Anonymous
Mar 31 2005, 08:24 PM
Voteaza ziaristul pe care l-ai vrea colaborator la Radio Dinamo Online
Ciciocle
Mar 31 2005, 08:40 PM
eu nu-i cunosc pe ziaristi mentionati. rareori ma uit la semnatura de sub articole. cine e in tema sa-si dea cu parerea. eu am doar o intrebare: in ce va consta aceasta colaborare a unui ziarist cu Radio Dinamo Online?
Anonymous
Mar 31 2005, 09:23 PM
pe nici unu
as prefera niste oameni din dinamo online
fara mizerii de genul hazeta spriturilor sau prostsport
gabri999
Mar 31 2005, 09:31 PM
ce sa caute astia aici ?
mai bine fara din punctul meu de vedere
sa se ocupe de foi letoanele lor
ca si asa sunt varza
FARA ZIARISTI
COSMIN C
Mar 31 2005, 10:50 PM
Ziaristii astia se ocupa de Dinamo , din partea ziarelor pentru care lucreaza , pentru ca asa prevede fisa postului ,sau e vreunul care chiar tine cu Dinamo ? Daca vreunul dintre ei sufera alaturi de noi , e in regula ,( cel putin pentru mine ), sa colaboreze,daca nu , mai bine lipsa .
Anonymous
Apr 1 2005, 12:31 PM
Eu n-am incredere in nici-un ziarist de sport din Romania (cu cateva exceptii de marca) decat daca ii cunosc personal. Si cum nu cunosc pe nimeni, prefer sa se ocupe dinamovistii de post
Anonymous
Apr 1 2005, 02:09 PM
Ma fratilor, voi luati totul prea "personal", ca sa zic asa. Ce legatura are ca sunt sau nu dinamovisti? Chestia e ca stiu multe despre Dinamo si sunt mult mai buni decat noi la jurnalism. Deci, ideea e ca ne-ar putea ajuta sa facem acest post de radio mai popular cu un limbaj profesionist.
Anonymous
Apr 1 2005, 02:28 PM
Nu Radule, dar m-am saturat de cati "dinamovisti" avem in club. Ca sunt atat de profesionisti de merge clubul asta de duduie.
Radule, Nimeni nu face mai bine treaba decat cel care pune sufletul.
Cei care au faCUT SI MENTIN ACEST SITE sunt profesionisti? Nu, si el este bestial (fata de nivelul celorlaltor site-uri de suporteri si chiar fata de multe site-uri de pe net). Deci?
mari_the_d0g
Apr 1 2005, 03:17 PM
nu cunosc nici unul din ziaristii de mai sus, insa cred ca cel mai bine ar fi FARA. nu cred ca aveti nevoie de ei.
chimaira
Apr 1 2005, 03:55 PM
GAFIUC e STELIST...deci il puteti scoate din lsita.stiu din sursa 100% sigura!!!!
CRISTIAN GEAMBASU E CAINE!!!!
SUNT DE ACORD CU RADU
gabri999
Apr 1 2005, 05:02 PM
hai ma radule , ca si tu ai putea scrie un articol la modul la care il fac ei
si cred ca oricine posteaza pe pagina asta ar putea , far nici un fel de ironie , dar articolele lor sunt goale si nu spun absolut nimic
nu vezi ca nici macar nu sunt cunoscuti de nici unul dintre cei care citesc presa romaneasca ?
in fine , decizia apartine celor care au proiectul in mana
dar asa cum spunea cineva mai devreme , nu scriu destul in foile alea de ziar ?
si cred ca si tu ai observat ce se scrie pe acolo
stiu ca atunci cand vor fi colaboratori , vor uita de acele articole si vor sustine cauza dinamovista , doar sunt ziaristi "COMANDO" - a se intelege la comanda !
mi se pare ca nu-si are rostul o asemenea colaborare ,
gabri999
Apr 1 2005, 05:06 PM
EU IL PROPUN PE DEGADY64 ,
si subscriu la cele scrise de el
100% -
Joanna
Apr 1 2005, 05:16 PM
mie imi place tolontan
Anonymous
Apr 1 2005, 05:29 PM
si tolontan e spurkat frustrat de cind era mic
Ciciocle
Apr 1 2005, 08:10 PM
Haita e la fel de profesionist si stie cel putin la fel de multe lucruri despre Dinamo, decat toti ziaristii de mai sus. Noi dorim un lucru 100% dinamovist, nu profesionist. fara outsideri. Daca acei ziaristi se simt dinamovisti si vor sa ajute, sa se inscrie pe forum ca simpli suporteri, si sa ne ajute dupa aceea.
Anonymous
Apr 1 2005, 08:33 PM
mihai ionescu a scris multa vreme la revista FC DINAMO si e dinamovist, il stiu eu, e baiat bun, gafiuc inventeaza 90% din ce scrie, restu sunt de umplutura, iar geambasu scrie bine RAR, iar ca om e un jeg (sta in zona obor, pt cine-l cunoaste...)
Dust
Apr 4 2005, 09:30 PM
hmm..nu il cunosc pe nici unu.......dar sper sa il algetei p cel mia bun
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.