Anonymous
Mar 31 2005, 06:26 PM
Ai vreo propunere la primul meci pe care Radio Dinamo Online il va transmite cu comentariul lui Discobolus?
Ciciocle
Mar 31 2005, 06:34 PM
ii urez mult succes lui Discobolus, si sa nu calce pe urmele lui de-alde graur sau gradinescu :D. vreau sa-l aud cum striga la gol, precum aia din america latina. iar in pauza meciului sa bagati muzica rock. :banana2:
IceByt
Mar 31 2005, 08:03 PM
asta cu rockul sunt de acord. nishte rock si nishte rap ar fi mishto la pauza meciului si in timpul in care nu sunt meciuri. si eventual melodii ale lui DINAMO din cand in cand
Cainele
Mar 31 2005, 08:20 PM
Nu pot decat sa salut aceasta initiativa....si bineinteles sa-i urez mult succes lui Disco. 8)
booster
Mar 31 2005, 08:42 PM
Bafta baieti ,intradevar vafi o realizare notabila in contextul siteurilor de profil iar in ceea ce priveste muzica eu cred ca macar noi sa fim mai aparte fata de jucatori si sa ne delimitam de manele ...
Panucci
Mar 31 2005, 08:51 PM
Adevarul e ca daca nu-i o gluma de 1 aprilie, e super tare ideea! Bafta multa baieti! Car despre sfaturi ... am incredere deplina in voi, ca doar faceti o treaba EXTRAORDINARA pe site, de-o tona de vreme, asa ca chiar nu-mi permit sa dau sfaturi (cel putin acuma, sa vedem mai tarziu

)
FORZA DINAMO!!!!
Anonymous
Mar 31 2005, 09:13 PM
sa ne traiti
desi n-am cum sa-l ascult pe discobolus, pt ca sunt pe stadion , insa
viata lunga si transmisii de calitate
poate am sa vin si eu pe acolo la un comentariu doua
ca cica ma pricep
v-a placut reclama pe care mi-am facut-o , nu ?
si vedeti cat de modest sunt
hai ca ne mai auzim
ciao
razvan_superdog
Mar 31 2005, 10:28 PM
Super solutie, dar cum pot asculta?
Am incercat sa accesez transmisia experimentala, dar de auzit nu se aude nimic! E vina mea sau e o problema de emisie pentru ca totusi s-a accesat Winamp-ul si acolo apare o melodie (Aerosmith),dar din pacate nu se aude nimic?
qsl111
Mar 31 2005, 10:41 PM
n-am vrut sa mai deschid un thread nou si cum pe pagina principala spuneati de propuneri iat-o ca vine:de ce doar pe internet?in eter un radio Dinamo nu ar suna bine?stiu ca trebuie bani,dar s-ar putea rezolva daca ar face cineva un compromis si ar cauta pe la conducerea noastra...ma angajez eu sa fiu Dj intre 4 si 5 dimineata daca vreti:) .
Revenind,ar trebui (parerea mea) doar un capital initial nu foarte mare pentru ca dupa s-ar scoate banii lejer din reclame cred...stiu ca e super greu realizabil si putin probabil sa se intample vreodata insa ma gandesc la echipele din afara care au asa ceva...mai toate :) .
mrcoli
Mar 31 2005, 11:12 PM
Salutam ideea si noi cainii din strainatate.. acum putem savura golurile echipei in direct...sa nu cumva sa se renunte a se comenta si meciurile din deplasare pentru asteptam meciul din ghencea samd...si sa nu care cumva sa-si bage coada in comentarii vreun conducator minunat pentru ca s-ar duce tot de rapa.....BAFTA SI IN CURAND ASTEPTAM SI REZUMAETE MAI AMANUNTITE ALE MECIURILOR LUI DINAMO!!! :!:
chimaira
Apr 1 2005, 01:39 PM
[color=red][/color]ideea cu un radio pt eter e fff.buna. mapot baga si eu, pot ajuta...etc...tinem legatura.le fel si pt radioul de net.
puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail: ultras_vibe@yahoo.com
ROCK ON...
Anonymous
Apr 1 2005, 02:15 PM
QUOTE(qsl111)
n-am vrut sa mai deschid un thread nou si cum pe pagina principala spuneati de propuneri iat-o ca vine:de ce doar pe internet?in eter un radio Dinamo nu ar suna bine?stiu ca trebuie bani,dar s-ar putea rezolva daca ar face cineva un compromis si ar cauta pe la conducerea noastra...ma angajez eu sa fiu Dj intre 4 si 5 dimineata daca vreti:).
Chestia e ca daca faci un radio pe internet te asculta mai multa lume: din alte orase, din toata lumea, pe cand un radio traditional nu prea ai avea cum sa faci.
In primul rand, stii ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa-ti faci un post de radio? Stii ce taxe sunt pentru a castiga o frecventa? Iti spun eu: imense!! Poate doar daca are clubul bani pentru asa ceva, dar noi ca persoane fizice sau ca niste mici grupuri de persoane nu avem nici o sansa sa realizam asa ceva. Poate doar un radio pirat, dar revin cu prima idee: ar putea fi "prins" doar in Bucuresti.
mari_the_d0g
Apr 1 2005, 03:15 PM
eu va urez succes!
chimaira
Apr 1 2005, 04:28 PM
radio pirat...suna misto
mari_the_d0g
Apr 1 2005, 04:32 PM
QUOTE(chimaira)
radio pirat...suna misto

primul radio pirat fara manele
gabri999
Apr 1 2005, 05:11 PM
traiasca discobolus
si daca vrei sa aprofundezi cum se fac transmisiile in alte tari iti pot oferi cateva comentarii radio de la river plate , inter , arsenal , atletico , barca si olempyque marseille
si va rog pe voi astia de la cucuriguboys , sa faceti o inregistrare la primul meci , ca as vrea sa o ascult si eu
qsl111
Apr 1 2005, 11:58 PM
Radule stiu exact cat de greu si de costisitor este sa cumperi o frecventa si sunt 100% constient ca este destul de probabil peste puterile unor oameni cat de cat obisnuiti cum suntem noi(ma refer la bugete :) ) sa o faca.Insa de enorm de multa vreme ma gandesc cum ar fi sa avem si noi o televiziune sau un post de radio...si uite ca in aceeasi zi aflu la tv despre un post despre Dinamo(nu stiu cat de reala e treaba...) si aici de un post de radio,din pacate doar pe net.Si m-am entuziasmat putin :) .Insa cred in continuare ca ar putea cineva sa fac o investitie,pentru ca ,repet,banii s-ar scoate foarte usor din reclame!Voi nu stiu ce aveti de gand,si nu v-am ascultat pana acum,insa cred ca si pe net ar fi persoane doritoare de reclame daca va faceti audienta...poate se strang destui bani sa cumparati o frecventa :) .sau poate debitez prostii,dar intotdeauna e bine sa existe o speranta...
Anonymous
Apr 2 2005, 06:19 PM
eu ii tin pumnii lui disco sa treaca peste primele clipe de trac si sa le zica bine la microfon! Din pacate nu pot auzi comentariul, dar am (si aici!!!) probleme cu sonorul la calc...sper insa sa existe comentariul inreg ca fisier si sa-l aud ulterior!
Disco, BAAAAFTAAAAA!!! :D
Dust
Apr 4 2005, 09:33 PM
deci...in primu rand ar trebui sa bagati toate genurile de muzik..buna..adik mai putin manele...pt k veti avea multe critici. Ar mai trebui sa bagati muzik d-ale lu dinamo.....si in rest..nu stiu.. :D no ideea...oricum...sa le aratam cucu la stelisti :P
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.