Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ghidusii
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Mihai11
„Cîinii” acuzați că au tăiat firele stației din Ghencea
Conform lui Gabi Safta, crainicul stadionului Steaua, cîțiva fani ai lui Dinamo ar fi pătruns acum două zile în arenă și au tăiat firele stației de radioamplificare. "Unul dintre liderii lor, Mihnea, mi-a recunoscut acum doi ani că tot ei au mai făcut acest lucru în urmă cu mult timp. Vom înlocui firele tătaie, iar dacă vor fi probleme, vom instala stația de rezervă chiar deasupra țarcului în care vor sta dinamoviștii", a spus Safta.
---------------------
Care mai avei stiri diin astea, postati`le sa mai red si eu, ca restu` probabil nu au simtul umorului dezvoltat ca al meu:)))))))
Chiar te distreaza uneori "actiunile" de acest gen..
Hai DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :banana2:
P.s: mersi de galben.. :)):)):)
DomINAMO
Din cate stiu UEFA interzice ca sustinerea unei echipe sa se faca de la statia de amplificare a stadionului.Mai bine gabi safta si-ar tine gura pentru un Menthos...ca toate oitzele ce cosesc iarba virtuala...caci pe stationul lor...iarba intradevar este virtuala
Cainele
haha asta , gabi a lu safta a luat mai demult bataie de la tzigani?:D eh si ce ...acum face circ pentru cateva litze obosite??!!
CMIDP
eu as fi taiat firele .. le-as fi luat..si as fi luat si boxele ..ca mama lor de boxe si statie .. m-au spart cand e meci pe ghencea ..si cand ii aud glasul spurcatului safta imi vine sa-i rup capatana ..de om retardat care zace in casa ....
Mihai11
Eu as fi amplasat o sticla de benzina in boxa, si firele sa faca scantei cand se incalzesc.. nu conta ca sunt boxe pe tot stadionul, sau unde o fi ele amplasate.. :)) Imaginatie nu? Osama m`a invatat multe prostii
P.S. CMIDP intrai mai demult ( sau si acum) pe irc?! ( asta fiind off topic un pic)
gabri999
hahahahaha ,
super ,
sa-i taie si firele de la radio , sa taca dreacu din gura , mizeria aia de om
tare de tot , cred ca sambata seara ma duc si eu pe-acolo , poate i le tai din nou ,
hahahahaha
CMIDP
gabri ......:)))))).........clar .........asa ar fi fost bine.......eu il urasc cand incepe inainte meciului si chiar in timpul lui sa comenteze de zici ca ar fi comentator tv ........pisham-as pe el ......de asa rahat de om ............
si sirmihai .......da omu.....te stiu si ma sti dupa irc ......intru si acum doar ca nu mai intru pe #dinamo sau #fcdinamo .........de mult timp.....dar intru aproape in fiecare zi si noapte .......sunt mereu pe acolo ......pe irc...intru de 5-6 ani pe irc.....din aproape aceasi perioada de cand s-a inventat .....:)))
va salut si respect cainilor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.