Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROSTIA LUI ANDONE
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
COSMIN007
Cum poate un bou ca Andone sa conduca echipa Dinamo? Un om cu capu' pe umeri nu-l trimite pe T.Moldovan la tineret ca sa-l bage la seniori pe hoitu' ala de Baltoi!!
Ciciocle
cosmine, nu-mi place sa jignesc oamenii, dar 007 ala de langa numele tau cred ca reprezinta varsta ta. altfel nu se explica locul unde ai ales sa postezi acest subiect. ca sa nu mai zic de continutul lui. care-i problema ta cu andone, baltoi sau moldovan? si ce te face pe tine sa crezi ca moldovan e mai bun decat baltoi? ai vazut meciul lui Dinamo 2 cu intergaz? moldovan a jucat super slab. si cu ce drept il faci pe Andone bou?
qsl111
QUOTE(COSMIN007)
Cum poate un bou ca Andone sa conduca echipa Dinamo?

Intrebare pt moderatori:cum poate un bou ca asta sa posteze aici???

Daca l-ai jignit pe Ando m-ai jignit si pe mine,si cred ca nu sunt singurul,asa ca vezi poate iti faci treaba pe acasa si nu mai postezi pe aici.
Axxis
QUOTE(qsl111)
QUOTE(COSMIN007)
Cum poate un bou ca Andone sa conduca echipa Dinamo?

Intrebare pt moderatori:cum poate un bou ca asta sa posteze aici???

Daca l-ai jignit pe Ando m-ai jignit si pe mine,si cred ca nu sunt singurul,asa ca vezi poate iti faci treaba pe acasa si nu mai postezi pe aici.

Baieti - n-are nost sa ne jignim...Partea nasoala este ca:
- Baltoi e invizibil pe teren de cand a venit la Dinamo; (Tibi Moldo in zi slaba e mai bun k Baltoi)
- Clau Gol o fi avand sut da nu le are la jocul de echipa...
- jocul la constructie inca nu merge - echipa pare rupta uneori(nu se ajuta unii pe altii) - mingi aruncate in fata la bataie + jucatori care nu stiu juca si cu spatele la poarta...(Norok cu Petre!!!)
- ne-am cam saturat sa vedem in apararea lui Dinamo 3 neputinciosi ajutati de FLO PETRE si batuti cam pe unde-s prinsi de toate adunaturile din div A
- constuctia jocului nici ea nu straluceste;
- Orice antrenor mai schimba ceva in echipa cand ea nu merge - Ando nu...
- personalitatile ce ne-au calificat cu Zilina nu mai sunt la Dinamo; (mai putin Andone :)

si totusi cateva + uri:
- Cristea - arata ca 1 fotbalist
- Mihalcea - luptator
si Zicu daca n-ar tine atat mingea la picior...

Imi place mult Ando ca om dar important este nu sa-si faca contract pe viata la Dinamo ci sa faca echipa sa joace - scuze nu are: e la Dinamo de mult si apararea (dupa plecarea lu' Alexa) nu stie sa faca nimic nici o idee de joc - relatii varza ...a fost fundas de meserie: ar cam fi cazul sa-i vedem ideile in aparare si lu Ando ca altfel suntem penibili si-n retur (sa joci cu 3 fundasi cand de fapt tu n-ai aparare suna a katerinca...)

Altii au fakut linie de fund din apararea bacaului......

FORTA CAINII!!!
ucu
qsl:si eu il respect pe andone dar nu cred ca e cazul sa-i iei apararea dupa jocul prestat in acest sezon.
kiddoo
Cu asa echipa mai bine nu ne prezentam in ghencea,asa sigur nu luam mai multe de 3,cat despre ando a mai fost un topic deschis despre acest subiect si multi mi-au sarit in cap,eu cred in continuare ca andone nu aseaza echipa bine in teren,intr-adevar sa joci cu 3 fundasi la valoare fundasilor de la dinamo e caterink curata....sa-l trimiti pe munteanu la national si sa il tii pe stelea-PROSTIE,andone antrenoru ideal ....ca sa iti strici zilele
mari_the_d0g
Eu cred ca si lui Tibor ar trebui sa-i acordam o sansa. Ca nu l-am adus ca sa-l tinem la Dinamo II, nu? Cat despre Ando nu stiu ce sa zic. Intr-adevar a mai facut si greseli in ultima perioada , dar nu este numai vina lui , iar daca l-am scoate nu vad pe cine am pune.
adinamo
de ce tot dati vina pe andone?????
cand am luat eventul era cel mai bun din tara acum credeti ca a uitat sa antreneze?
singurii vinovati sunt cei din conducere pt ca au vandut jucatorii!
orice antrenor oricat de bun ar fi daca nu are valori in echipa nu face nici o treaba.
as a patit si Dinu cand a avut echipa am luat eventul apoi dupa ce i-au vandut jumate de echipa l-au dat afara ca nu e bun...
vlad
hmmm, Ioan Andone este cel mai titrat antrenor dinamovist din ultimii ani, ne-a facut eventu ne-a trecut de zilina etc, singurii vinovatzi sunt jucatorii care joaca ca nishte leshinatzi, un preparator fizic f bun ar cam rezolva problema in mare parte dar cred ca ar trebui sa se lucreze mai mult la partea psihica! voi ce zicetzi ?
CMIDP
QUOTE(COSMIN007)
Cum poate un bou ca Andone sa conduca echipa Dinamo? Un om cu capu' pe umeri nu-l trimite pe T.Moldovan la tineret ca sa-l bage la seniori pe hoitu' ala de Baltoi!!

Tarane ........in primul rand ......."un bou ca Andone" .....deci .....sa-ti intre bine in cap Andone nu va fi depasit de niciunul dintre nou niciodata la modul sustinere.....suflet..etc......ala este un dinamovist adevarat.........si eu il respect mai mult decat pe mine .........cat despre acest subiect.......ai postat doar ca sa te aflii in seama omu` ....dar nu e problem ......eu mai beau o bere si dupa aia plec........tot la bere
gabri999
vb de andone si parca uitati ce a facut omul asta pt DINAMO , uitati ca in ultimii 2 ani a albit cat pentru 10 ani si multe alte lucruri mult mai importante decat "nimic-ul" asta de care va amintesc ,
daca nu va place , macar din bun simt si respect pt cea ce-a facut puteti sa taceti

nu zic ca nu a facut greseli , dar dupa cum ati vazut si azi a primit recompensa pt greselile lui , cristi a aparat tot ce se putea , iar stelica - batranetile lui , din 2 suturi 2 faze la care mai bine venea in tribuna sa manance 2 seminte cu stimabilii de la tribuna care spar seminte de zor
dar e om si orice om greseste , are sentimente de simpatie pt unul si sentimente de antipatie pt altul , etc.
una e sa-i criticati munca , si alta e sa treceti la jigniri de genul asta

hai sa nu ne hazardam acum si sa denigram un DINAMOVIST, macar din respect sau daca nu puteti sa-l respectati , faceti-o din buna crestere , asa cum imi place mie sa cred ca sunteti
Anonymous
Subiect inchis.... COSMIN, ai si cartonas galben. Cand o sa ajungi ca Ando o sa-ti dau voie sa-l faci bou... pana atunci, taci, vitelule!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.