Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Are dreptate Netoiu?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Hulit de multe ori pe parcursul recentului campionat, Netoiu pare totusi la ora actuala cel mai preocupat de viitorul lui Dinamo si pare ca are si un plan exact despre ce ar trebui facut.
Voi ce spuneti?
Kitty
Da! Cred ca acum este sau cel putin pare a fi singurul care gandeste in beneficiul lui Dinamo! Ar fi dupa parerea mea ideal sa vina Becali si sa aduca si inca niste jucatori de valoare la Dinamo! Dar sunt prea mari interesele celorlalti care parca vor sa nimiceasca clubul!!
Hai Dinamo!!! si sa speram ca se va intampla cum e mai bine pentru DINAMO!
ayrton
De mult m-a tot enervat prezenta unor oameni precum Eftimoaia sau Cohn in conducerea echipei de fotbal Dinamo, mai ales ca nu au dovedit niciodata ca merita sa fie acolo. Dupa ce l-au muscat de fund permanent pe Dinu, acum vin si cu pretentii absurde de genul "vine Becali sa conducca fara sa investeasca bani?". Adica vezi Doamne, conduce Becali pe banii altora... Dar ei ce dracu fac, nu vor sa conduca pe banii lui Netoiu??? Daca Netoiu da banii si isi doreste performanta, poate sa puna pe oricine sa conduca atata timp cat are rezultate.
Deci, daca solutia pentru performanta in acest moment la Dinamo e cu Ioan Becali presedinte, eu o sustin!
ramonn
[color=red][/color]
netzoiu pare mai degraba inofensiv in fata a rechini precum fratii becali . victor era mai moderat pana acum dar vaz ca l-a indoctrinat fraso . cert este ca becali nu vad ce interes ar aavea in a face din Dinamo un club de mare performanta . ceea ce vrea el de fapt e sa puna mana pe echipa pentru a-si asigura jucatori pt transferuri , cum a facut si pana acuma . ce se poate observa e ca a transferat jucatori pe sume mizere (ex claudiu niculescu , dar si multi altii) . dincolo de faptul ca din super echipa din 2000 n-a mai ramas decat fl. petre , nu cred ca vede nimeni unde sunt banii . e vorba totusi de milioane de dolari , care nu se poate sa fi disparut in totalitate . aceasta problema devine cu atat mai evidenta cu cat Dinamo nu a mai facut performanta de atunci di nu a mai prestat un joc spectacol din cauza lipsei de valoare a lotului . nu s-a adus nici un jucator de afara in schimb s-a mizat pe ceea ce a aruncat craiova la gunoi . reamintesc ca acum 3-4 ani barcauan juca prin serie c la fc bihor ... tare ma tem ca prin venirea lu becali dezastrul sa nu se amplifice . el va avea interes sa ia jucatori mediocri sa-i bage de doua trei ori pa la nationala , apoi sa-i dea pa sume mai mari din care partea cea mai mare sa-i revina . nu stiu cat va avea Dinamo de castigat de pe seama camatarului . tare ma tem sa nu se repete episodul Ianul .
bafta cainii rosii in cupe

ramonn BRN
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.