QUOTE(qsl111)
QUOTE(COSMIN007)
Cum poate un bou ca Andone sa conduca echipa Dinamo?
Intrebare pt moderatori:cum poate un bou ca asta sa posteze aici???
Daca l-ai jignit pe Ando m-ai jignit si pe mine,si cred ca nu sunt singurul,asa ca vezi poate iti faci treaba pe acasa si nu mai postezi pe aici.
Baieti - n-are nost sa ne jignim...Partea nasoala este ca:
- Baltoi e invizibil pe teren de cand a venit la Dinamo; (Tibi Moldo in zi slaba e mai bun k Baltoi)
- Clau Gol o fi avand sut da nu le are la jocul de echipa...
- jocul la constructie inca nu merge - echipa pare rupta uneori(nu se ajuta unii pe altii) - mingi aruncate in fata la bataie + jucatori care nu stiu juca si cu spatele la poarta...(Norok cu Petre!!!)
- ne-am cam saturat sa vedem in apararea lui Dinamo 3 neputinciosi ajutati de FLO PETRE si batuti cam pe unde-s prinsi de toate adunaturile din div A
- constuctia jocului nici ea nu straluceste;
- Orice antrenor mai schimba ceva in echipa cand ea nu merge - Ando nu...
- personalitatile ce ne-au calificat cu Zilina nu mai sunt la Dinamo; (mai putin Andone :)
si totusi cateva + uri:
- Cristea - arata ca 1 fotbalist
- Mihalcea - luptator
si Zicu daca n-ar tine atat mingea la picior...
Imi place mult Ando ca om dar important este nu sa-si faca contract pe viata la Dinamo ci sa faca echipa sa joace - scuze nu are: e la Dinamo de mult si apararea (dupa plecarea lu' Alexa) nu stie sa faca nimic nici o idee de joc - relatii varza ...a fost fundas de meserie: ar cam fi cazul sa-i vedem ideile in aparare si lu Ando ca altfel suntem penibili si-n retur (sa joci cu 3 fundasi cand de fapt tu n-ai aparare suna a katerinca...)
Altii au fakut linie de fund din apararea bacaului......
FORTA CAINII!!!