COSMIN C
May 11 2006, 02:19 PM
QUOTE(MosIonRoata @ 11 May 2006, 5:35)

... articolu' a aparut pentru ca
aia din redactie n-au priceput ce a vrut el a spune ...
Sanatate!
El o fi priceput ce scrie?
Daca da, pentru ce suma a comis-o?
dudu1961
May 11 2006, 03:06 PM

Aseara la Prima 10min. din sport daca nu mai mult nu a fost decit mm scursura si brebecali iti vine sa arunci televizorul pe geam...

asta in eventualitatea ca ai fi sigur ca nu mai vezi aceleasi mutre
crazy_rednwhite
May 11 2006, 03:45 PM
MM scursura.....

ce bine suna.....asta este....numai k in ultima vreme nu i-am vazut k se bat cu pumnii in piept.... pe mm l-am vazut cu lacrimi in ochi la BORO....

sooper.....
Aragorn
May 11 2006, 04:55 PM
Nu mai cumparati ziarele de kkt cititi ce scrie pe Dinamomania . Pe redactorii gașca slugilor proaste ii cumpara maimuta curentata sunt cu totii un clan , nu mai vorbesc de comentariile tv la adresa

SCURSURA MM ar trebui castrata poate i-ar tacea clnta .

WE LOVE YOU !!!!!!!!!!!!!
f_rares
May 11 2006, 05:04 PM
Aia trebuie sa vanda ziare ... si recurg la orice metoda de a castiga bani.Cand Steaua castiga,fac o cronica de meci de 3 pagini,cand Steaua pierde, ii plang pe jucatori si ii fac eroi.Orice ar fi,in gAZETA stelitii sunt ridicatzi in slavi.Deci
trebuiesa ne asteptam de la orice de la gAZETA
marius2606
Jun 3 2006, 10:07 PM
asta seara am vazut cel mai urat si nesimtit blat din istoria fotbalului romanesc pana la divizia d.daca nu va urla presa inseamna ca ne-am dus dracu de tot si nu mai are rost fotbalul din tara asta
COSMIN C
Jun 3 2006, 10:20 PM
Despre ce meci vorbesti Marius? Ca am deschis si eu televizorul, era un meci, mai erau vreo 20 de min cred. Aia de conduceau pareau ca nu vor sa-isi mareasca avantajul... Aia de erau condusi abia daca se oboseau sa treaca de centrul terenului.
Portarul celor de conduceau iesea cu mingea la picior in afara careului si nimeni nu-l ataca....
Vorbim despre acelasi meci?

Zici ca ne va lamuri maine presa?
RflaviusD
Jul 7 2006, 09:15 PM
Cine a vazut duelul dintre N&D si Tyson, soferul dinamovistilor?
red_dog 4 ever
Jul 8 2006, 07:58 AM
Am ras cu lacrimi.Mai ales cand alerga burtosul
RflaviusD
Jul 8 2006, 12:12 PM
A fost cea mai tare stire sportiva care am vazut-o vreodata

..poate doar Nasty sa o mai intreaca, cu faza cand tzipa ca Sharapova..
fl0r1nel
Jul 10 2006, 11:38 AM
reddogforever84
Jul 10 2006, 09:44 PM
Sclav e ala care face ceva impotriva vointei lui. Tolontan o face din dragoste pt shtoia lui. Bataia stelistilor cu ucrainienii a fost tensiune de moment , pe cand acel 1-0 al lui Dinamo a fost o umilinta. Ce frumos era prin 2004 cand ei nu mai aveau de ce sa se lege in jocul si victoriile lui Dinamo. Sa speram ca acele clipe vor reveni
fl0r1nel
Jul 10 2006, 09:54 PM
Ba, in 2004 gazetarii il citau pe mihai stoica, care zicea aiureli ca dinamo e campioana blaturilor, si dume din astea. Pro sport insa nu.
coolio
Jul 10 2006, 10:18 PM
singurul mod in care ii putem pedepsi e sa nu le mai luam ziarul.
aaa...si ar mai fii ceva ,cei de la gps(gazeta pro stiaua) au cica
o adresa la care ii poti injura...pardon...iti poti spune parerea....
fl0r1nel
Jul 10 2006, 10:24 PM
QUOTE(coolio @ 10 Jul 2006, 23:18)

singurul mod in care ii putem pedepsi e sa nu le mai luam ziarul.
aaa...si ar mai fii ceva ,cei de la gps(gazeta pro stiaua) au cica
o adresa la care ii poti injura...pardon...iti poti spune parerea....
zi-mi adresa,
ca am eu ce sa le spun
coolio
Jul 11 2006, 10:43 AM
QUOTE(fl0r1nel @ 10 Jul 2006, 23:24)

zi-mi adresa, ca am eu ce sa le spun
parereata@gașca slugilor proaste.ro pt. a injura gps
o sa iti raspunda foarte "elegant" pt. a te determina sa ii citesti in continuare....
cu cat ii criticam mai multi cu atat o sa isi dea seama ca nu fac bine ceea ce fuck.
fl0r1nel
Jul 11 2006, 11:03 AM
Mersi mult de adresa.
red_dogvitan
Jul 12 2006, 12:18 AM
In ultimele luni la stirile din sport de pe toate canalele se iau interviuri mai mult spurcatilor mai ales JIJI si mihaela si cioroilor de la RAPID incepe sa mi se greata cand vad aceleasi personaje in fiecare seara
Mythok
Jul 12 2006, 07:20 AM
Da,de acord cu voi! Numai jigodii si porumbei deghizati la stiri!
Meteorice mai sunt subiectele despre Dinamo.
Dar si acelea sunt numai scandaluri,despartiri .....
Pacat,pacat, se pare ca iubitii nostri conducatori nu au invatat nimic din sezonul recent incheiat!
Dar speranta moare ultima in cazul meu!Sper sa le c*c*m nasul spurcatilor sezonul acesta!!!
Aragorn
Jul 12 2006, 08:37 AM
Demult nu mai cumpar presa sportiva , cateodata plictisit ii mai citesc pe net , aceleasi stiri stupide : care cu cine si-o pune , amanta caruia are tatele mai mari , jiji a spus.. , mihaela a zis.. , la pro tv si antena 1 ( Patruleasa mereu cu sanii descoperiti )in timpul CM principalele stiri erau cu oile si ciorile in cantomanet sau cu itic si strul transferatii la

. singuri oarecum obiectivi au ramas cativa de la tvr dar nu toti ( ex. gradinescu care tinea fatis cu franta in orice meci a jucat ). Sa nu ne asteptam la stiri pozitive cu

trebuie prima data sa-i batem pe toti la toate capitolele si apoi sa-i tratam cu aceasi indiferenta .
ScorpyoN
Jul 21 2006, 12:20 PM
Putem sa-i batem pe spurcati si pe ciori in ambele meciuri cu 3-0, ca presa tot o sa ne critice ca , "castigam cu arbitru", iar stoaia care castiga de fiecare data cu arbitru si cu ajutorul jucatorilor adversi in fiecare meci o sa faca "spectacol"... va zic eu
In concluzie: ProSpurky si Carpeta Sporturilor merita sa le iei ca sa te stergi cand te apuca nevoile cu ele (dar nici atat ca le faci vanzare la retardatii astia)
Florin_Dinamo
Jul 26 2006, 12:28 PM
Azi am vazut in presa o stire care m-a speriat teribil: NETOIU ar putea veni inapoi la Dinamo.

Tocmai cand credeam ca am scapat de el si de Flocea.
nicky74
Jul 26 2006, 12:34 PM
sper ca visez!!

iar o luam de la inceput
RedDogFaneParty
Jul 26 2006, 01:13 PM
Daca vine Netoiu inapoi sa vina numai in calitate de actionar, fara declaratii si tam tam la echipa! Parerea mea este ca ne poate ajuta mult, foarte mult comandatul! Tineti minte cand era patron la Craiova si in ultimul meci ne-a adus titlul noua, cand tot stadionul Dinamo cand GIGI NETOIU? Eu nu pentru ca eram acolo!!
red_dogvitan
Jul 26 2006, 01:53 PM
Am auzit o stire bomba faptul ca Netoiu ar putea sa se intoarca din nou la Dinamo
ScorpyoN
Jul 26 2006, 03:07 PM
^^^, Sper ca ce ai auzit sa ramana doar stire aiurita
Achiles
Jul 26 2006, 04:28 PM
QUOTE(ScorpyoN @ 21 Jul 2006, 13:20)

Putem sa-i batem pe spurcati si pe ciori in ambele meciuri cu 3-0, ca presa tot o sa ne critice ca , "castigam cu arbitru", iar stoaia care castiga de fiecare data cu arbitru si cu ajutorul jucatorilor adversi in fiecare meci o sa faca "spectacol"... va zic eu
In concluzie: ProSpurky si Carpeta Sporturilor merita sa le iei ca sa te stergi cand te apuca nevoile cu ele (dar nici atat ca le faci vanzare la retardatii astia)
prosportul mai e cum mai e ....dar gașca slugilor proaste'ul e de departe fituica de propaganda a lui Jiji Fecali si a stielei
Raikkonen
Jul 26 2006, 05:04 PM
Au zis ca nu i s-au dat banii ( aia 1 milion ) si atunci nu pleaca daca nu i se dau banii...
Mythok
Jul 26 2006, 05:38 PM
totusi nu uitati ca Netoiu chiar a adus jucatori la Dinamo (pe care tot el i-a vandut, e adevarat),fata de alti "sugari" de la club
raman la parerea ca este cel mai influent om din prima liga!!! si nu strica un asemenea "spate"
antisteaua
Jul 28 2006, 10:08 PM
Citind topicul am observat ca sunteti suparati pentru felul in care ne trateaza presa. Nici mie nu-mi place. Ai impresia ca toti sunt ovinele lui jiji si ii canta toata ziua in struna. E normal ca microbist sa vrei sa afli stiri despre echipa ta si nu ce aberatii a mai scos jiji sau cat de suparat sau ironic este mehehe mehehe scoica.
Dar de ce se intampla treaba asta? Or fi toti ziaristii sportivi stelisti? Si daca da atunci de ce ar vorbi de rau pe jiji? Poate pentru ca ei cauta chestii gen "senzational"? Chiar toti or fi la fel ca dan senzationescu? Se prea poate sa fie asa, dar in situatia asta clubul Dinamo ar trebui sa gandeasca o strategie de imagine nu sa il puna pe turcu sa vorbeasca lucruri traznite. Dar daca stau si ma gandesc care sunt oamenii care se ocupa de imaginea clubului deja imi dau seama de ce presa prefera sa vorbeasca despre cum s-a bucurat memeul ca a batut pe rapid si despre cum s-a certat cu jucatorii rapidului decat sa vorbeasca despre Dinamo si chestiile care sunt legate de Dinamo. Stie cineva ce studii are persoana care se ocupa de relatii publice la Dinamo? As fi tare curios sa aflu.
cocolino
Jul 29 2006, 03:25 PM
astiia de la gașca slugilor proaste mereu ne iua la misto cred eu ca din cauza ca la meciu din super-cupa cu spurcatii am avut acea coregrafie cu ziaru de la prosport si sau ofticat ca nu am pus gașca slugilor proaste!!
antisteaua
Jul 29 2006, 06:10 PM
Ma pana sa dam vina pe ziaristi cred ca ar trebui sa vedem unde gresim noi si apoi ne putem lua si de presa ovina. Nu credeti ca asa ar fi corect?
iahimxela
Jul 29 2006, 06:12 PM
bravo voua fratilor!ziaristii sunt de vina ca sezonul trecut am fost patetici.tot ei sunt de vina ca ne-au plecat "n" jucatori in ultimii ani.de asemenea, ziaristii trebuie sa raspunda pentru politica proasta de la club;ei l-au dat afara pe ando,ei l-au adus pe giovani si tot ei sunt de vina ca am avut 6 puncte avans in campionatul trecut si am pierdut campionatul.hai sa ne vedem de treaba si sa ne uitam la echipa si mai ales la conducerea noastra.cand acestea vor fi profesioniste avem tot dreptul sa ne luam de mass media
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.