Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O ofensa adusa poporului roman!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
bibishte
http://www.expres.ro/investigatii/?news_id...fd2e417f2134072

asta este ceva shocant. impotriva acestor lucruri toata viatza am luptat. shi ganditzi-va ca este aceeashi atitudine pe care ar adopta-o orice natzionalist extremist ... uite ca se intoarce roata, fratzilor.
Raisa
Frate nu este posibil asa ceva!!Este o prostie sa generalizezi si sa vorbesti astfel despre o rasa de oameni pe care tu,ca persoana,nu-i agreezi!!!Astfel de indivizi(si acum o spun pt k imi iubesc tzara si pt k orice ar fi,nu pot nega k sunt romanca)ar trebui impuscati sau torturatzi.Nu se poate asa ceva,oameni buni!De ce draq mai sunt in UE si se cred mai smecheri cand ei sunt varza?!!!!Si asa fac toti sa stiti.Toti spaniolii ne privesc ca pe niste gandaci ai societatii care ar trebui starpiti!eu una,m-as duce si le-as arata cat de destept este un roman adevarat!
Cainele
mda...pustiul asta , dj anonim probabil ca doreste ceva publicitate , dar probabil va avea de tras de pe urma acestor aberatii , am incredere/ sper ca se va face ceva...la urma urmei chiar sa fim noi ultimii din Europa sa ne trateze toti ...ca pe niste zdrente?
Anonymous
Din pacate, nu numai tiganii s-au dus la furat prin Europa. Multi romani au degetele la fel de lungi, chiar daca sint mai albe. Ultima dovada o reprezinta "suporterii" stelei, plecati la meciu cu Villarreal, din care 90% au ramas in Spania. Ma gindesc cu groaza ce festin e la Roma in zilele astea, cite celulare, portofele si camere foto si-au schimbat proprietaru.
Anonymous
Ce rau esti rew :) Lasa si pe stelisti sa faca ce pot, ca mai mult nu-i duce mintea!!!
Raisa
icon_lol.gif Asta chiar k a fost o lovitura sub centura la adresa stelistilor,mai Radu!!!sa stii k nu numai ei fac tzara de ras,ci si rapidistii! axe.gif
Cainele
QUOTE(Raisa)
icon_lol.gif Asta chiar k a fost o lovitura sub centura la adresa stelistilor,mai Radu!!!sa stii k nu numai ei fac tzara de ras,ci si rapidistii! axe.gif

mda...ai si tu dreptate...ca prazarii si alti gospodari ne fac sa fim recunoscuti drept "capsunarii Europei" icon_twisted.gif
Dumi-DC
Acest DJ vrea si el sa devina cunoscut,el fiind un nimeni din punct de vedere muzical .Interesant cum ne privesc pe noi cu scarba un neam care sunt mai negrii decat cei de prin Giulesti care s-au omorat intre ei in cel mai mare razboi civil din lume, care au distrus niste civilizatii mult superioare lor(aztecii) prin niste metode monstruoase si care pana sa intre in UE erau mai saraci ca noi si traiau intr-o mizerie mult mai mare ca a noastra Bineinteles ca si imigrantii nostri au prostul obicei de a ne face de rusine pe unde se duc Daca acest DJ are curaj sa ne taie mainile sa vina aici Il asteptam :comando: 2guns.gif gunshot.gif rockets.gif axe.gif verystrange.gif verystrange.gif
mari_the_d0g
acest lucru demonstreaza si ignoranta strainilor, care nu stiu nimic despre Romania! este adevarat ca aceste lucruri nu s-ar fi intamplat daca nu ar fi existat tiganii!!!! ei sunt principalul rau! si aceste versuri lor ar fi trebuit sa le fie adresate!!!! insa sa generalizezi astfel, si sa ofensezi in asemenea hal poporul roman mi se pare inacceptabil! acest anonim ar merita sa fie bagat in perfuzii la reanimare de un roman care lucreaza si-si castiga banul cinstit prin multa munca acolo!
h4z4rd
Bai ala nu e roman....daca ar fi in fata mea.....frate....da-l in m.m de imputit....fac pariu pe orice ca e tigan si mai e si spurcat........ANTONESCU unde esti????
Raisa
Nu stiu dak va mai intereseaza subiectul,dar am aflat k l-au arestat pe acest DJ(un ilustru necunoscut de altfel) si chiar imi pare foarte bine k se face dreptate cat de cat!! icon_twisted.gif
Ciciocle
QUOTE(h4z4rd)
Bai ala nu e roman....daca ar fi in fata mea.....frate....da-l in m.m de imputit....fac pariu pe orice ca e tigan si mai e si spurcat........ANTONESCU unde esti????

hazard, e vorba de un dj spaniol, nu roman, care a facut o melodie anti-romani
UNGUREANU ROBERT
cine nu este cu mine este impotriva mea. toleranta reciproca, vor sa sa fie respectati in romania trebuie sa invete ce este respectul la ei in casa ... altfel se vor intreba la infinit de ce li se intampla astfel de lucruri in ROMANIA
Vlad89
Niash piciou in el de spaniol istetz !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.