Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mai sunt Caini in Dr.Taberei ?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Old-dog
Haideti sa ne cunoastem ! :D
mari_the_d0g
Eu nu cunosc pe nimeni in zona aia. Oricum trebuie sa fie destul de nasol sa stai p-acolo , nu? :)
Old-dog
Este nasol mai ales cind au meci in ziua respectiva!.....stau la 100 de metri de stadion :(
kiddoo
din cate imi aduc aminte a mai fost un topic deschis despre asta..cauta si tu la topicurile mai vechi
FRONT'48
ovunque comunque e contro chiunque
Force
Eu sunt unul dintre ei.....Tin sa te anunt ca si eu stau f aproape de stad. ghen(ce)a dar asta nu ma impiedica sa vin meci de meci la stad impreuna ca un alt dinamovist tot din cart nostru
SALO
shi eu stau in militari la 2 stati d d.taberei! sunt foarte multi dinamovisti care stau in d.taberei,ghencea,militari! eu cunosk cel putin 70(unii chiar faq parte din grupuri reprezentative din pch sau sud)!
florin_80
Si eu tot in Drumul Taberei stau,chiar la 2 pasi de stadionul lor (in blocurile de tip C) si,spre surprinderea multora,sa nu credeti ca procentul de oi este covarsitor (intr-adevar,sunt multi,dar nu la modul de a nu mai avea loc de ei).Eu cunosc multi dinamovisti si rapidisti (cei de aici chiar si-au facut si-o brigada) pe aici.
mari_the_d0g
ma bucur sa aud ca sunt si caini prin dr taberei si ghencea. Ina o intrebare pt voi: cum e cand plecati la meciurile lui Dinamo? :D se iau aia de voi sau stau cuminti?
FRONT'48
ar fi chiar tare sa existe un super grup acolo ...oricum nu cred ca sunt acolo numai spurcati...
Force
Este intr-adevar destul de riscant dar pt Dinamo nici un sacrificiu nu este prea mare.De ex pt noi orice esec al spurcatilor este extraordinar avand in vedere ca le putem vedea fetele de oi iar batjocura la adresa lor este inevitabila.Ideea unui grup al celor din aceste zone este f. buna dar cati s-ar alatura acestei idei?Sunt sigur ca cel putin 15-20 pers suntem gata sa punem baza acestui grup
mari_the_d0g
QUOTE(Force)
Este intr-adevar destul de riscant dar pt Dinamo nici un sacrificiu nu este prea mare.De ex pt noi orice esec al spurcatilor este extraordinar avand in vedere ca le putem vedea fetele de oi iar batjocura la adresa lor este inevitabila.Ideea unui grup al celor din aceste zone este f. buna dar cati s-ar alatura acestei idei?Sunt sigur ca cel putin 15-20 pers suntem gata sa punem baza acestui grup

Ar fi chiar tare sa existe in PCH un steag pe care sa scrie "ultras ghencea" icon_lol.gif
Force
Dap...... icon_twisted.gif .Ghencea Dogs
Force
Mai bine suna "Guardia Ghencea" icon_lol.gif
mari_the_d0g
thumb.gif
FRONT'48
gruppo ghencea antisteaua....hahaha icon_lol.gif
Anonymous
QUOTE(FRONT'48)
gruppo ghencea antisteaua....hahaha icon_lol.gif

neah... simplu si la obiect... gruppo/ultras ghencea.. oricum le-ar da peste bot la oi sa apara steagu asta pe gard in PCH :D
luka
Desi la prima vedere ai putea spune ca-i nasol sa stai intr-un cartier de aurolaci,mie imi place,dinamovistii fiind mai putini sunt in acelasi timp si mai fideli si poti faci mai usor cunostinte.Un impediment e intradevar distanta cam mare pana in Stefan cel Mare insa asta-i un motiv sa pleci mai repede de acasa icon_lol.gif ,incidente,cel putin eu,nu am avut decat o data pe la razoare cu niste spurcati care mi-au luat esarfa si merg la meciuri de vreo 4-5 ani.Ati fii surprinsi sa stiti ca-s destui dinamovisti in Drumul-Taberei si mai ales la meciul direct cu steaua de pe ghencea,atmosfera-i super.
mari_the_d0g
cel putin la mecirile directe din ghencea n-aveti treaba cu deplasarea... icon_lol.gif
Force
Si eu consider ca suntem mai fideli prin prisma faptului ca desi suntem inconjurati de oi am reusit sa alegem drumul bun in viata :P ....mai rau e cand joaca spurcatii acasa si ii aud si cu perna pe cap icon_lol.gif
GINEL
E O IDEE FOARTE BUNA , LA CARE NOI CEI DIN GHENCEA IN SPECIAL NE-AM GANDIT DAR ESTE FOARTE GREU PENTRU CA REPRESALIILE VOR APAREA IMEDIAT.ESTE GREU DE INFAPTUIT ASA CEVA , ASTFEL CA NOI PREFERAM SA ACTIVAM IN GRUPURI RESPECTATE DIN PCH( BRIGATE, BOYS).IN CONCLUZIE, SUNT FOARTE MULTI CAINI IN DR. TABEREI SI IN SPECIAL IN GHENCEA ASA CUM SPUNE SALO.[/b]
FRONT'48
important este sa veniti la meciuri sa sustineti echipa, si nu este chiar atat de important sub ce grup...daca aveti dubiu in privinta unui grup in cartierul vostru mai bine sa-l nu creati fiindca cu totii ne-am saturat de grupuri care sa nu reziste decat 5 etape...
chimaira
asa e.mai bine intarim grupurile deja existente (Brigate, Front48, D.O.W....etc) sau ZEL, dupa preferinte si sa nu mai apara tot felul de bannere efemere.
stiu ca acum cativa ani era un banner cu Dr.Taberei...
subscriu, deci la ce a zis Front48..

ROCK ON...
FRONT'48
cu totii ne-am saturat de brigazi fantoma....anii trecuti vedeai in supertifo un steag de gard la una din tifoseriile din italia si a doua zi era la noi pe gard....nu este problema ca copiam ci faptul ca nu erau grupuri puternice ....nu rezistau fiindca nu aveau o structura solida....hahaha....ce marfa vorbesc icon_lol.gif
Anonymous
Mama, ce tare esti!!! Brigazi solide zici? Pai mai tii minte ce ne-ai spus mie si lui Cosmin la meciul cu sportul? :P
FRONT'48
betivule cu tine nu vorbesc.....scoate galbenul ala!!!!! ti-am zis ca suntem la inceput cu frontul....si e destul de greu...dar asta nu inseamna ca dupa 5 etape ne desfiintam..poate dupa zece.... icon_lol.gif ....BETIVILOR !!!
Old-dog
QUOTE(SALO)
shi eu stau in militari la 2 stati d d.taberei! sunt foarte multi dinamovisti care stau in d.taberei,ghencea,militari! eu cunosk cel putin 70(unii chiar faq parte din grupuri reprezentative din pch sau sud)!
Il cunosti pe unul Costi ?.....parca pe Apusului sta.....are o mica brigada.....
Old-dog
QUOTE(Force)
Eu sunt unul dintre ei.....Tin sa te anunt ca si eu stau f aproape de stad. ghen(ce)a dar asta nu ma impiedica sa vin meci de meci la stad impreuna ca un alt dinamovist tot din cart nostru
Unde va intilniti ?.....cred ca ar fii mai misto sa mergem mai multi.....stabilim cu o zi inainte de meci ora si locul?
FRONT'48
locul de intalnire ti-l poate spune pe privat....nu ca m-ar deranja sa-l stiu si eu dar nu cred ca e bine sa-l stie toata lumea....
Anonymous
Pe privat sau pe mail va dati numerele de telefon si apoi puteti stabili unde va intalniti, sa nu apara incidente. Ma bucura sa aud ca sunt atat de multi dinamovisti in ghencea, chiar si unul din fondatorii site-ului nostru sta in ghencea, langa stadion.
FRONT'48
mama ce miroase a bautura aici...radule de la tine e ?
Anonymous
QUOTE(FRONT'48)
mama ce miroase a bautura aici...radule de la tine e ?

vezi k esti singur in fata monitorului... oare de la cine miroase?? icon_mrgreen.gif
FRONT'48
cum miroase un pic a bautura cum apare si betivul sef .... icon_lol.gif
Anonymous
ce? e Ciciocle pe aici?
FRONT'48
mama cati spurcati pe forumul gașca slugilor proaste(gazetei)...!!! dar nu ma las.....help!!!!
gabri999
HAI CA FAC O EXCEPTIE SI VIN SI EU ACOLO
DESI NU-MI PLAC FORUMURILE ASTEA HAZETA SPRITURILOR SI PROSTSPORT
PT ASTA BEM NISTE BERI
OK?
CA DOAR FAC UN SACRIFICIU
FRONT'48
NORMAL FRATE/.....PE EI !!!!
FRONT'48
fac apel si la toti betivii ....AJUTOR !!!!
COSMINE NU TE SIMTI ?
1948
ma incadrez si eu :)
UNGUREANU ROBERT
strada compozitorilor apartine de ghencea? :P atunci cred ca si eu locuiesc in zona
Anonymous
QUOTE(UNGUREANU ROBERT)
strada compozitorilor apartine de ghencea? :P   atunci cred ca si eu locuiesc in zona

mai nou se cheama 1 MAI :P

si da, e pe acolo :D
stevengerrard
Pana acum vreo cativa ani era plin de caini in Drumul Taberei.
Dar a avut grija Basescu de asta...
Grijania mamii lui...
UNGUREANU ROBERT
da ai dreptate. m-am interesat este vorba de strada 1Mai, si ca omagiu pt toata activitatea desfasurata la club curand se va numii valentin ceausescu. :P
eu locuiesc pe aleea compozitorilor care si-a pastrat numele. de 8 luni locuiesc acolo dar nu prea am vazut caini. doar la meciurile stelei pe ghencea mai vezi dinamovisti sau cioroi care ii alearga pe spurcati.
Cainele
ce dur esti Robert....parca ai fi un om de dreapta... icon_lol.gif
Force
Old Dog lasa-ti adresa de mail sil vb... icon_wink.gif
UNGUREANU ROBERT
singura forma de a vietui demn in ghencea si extrapoland in Romania, este numai DREAPTA.
gabri999
hai ma roberte , nici aici nu scapam de dreapta ????????????????/
UNGUREANU ROBERT
ai dreptate, dar parca discutia era despre cainii din dr. taberei si cum suntem o minoritate intr-o mare de spurcati nu poti sa traiesti altfel, calea de mijloc este tacerea si capul in pamant. cum nu stiu sa tac ori plange mama ori plange masa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.