Anonymous
Mar 14 2005, 07:38 PM
QUOTE(Gazeta Sporturilor)
27 de ani au trecut de la ultima victorie a Farului în Ștefan cel Mare. Pe 23 aprilie 1978, constănțenii au învins cu 2-1 pe Dinamo, dar la sfîrșitul sezonului retrogradau în divizia secundă
Ce relevanta are faptul ca aia au retrogradat in acel an? De ce continuati sa incitati spiritele si sa induceti cititorilor ideea ca dupa un esec, Dinamo se razbuna prin mijloace nelalocul lor???

:flame:
1948
Mar 14 2005, 07:40 PM
cred ca exagerezi ...
Anonymous
Mar 14 2005, 08:38 PM
Repet ceea ce am mai scris pe un alt topic
Din punctul meu de vedere, NU-MI PLAC ACTUALII GAZETARI DE SPORT. Parerea mea ca ff multi dintre ei sunt cumparati sau pot fi cumparati sau manevrati cu mare usurinta.
Aproape toti au echipe favorite (probabil ca multi sunt stelisti) si incearca sa ascunda asta cu toate ca nu are rost. Acest lucru ii fac vulnerabili si, stiindu-se cu constiinta incarcata, nu poti pune baza pe ceea ce "debiteaza".
Ei fac mult rau, sunt un alt focar de cancer al fotbalului romanesc
qsl111
Mar 15 2005, 12:39 AM
zi-mi tu un ziar mare de sport al carui ziaristi nu au o echipa favorita...si totusi majoritatea raman obiectivi,ceea ce,dupa parerea mea,se intampla si la noi,in cazul gazetei...poate ca nu se aplica la toti ziaristii dar la majoritatea.
mari_the_d0g
Mar 15 2005, 11:13 AM
eu nici nu prea mai citesc ziarele pentru ca mai mult ma enervez si n-are nici un rost. asa ca iti sugerezi si tie sa nu mai dai mare importanta la tot ce scrie in ziare. Oricum la noi ziaristii pot scrie oricand la comanda.
gabri999
Mar 15 2005, 04:12 PM
sincer acuma , am incetat sa mai cumpar ziare de sport din Romania tocmai din cauza acestor asa zisi ziaristi , care scriu numai tampenii , numai ca sa umple paginile ziarelor pe care le vand si cu cat mai multe informatii mondene ,nu stiu ce legatura are viata privata a unui om cu sportul sau pesoane care n-au nici o legatura cu sporul si apar in ziarele de sport
si oricum singurul ziarist sportiv din ROMANIA la ora actuala dupa mine ramane Tolontan , si ca sa mai adaug un urmas al lui as zice Andrei Vochin
in rest toti o apa si-un pamant
citesc acuma ziare de sport cu adevarat , ziare sportive , ca gazzetta dello sport - cel mai vandut ziar din lume , si se vede de de ce
marca , as , france football - magazin sportiv si altele de genul asta
din Romania am incetat , pt ca n-are rost
n-am chef sa citesc in ziar ce-a mancat la pranz mutu sau cati euro a mai dat jiji bbbeeecali la AUrolaci , pt ca vreau sa citesc despre sport performanta , efort si asa ma departe
nici nu-mi mai amintesc de cat timp n-am mai citit intr-un ziar despre o analiza sportiva , si nu ma refer la vrajala aia de tactica de meci comentata de dl vochin
ma refer la o analiza despre cum se face performanta , nivelul la care s-a ajuns , cred ca ultima de genul asta a fost accea cu ronaldo -9,93 la suta de metri , performanta demna de atleti specializati pe proba de 100 de metrii
si de la aceea in care spuneau ca lizarazu alearga cam 15-18 km intr-un meci
Anonymous
Mar 15 2005, 04:39 PM
QUOTE(mari_the_d0g)
eu nici nu prea mai citesc ziarele pentru ca mai mult ma enervez si n-are nici un rost. asa ca iti sugerezi si tie sa nu mai dai mare importanta la tot ce scrie in ziare. Oricum la noi ziaristii pot scrie oricand la comanda.
Oamenii care pot citi obiectiv nu dau mare importanta, dar opinia publica este formata din cei 'multi da` prosti'... care coboara urechea la tot ce au de spus astia... "formatorii de opinie"
asta e lucrul cel mai grav, faptul ca inoculeaza multimii ideea ca Dinamo e pusa mereu pe blaturi. Spre deosebire de celelalte echipe, curate ca lacrima...
FRONT'48
Mar 15 2005, 06:37 PM
gabri999 ai perfecta dreptate...nu trebuie pierdut timpul cu cititul ziarelor din Romania...sincer eu nu mai citesc ziarele romanesti de ani de zile si nu exagerez....nu stiu cat de adevarate sursele lor dar eu nu accept alta parere legata de Dinamo si nu vreau sa stiu ce parere are un ziarist bastard despre echipa mea iubita....Prefer sa citesca televideorai la pag 201, si mai arunc o privire prin evenimentul la pagina 5...in rest nu suport presa romaneasca....Chiar mi-ar place ca meciurile de fotbal sa nu mai fie comentate....toti rahatii isi dau cu parerea ....nu frate nu avem nevoie de parerea lor ... vreau sa vad meciul si atat( aici vorbesc de meciurile de afara...Italia,Spania....etc)la ale noastre sunt pe stadion si nu ii aud pe bastarzi
1948
Mar 15 2005, 07:14 PM
FRONT`48 ... esti din Berceni ... il cunosti pe unu` fifa ?!
cat despre ziarele de sport din Romania ... sunt de kkt ... inventeaza si ei povesti ... din lipsa de ocupatie
mari_the_d0g
Mar 15 2005, 07:30 PM
QUOTE(cosmin)
QUOTE(mari_the_d0g)
Oamenii care pot citi obiectiv nu dau mare importanta, dar opinia publica este formata din cei 'multi da` prosti'... care coboara urechea la tot ce au de spus astia... "formatorii de opinie"
asta e lucrul cel mai grav, faptul ca inoculeaza multimii ideea ca Dinamo e pusa mereu pe blaturi. Spre deosebire de celelalte echipe, curate ca lacrima...
Tu ce vrei sa zici prin asta ca eu nu pot citi obiectiv , pentru ca nu cumpar ziare si de aceea ma complac in marea masa a celor "multi si prosti"? Ce rost are sa citesc ceva care nu ma intereseaza si in care se scriu numai aberatii?
Anonymous
Mar 15 2005, 07:39 PM
Vina este si anoastra, pentru ca, din prostie, ignoranta sau mai stiu eu ce, cumparam in continuare ziarele.
QSL intr-adevar dar nu uita ca se stie ca Marca e ziarul de casa a lui Barca, As al lui Real si asa si in Italia, Franta si Turcia si altele. La noi toti zic ca sunt impartiali, dar nu este asa.
Si cred ca, atunci cand vrei sa ascunzi ceva la care tii, tocmai acolo ataci sau ceva de genul asta. Incerci sa-ti ascunzi un minus sau un defect tocmai atacand pe ceilalti in acel loc. Ceva de genul "hotii striga hotii"
Uite la Al. Tudor. se spune ca e caine, ca a stat in PCH. Probabil ca de aceea aproape mereu cand ne-a prins ne-a altoit, chiar si cand nu a avut motive.
Dar de fapt, asa cum e fotbalul romanesc, plin de kkt si mocirlos, plin de tenebre, asa e si jurnalismul sportiv
mari_the_d0g
Mar 15 2005, 07:55 PM
total impartial e greu sa fi. Fiecare are dreptul la o echipa favorita, insa ca jurnalist trebuie sa pui obiectivitatea pe primul plan.
ucu
Mar 15 2005, 09:36 PM
Lasati ziarele!Marea problema raman televiziunile gen protv.tvsport sau primatv care nu mai inceteaza cu elogiile la adresa ciobanului.Chiar trebuie sa-l vad pe oier in fiecare zi la protv?
mari_the_d0g
Mar 15 2005, 10:05 PM
QUOTE(ucu)
Lasati ziarele!Marea problema raman televiziunile gen protv.tvsport sau primatv care nu mai inceteaza cu elogiile la adresa ciobanului.Chiar trebuie sa-l vad pe oier in fiecare zi la protv?
Ai dreptate, asta ca sa nu mai zic si de realizatorii de talk-show-uri care il invita pe oier seara de seara pentru a face audienta. Nu mai pot sa ma uit la tv din cauza acestui cioban care aduce jigniri foarte grave si prostiei.
qsl111
Mar 16 2005, 12:59 AM
QUOTE(degady64)
Marca e ziarul de casa a lui Barca, As al lui Real
poate ai dreptate,dar eu stiam ca marca este al realului si el mundo deportivo al barcei :) .poate ma insel,oricum nu are relevanta pentru ca ai dreptate.
Dar asta zic ma si eu,ei sunt ziarul de casa al cuiva pt ca editorialistii de acolo tin toti cu echipa respectiva.credeti voi ca toti de la gazeta tin cu steaua sau mai stiu eu cu cine?sunt impartiti,de asta sunt impartiale ziarele.Pai ioanitoaia tine cu craiova,chisu ala de la prosport la fel,tolontan e stelist si parca stiam si eu unul dinamovist de la gazeta :) ,oricum el exista sigur :) !Credeti ca stelistii nu considera ca ceea ce vad ei in ziare este pro-dinamo?daca te pui sa citesti ceva gandind ca echipa ziarului e contra ta ai sa descoperi ca orice cuvintel poate parea ostil...dar nu este asa...
eu citesc ziarele,in special gazeta,si fac asta nu doar pentru articole,care in general au un caracter precar,nu se poate sa pui o poza pe juma de pagina si un articol cu caractere de 18 sa ocupe cat mai mult spatiu...dar editorialele sunt de multe ori foarte bine scrise,in special cele ale lui tolontan,si chiar daca ele se pot citi si pe net,e ceva clasic si frumos sa ai ziarul in mana...
Anonymous
Mar 16 2005, 08:04 AM
QSL si eu am abonament la Gazeta, pentru cail apreciezpe Tolontan pe acre -l consider unul dintre cei mai talentati gazetari de sport din tara. Intr-adevar, editorialele sunt cele care scot ziarul din mizerie. Dar atat, eu citesc ziarul in 10 minute. Nu e normal!
Ziarele de afara sunt dense, mustesc de informatie, ale noastre mustesc de scandaluri si femei dezbracate (asta nu ca nu-mi face placere sa le vad :D )
gabri999
Mar 16 2005, 08:12 AM
http://marcawas5.recoletos.es/Estadisticas...les/Controlador
- daca vedeti adresa asta , cred ca veti ajunge si voi ca si mine la concluzia ca marca este un ziar al madridului , si adresa ziarului este din madrid, lasand de-o parte articolele din acest ziar , curios insa la acest ziar , la sondajul cine va castiga LA LIGA barcelona avea un procentaj de 60% iar real 40% , poate ca pana la urma si ei au simtul REALitatii ,
http://www.as.com/misc/usuarios/contacta_as_com.htm
- la fel si in cazul ziarului marca , as este din madrid , dar care dupa parerea mea are cele mai pertinente articole din presa sportiva spaniola si care ,din tot cea ce-am citit in toti acesti ani , incearca sa ramana obiectiv ,analizand la sange ambele echipe ,
http://www.elmundodeportivo.es/
- pt elmundo deportivo - nu mai are rost sa va arat adresa ziarului , e de-ajuns sa vedeti pagina principala si va dati seama de culoarea ziarului , care e pictat din temelii in rosu si albastru barcelonez ,cat despre articole , multe din ele sunt lamentabile , ceva de genul gazzetta dello sport in varianta romaneasca
gabri999
Mar 16 2005, 08:19 AM
cat despre aparitiile tv din Romania , nu are rost sa vorbim ,
sa stiti ca in proportie de 80% aceste aparitii sunt platite , asa ca daca ai bani apari la tv , daca nu , esti invitat numai cand iesi in evidenta cu ceva anume
gabri999
Mar 16 2005, 08:37 AM
front , in mare parte ai dreptate , dar pe mine nu ma deranjeaza ca ei isi dau cu parererea despre DINAMO , e dreptul lor sa critice , pe mine ma deraneaza modul in care o fac , cand vorbesc despre DINAMO vorbesc despre " singura echipa care face blaturi" -iar daca nu o spun direct, induc aceasta idee ,
si gandti-va numai anul trecut ca la fiecare etapa "DINAMO castiga cu arbitrii " , "adversarii parca s-au dat la o parte din calea lui DINAMO" si mii si mii de articole de genul asta
asta ma deranjeaza pe mine ,
este , nu penibil , de rasul curcilor sa duci o asemenea campanie de denigrare si sa nu vezi ca esti ridicol
blaturi a facut si cca si cfr giulesti si tot sportul romnesc , pt ca asa e sportul la noi , toate sunt in acceasi oala fara nici o diferenta
nu discut acum de blaturi , alta data , dar presa sportiva romaneasca a devenit pt mine o presa la comanda si nimic mai mult
singurul motiv pt care as mai cumpara un ziar de sport ar fi atunci cand n-as avea acces la alta sursa de informatii pt rezultate
sau intr-o deplasare in care nu am altceva mai bun de facut decat sa citesc despre " MARELE BLAT PE CARE DINAMO URMEAZA SA-L FACA "
mari_the_d0g
Mar 16 2005, 11:04 AM
Eu zic ca aceasta discutie nici nu mai are rost. Ziaristii scriu ce vor, iar daca nu va convine nu cumparati ziarele. Asa cum fac eu. Stiu ca majoritatea ziaristilor scriu numai prostii, aberatii, neadevaruri si pure inventii, de aceea este o pierdere de timp sa-i citesti.
FRONT'48
Mar 16 2005, 11:59 AM
giornalisti teroristi, giornalisti teroristi......
Anonymous
Mar 16 2005, 01:09 PM
QUOTE(mari_the_d0g)
Tu ce vrei sa zici prin asta ca eu nu pot citi obiectiv , pentru ca nu cumpar ziare si de aceea ma complac in marea masa a celor "multi si prosti"? Ce rost are sa citesc ceva care nu ma intereseaza si in care se scriu numai aberatii?
vroiam sa zic exact opusul... ca cei ca tine si ca mine putem citi obiectiv, dar marea majoritate a celor ce iau prosportul pentru ca asa se obisnuisera de pe vremea lu ioanitoaia (si pentru care putin conteaza ca echipa e cu totul alta, ziarul e acelasi) sau gazeta (sa nu mai amintesc si restul ziarelor) nu stiu cat de cu capul pe umeri sunt si pot gandi ei insisi ceea ce citesc... iar astia citesc si cred exact ce li se spune / induce.
ucu
Mar 16 2005, 09:11 PM
eu nu citesc nici un ziar de sport si asta nu pt ca ii cred spurcati pe jurnalisti ci pentru ca nu ai ce citi.
mari_the_d0g
Mar 16 2005, 10:22 PM
QUOTE(cosmin)
vroiam sa zic exact opusul... ca cei ca tine si ca mine putem citi obiectiv, dar marea majoritate a celor ce iau prosportul pentru ca asa se obisnuisera de pe vremea lu ioanitoaia (si pentru care putin conteaza ca echipa e cu totul alta, ziarul e acelasi) sau gazeta (sa nu mai amintesc si restul ziarelor) nu stiu cat de cu capul pe umeri sunt si pot gandi ei insisi ceea ce citesc... iar astia citesc si cred exact ce li se spune / induce
da frate mi-am dat seama imediat dupa ce am postat. :D Eu doar ma gandeam ca te referi la mine deoarece am scris ca atunci cand cumpar ziare ma enervez si de aceea nu pot citi obiectiv. Oricum eu am zis ce am avut de spus in legatura cu acest subiect.
Anonymous
Mar 22 2005, 08:49 AM
QUOTE(ucu)
eu nu citesc nici un ziar de sport si asta nu pt ca ii cred spurcati pe jurnalisti ci pentru ca nu ai ce citi.
unii nu le citesc, dar multi o fac... si ce e mai grav, mai si cred ce scrie acolo. Asta e problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.