Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CE SA FACEM CA SA OPRIM PLECAREA LUI PETRE???????????
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Asteptam de la toti fanii lui Dinamo solutii......conducerea vrea sa-l vinda chiar si la steaua....la cererea lui Andone!
E absolut incredibil.......
alex bv
ar fi mai multe solutii.., sa se incerce sa se contacteze presa prin comunicate ale suporterilor.........., sa se faca maniestatii la sediul clubului.........., sa se incerce sa se vorbeasca cu florentin si sa-l asiguram de sprijin total, ...............de ce nu sa se ajunga la amenintari la adresa celor care vor sa-l transfere......................etc

p.s daca doamne fereste pleaca fie si la steaua sa fie aplaudat si inteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patrascu gabriel
:x De ce oare nici un jucator adus de Netoiu nu este pus pe lista de transferuri ????
SA PLECE NETOIU CA EL A DISTRUS ECHIPA. :!: :!: :!:
whitefang
Desi s-ar putea ca multi dintre voi sa nu-mi dea dreptate am sa incerc sa spun si eu punctul meu de vedere.
Cred ca cel mai rau lucru ce i s-a intamplat lui Dinamo in sezonul abia incheiat au fost loviturile primite din presa, care corelate si cu ceva nesansa ne-au transformat in ciuca batailor spre bucuria tuturor dusmanilor acestui club. Nimeni nu cred ca a uitat asa repede prin ce am trecut si cu atat mai mult conducerea clubului sau antrenorul echipei care, nu pot sa-si taie craca de sub picioare inca o data dupa experienta abia incheiata.
Cred ca nu trebuie sa plecam capul din nou la zvonistica din ziare, care incearca din nou sa ne dezbine si sa-si vanda ziarele. Sa asteptam ziua de joi cand se vor decide mai multe si atunci putem sa decidem ce e de facut daca se adevereste ceva.
Ando a reusit sa ajunga antrenor acolo unde a jucat 7 ani, e o provocare formidabila si daca da o "gherla" aici, trebuie sa ia totul de la zero. Mie personal imi place atat sinceritatea cat si diplomatia lui si cred ca va reusi sa faca echipa cat de curand. De ce vreti sa sarim in sus inainte de a sti de la ei ce vor sa faca. Plecam din nou urechea la barfe?. Hai sa vedem cine vine si cine pleaca, pentru ca nu cred eu ca Dinamo se va desparti de jucatorii de baza fara inlocuitori pe masura. Marturisesc ca daca ar pleca toata apararea cu exceptia lui Tamas, nu as incerca nici un regret.Cred ca Onut, Parvu, Frasineanu si poate chiar Cristi Munteanu, Dragan si Diop nu au insemnat ceva pentru Dinamo. Cristi Munteanu nu a rupt inima targului iar Dragan e mai mult accidentat. Daca vom face cateva transferuri reusite pe posturile deficitare sant convins ca o parte din jucatorii lui Netoiu se vor orienta catre piata ....chineza.
Eu sant optimist, am incredere ca Ando va sti sa obtina jucatorii doriti si presa in cautare de senzational nu va reusi sa ne mai dezbine. Hai sa avem putina rabdare!.

[b]DACA APARARE NU E, ... NIMIC NU E!

[b]FORZA DINAMO
ayrton
Eu sunt de acord in totalitate cu plecarea lui Florentin Petre de la Dinamo, dintr-un motiv foarte simplu: valoarea lui actuala este aproape nula, fiind la ani lumina departare de ceea ce arata odata in teren.
In strainatate, prin Cipru sau Rusia ar fi perfect pentru el...
Pentru tot ceea ce a insemnat Petre la Dinamo, n-ar trebui insa sa joace la Steaua, si cred ca e suficient de destept sa nu faca greseala asta.
Kitty
Nu inteleg de ce Netoiu nu isi da seama ca el e singurul in plus la echipa si nu face ceva in sensul asta! Nu m-as fi asteptat nici o clipa ca si Andone sa fie de acord cu el! Florentin Petre nu poate sa paraseasca echipa! El face parte din ceea ce inseamna Dinamo! A fost mereu aici in vremurile bune cu Catalin Hîldan si Kirita si acum tocmai ei sa plece! Nu stiu ce se poate face dar conducerea vad ca sfideaza parerea suporterilor si au nevoie de un dus rece! Sper sa ramana PETRE! Noi, cred, ca toti il iubim!!!!!!!
Val61
Ce meciuri mari a facut Petre de cand a revenit pe gazon?
Eu unul cred ca tipul este terminat pentru marea performanta.
Iar incepem sa ne lamentam asa cum am facut-o si in cazul lui Lupescu ?
Chestiile genul "caine pana la moarte" si "caine adevarat" nu prea tin de cald atunci cand echipa nu merge si pe deasupra mai si bat la usa cupele europene.
Au plecat de la noi fotbalisti cu adevarat mari si mai ales utili,nimeni necomentand nimic.
Cu mentalitati de genul asta nu vom ajunge sus niciodata.
Zic eu ... :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.