Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cu DINAMO mereu!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
h4z4rd
Aproape fara ne dam seama timpul trece.....Mai e asa putin pana la derby.....Parca ieri il injuram pe borcea ca l-a vandut pe Danciu sau pe Danciu ca a plecat.....Timpul trece parca mai usor si mai frumos cand iubirea ta e DINAMO!!!Poate ca nu ne dam seama dar DINAMO e pt.multi dintre noi una din putinele bucurii....De aceea trebuie sa mergem toti in ghencea.... icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
CMIDP
chiar ca ...........sa merge in ghencea cat mai multi ..........as vrea sa mergem in ghencea ..si sa rupem tot .....garduri ..tot ....sa batem orice are culoare ros albastra.........sa-i omoram ...........doamne.......ptr mine steaua - dinamo sau dinamo - steaua inseamna totul ..........absolut totul .........si dinamo este viata mea.........face parte din viata mea.......in proportie de 100% .....fara dinamo as avea un imens gol
sa merge in ghencea cum ziceam
mari_the_d0g
QUOTE(CMIDP)
chiar ca ...........sa merge in ghencea cat mai multi ..........as vrea sa mergem in ghencea ..si sa rupem tot .....garduri ..tot ....sa batem orice are culoare ros albastra.........sa-i omoram ...........doamne.......ptr mine steaua - dinamo sau dinamo - steaua inseamna totul ..........absolut totul .........si dinamo este viata mea.........face parte din viata mea.......in proportie de 100% .....fara dinamo as avea un imens gol
sa merge in ghencea cum ziceam

calmeaza-te ma si tu putin icon_lol.gif sunt de acord cu tine. si eu ma gandesc de mult la acest meci. toata iarna m-am gandit la el si l-am asteptat cu sufletul la gura. veniti cat mai multi!!!!!!!!!!!!!!!! sa le umplem gura spurcatilor!!
p.s:intrebare pt tine:sudul unde va sta la acest meci? impreuna cu restul galeriei sau separat?
mari_the_d0g
QUOTE(h4z4rd)
Aproape fara ne dam seama timpul trece.....Mai e asa putin pana la derby.....Parca ieri il injuram pe borcea ca l-a vandut pe Danciu sau pe Danciu ca a plecat.....Timpul trece parca mai usor si mai frumos cand iubirea ta e DINAMO!!!Poate ca nu ne dam seama dar DINAMO e pt.multi dintre noi una din putinele bucurii....De aceea trebuie sa mergem toti in ghencea.... icon_twisted.gif  :twisted:  :twisted:

h4z4rd ai sintetizat cum nu se poate mai bine! intr-adevar viata noastra e DINAMO!!
bibishte
inca nu se shtie unde va sta sudul la acest meci, dar ma indoiesc (a se citi NU) ca va sta alaturi de pch. dar nici in peluza cealalta :)))
mari_the_d0g
as fi vrut ca macar la acest meci sa fim cu totii uniti :(
Dust
cel mia murt asha vrea de la dinamo steaua sa dea cristea al nostru gol...sa demonstrezze k e mai bun decat al lor
Anonymous
eu as vrea sa dea gol oricare, dar sa batem!
Anonymous
QUOTE(cosmin)
eu as vrea sa dea gol oricare, dar sa batem!

din partea mea sa fie si autogol...poate apara martin tudor sa ne simtim si noi bine.... :D
Dust
pai oricum batem
CMIDP
cum drak sa ma calmez cand am o ura si o boala pe ei de spurcati de zici ca nu e adevarat...le-as rupe fetele in ei de draci ce-mi fac ........

cei care stau la sud in dinamo ..in nici un caz nu vor sta cu pch .... totul este mai linistit acum intre sud si pch dar cu siguranta nu se va sta in acelasi loc ....chiar daca eu unu as fi vrut sa nu se fi intamplat unele lucruri si sa fim uniti la acest meci ....sa fim intr-un singur glas ......

cam atat..si acum inchei aici ..si ma fugitez sa mananc ceva ca numai gandul la meciul cu steaua m-a obosit grav :)))
mari_the_d0g
QUOTE(CMIDP)
cum drak sa ma calmez cand am o ura si o boala pe ei de spurcati de zici ca nu e adevarat...le-as rupe fetele in ei de draci ce-mi fac ........

cei care stau la sud in dinamo ..in nici un caz nu vor sta cu pch .... totul este mai linistit acum intre sud si pch dar cu siguranta nu se va sta in acelasi loc ....chiar daca eu unu as fi vrut sa nu se fi intamplat unele lucruri si sa fim uniti la acest meci ....sa fim intr-un singur glas ......

cam atat..si acum inchei aici ..si ma fugitez sa mananc ceva ca numai gandul la meciul cu steaua m-a obosit grav :)))

pacat.era asa frumos sa fi fost cu totii uniti intr-un singur glas la acest meci....... :( :( :( :( :(
Dust
am si yo o intrebare...da sa nu radeti.....dc s-a certat sudu cu PCH??????? impacati0va dak e asha... e pacat
mari_the_d0g
QUOTE(Dust)
am si yo o intrebare...da sa nu radeti.....dc s-a certat sudu cu PCH??????? impacati0va dak e asha... e pacat

poveste lunga......nu mai sta nimeni sa explice
Dust
:(( bine..da makar..pace
Anonymous
Dust, cauta prin forumu asta topicuri mai vechi si gasesti material destul.
Dust
aham...ok ms mult
CMIDP
:))) ....
la atac am zis ......."pe ei ca nu are gloante"
acum sa-i omoram ....:P
lasa ca asa o sa-i luam pe spurcatii din doua parti .... voi marea majoritate de la "nord" si noi de la "sud" sa vezi atunci inchesuiala.. :)
fujistar
in fine .. sa le dam un 3-0 si campionatu e al nostru
Anonymous
AVANTI, AVANTI, AVANTI BIANCO-ROSSI!!!
Doamne cat mai e pana duminica...
FRONT'48
mai e o groaza......si timpul asta trece super greu...m-as imbata rau de tot sa intru in coma pana duminica dimineata ...ca sa am timp sa ies si la "caccia "
gabri999
aoleu , cat mai e
n-aveti la voi un time speeder?????????
si daca am fi vreo 6 mii , cum ar fi ?
o peluza plina care canta , cred ca i-am ingropa pe toti

sper sa vina cat mai multi din tara
eu am vb cu amicii mei din slatina , orasul meu natal , si vor veni 40 de insi duminica
o reuniune a fostului grup ultra slatinean , che belli i tempi pasati
Cainele
QUOTE(gabri999)
si daca am fi vreo 6 mii , cum ar fi ?
o peluza plina care canta , cred ca i-am ingropa pe toti  

cat are o peluza in ghena , 6.000?
de ce ne-au dat doar 3200 de bilete?le e teama ca venim mai multi? pricum ...vom fi mai multi 8)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.