl111
May 23 2005, 05:56 PM
Ma sunteti nebuni??? Voi chiar il blamati pe Tolontan pentru chestia asta??? Jucarea acelui meci, in acele conditii mizerabile, cu noroi pana la glezne, ne-a adus rusine tuturor, si voi acum ma faceti sa imi aduc aminte de el??? Tolontan are dreptate, este exact acelasi lucru ca in cazul cand sa zicem Omniasigul ne-ar pune sa jucam in alb-verde la un eveniment organizat de ei! Ati fi de acord nu? Si i-ati injura pe ziaristi ca ne condamna??? V-ati gasit singurul om integru din presa noastra sa-l injurati, felicitari! Si va astept sa va duceti voi la urmarul meci de acest gen sa faceti galerie, eventual sa mai bagati si un psd-ale...
In ultima vreme mi se faca tot mai mare lehamite sa citesc ineptiile astea pe aici, ce se intampla cu voi???
qsl111
May 23 2005, 05:58 PM
QUOTE(Joanna)
nu am sa uit niciodata articolul publicat dupa meciul rapid-dinamo 3-2...cand a scris de Cata ...
Nici eu! SI pentru chestia aia nu am sa il uiti nici pe Tolontan cat voi trai!
PS. rapid-dinamo 2-3 :)
Victor RED
May 28 2005, 01:38 AM
mah oameni buni, nu tre sa credeti tot ce auziti....
rew
May 28 2005, 08:35 AM
QUOTE(qsl111)
V-ati gasit singurul om integru din presa noastra sa-l injurati, felicitari!
In ultima vreme mi se faca tot mai mare lehamite sa citesc ineptiile astea pe aici, ce se intampla cu voi???
:D :D
Daca esti un fan si un cititor fidel al "integrului" Tolontan, poate ai citit articolul lui de acum 2 zile. Dupa ce ca toata presa e plina de ineptii si la orice meci al lui Dinamo vede blat, de ne e frica sa mai cistigam un meci ca sa nu fim din nou acuzati si am ajuns sa cerem voie sa cistigam acolo unde Otelu bate cu 4-0, vine un "integru" ca spurkatu de Tolontan si zice ca toata presa tace la "aranjamentele" lui Dinamo si se ia numai de imaculata steaua. Nici la betie nu poti sa zici asa ceva! Nu i-au trebuit spurkatului decit vreo 2 zile dupa mesaju tau in forum ca sa-ti arate cit e de "integru", cine scrie ineptii pe forum si cui ar trebui sa-i fie lehamite.
:blink: :blink:
crucifix1111
Jan 2 2006, 07:13 PM
Daca nu este adevarata stirea data de gașca slugilor proaste Giovani Becali daca este tare sa-i dea in judecata si sa rezolve criza financiara de la Dinamo. Si astia de la gașca slugilor proaste s-o lase mai moale: stiu ca nu prea mai au cu ce sa faca tiraj si baga asa zise BOMBE de presa. Sa si le dea bai nene la ei in casa.
alexyutza
Jan 2 2006, 07:26 PM
Sincer mi se pare o mare prostie sa ne gandim ca becali ar da in judecata fituica sporturilor . Sa fim seriosi , nu a facut-o cand ar fi avut motive serioase , de ce ar face-o acum . Si , ce ne-a facut gazeta de data asta ? Care e problema va deranjeaza ca a publicat mai multe articole in carese vorbea despre un eventual transfer a celor 4 dinamovisti la poli ? Pt asta nu-i poate da nimeni in judecata si nici nu le poate pretinde cineva bani sau altceva .
Pai , nu a recunoscut , giovani ca seafla in tratative cu poli , pt cedarea celor 4? Atunci , ce naiba mai vrem ? Daca e sa ne varsam nervii pe cineva atunci sa o fdacem pe idiotul ala de giovani
El e responsabil pt situatia in care se afla clubul , el si restul actionarilor . Toti sunt la fel

...niste lichele care umbla numai dupa profit ...
Florin
Jan 3 2006, 12:35 PM
Eu cred ca Gazeta Sporturilor a ajuns un intermediar intre Dinamo si Poli. Au dat stirea, nu s-a confirmat si acum se duc la Iancu sa incerce totusi sa il convinga ca merita sa ii cumpere. "Costa cam mult 4 milioane" spune Iancu, insa gașca slugilor proaste insista..totusi merita, hai nu ii vreti? cam jenant
alexyutza
Jan 3 2006, 03:37 PM
Ce are de castigat Gazeta din toata treaba asta? Vor sa vada echipa Dinamo rupta in 2...? Sa astepta mult si bine , ca nu va fii posibil asa ceva , sper!!!
POOL
Jan 3 2006, 06:54 PM
Ii patetik trustul ala de presa.

Auzi cica Gazeta Prostilor, ce ziar mai e si ala? Un ziar plin de minciuni, vorbe-n vant si agresiuni.
ce pot sa spun deat ca nimeni nu vrea binele lui dinamomai ales ziarele .Deunazi am av curajul sa ma aventurez pe forumul prosport cu un topic la adresa ziaristilor in general, si am scris ceva acolo care cred eu ca nu le-a convenit ,si va pot spone ca acum nu mai am acces acolo numai pentruca zimpatizez cu dinamo si le-am aratat obrazul fata de tampeniile pe care le debiteaza.
musetel gașca slugilor proaste,PROSPORT SI TUTUROR CARE MANCATI rahat DE DINAMO
SI SA NE PUPATI AICI...............
--------------------
POOL
Jan 6 2006, 03:10 PM
m@x, stii ceva, adevarul doare. Kand le spui k is stelisti toti neaga si spun k ei sunt indiferenti fata de echipele din Divizia A. Totusi, exista vreun ziarist kare sa "simpatizeze" si cu Dinamo. Aratatimi-l si mie k sa nu mor prost.
e sunt si d-astia, dar nu in presa scrisa. acum sa nu ne dam noi loviti ziaristii sunt si ei oameni si fiecare tine cu cate o echipa,, dar a spune ca exista o teorie a conspiratiei si s-au strans toti stelistii jurnalisti in presa, inlaturand-u-i pe ceilalti e putin fortat, nu crezi?
alexyutza
Jan 7 2006, 02:07 AM
Are si Dinu o rubricuta in prosport .. or mai fii si alti dar sunt impartiali , asa cum trebuie sa fie toti jurnalistii
POOL
Jan 7 2006, 01:10 PM
alexyutza
Jan 7 2006, 01:37 PM
Cineva minte aici , ori presa scorneste ori becali nu vreasasouna adevarul pana cand nu ajunge de acord cu poli in toate privintele . eu chiar nu stiu ce sa mai cred , pai de cand s-a terminat returul , presa in fiecare zi il anunta pe plesan ca fiind noua achizitie alui poli , iar p eMoti la fel . Nu s-au saturat de atatea preziceri ? astia ce vor sa faca , sa-i bage pe Moti si Plesan in ochii lui poli ?
Sa-i lase unde sunt ca stau foarte bine . sincera sa fiu nu m-ar deranja daca Plesan ar pleca la poli , poate asa strangem ceva bani si-l putem lua pe Alexa , oricum Plesan nu a facut nimnic bun un tur intreg , dar cu Moti e deja alta socoteala . Moti e unul dintre cei mai buni jucatori de la Dinamo , al doilea dupa Tamas , as putea zice . Nu stiu cum ne-am descurca fara el . Nu vreau sa cred ca becali wi restul actionarilor sunt asa de dobitoci incat sa distruga echipa .
Atetea presiuni a a facut presa in privinta celor doi , ca nici nu mai stiu ce sa cred , daca era sa ma iau dupa ei , atunci Plesan , Moti , vlad si Danciu erau de exdinamovisti ...
POOL
Jan 7 2006, 02:01 PM
Sa speram k minte presa, k altfe am pus-o ku P mare. Insa nu cred k ne-ar minti si Badea si ceilalti actionari.
Nu stiu care e motivu pt. care e asa umflata poli,ba,, euro poli", ba ,,petrodolarii" astia din presa cred ca isi sstrofoaca zilnic mintea cum sa-i mai numeasca.De unde numele asta ,,europoli"???
Dupa mintea ziaristilor iancu asta sau cum lo mai chema e cel mai bog. om din lume,are atatia bani incat aduce si pe barca, ceeace e o mare cacealma dupa parerea mea .Tot ce face acest personaj e pt. asi face reclama mascata cu firma lor sa para cat mai serioasa de tip occidental da veti vedea ca in doi ani se duce draq asa cum s-au mai dus multi de teapa lui.Sigur aceasta campanie de denigrare a lui dinamo este condusa de el in scopul de a incinge spiritele-n groapa doar ,doar o iesi ceva, jiji s-a prins de figurile umflatului asta si ia puso ciobaneste-n brate ,iar el ce face ?? incepe sa bage cioace unde e mai vulnerabil, si unde e mai vulnerabil in acest moment decat la dinamo.
Daca e asa plin de bani de ce nu aduce juc adevarati de afara,de ce nu face o echipa care sa razbata printre actualele loturi din fruntea clasamentului? Io pun pariu ca nu e nimic de poli asta vb aia e pielea si osu.
UMFLATULE IA DE AICI!
Rossi
Jan 7 2006, 02:40 PM
nu stiu cati dintre voi ati fost curiosi sa intrati pe siteul prosportului la sectiunea
http://www.prosport.ro/index.php?c=62&a=72279 doresc sa ii le artrag atentia celor de la pro soprt k au mancat un "t" de la numele echipamentului sportiv
alexyutza
Jan 7 2006, 07:08 PM
QUOTE(BIANCO RO§§| @ 7 Jan 2006, 16:40)

nu stiu cati dintre voi ati fost curiosi sa intrati pe siteul prosportului la sectiunea
http://www.prosport.ro/index.php?c=62&a=72279 doresc sa ii le artrag atentia celor de la pro soprt k au mancat un "t" de la numele echipamentului sportiv
Asta nu-i nimic .... dupa informatiile date de ei antrenorul echipei ,nu este nimeni altul decat Ioan Andone, prea frumos sa fie adevarat . Separe ca ua uitat sa reactualizeze datele despre Dinmao , sa poate asa ceva , ei marii jurnalistii sa comita asa o gafa ?
bine ca transferuri B"bomba " stiu sa scorneasca , sau mai bine zis sa prevesteasca....
Livia
Jan 7 2006, 07:55 PM
QUOTE(m@x @ 7 Jan 2006, 14:38)

Nu stiu care e motivu pt. care e asa umflata poli,ba,, euro poli", ba ,,petrodolarii" astia din presa cred ca isi sstrofoaca zilnic mintea cum sa-i mai numeasca.De unde numele asta ,,europoli"???
da..mai ales k ar trebui sa specifice care Poli....

ma seaca f tare faza asta pt k mai exista si Poli Iasi!!!
si ceva f dragut

pe stie-ul prosport...la intrebarea la ce echipa credeti ca va pleca fl petre.....majoritatea au rasp steaua.....
Bai fiti atenti ca arunca astia pe la pro tv cu bombe cica petre explodeaza in giulesti
Cai Lun
Jan 10 2006, 11:36 PM
m@x, imi cer scuze ca te-am sanctionez abia acum pentru mesajul postat pe 6 ianuarie!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.