patrascu gabriel
May 5 2003, 11:00 PM
ELYASS PENIBIL. Odata cu trecerea timpului, seful nostru de galerie si-a cam luat-o in cap. In ultimul timp ne-a facut sa ne amintim de vremea cand eram copii si aparea cate un tigan care sub amenintarea bataii trebuia sa cantam cum si cand dorea el. Asa s-a intamplat si la meciul Dinamo-Farul cand Elyass la inceputul meciului a inceput sa ne faca maimute si sa-si impuna forta. Spuneau ca cei care calomniaza suporterii echipei Dinamo (Danciulescu, Frasineanu) nu au ce cauta la acest club. Cum ramane cu Elyass? Cum ramane cu atitudinea lui fata de suporterii care l-au sustinut sa ajunga sef de galerie? La acest meci vroiau sa faca cheta pentru amenda lui Elyass. Dupa ce au fost facuti maimutoi, credeau ca puteau strange bani de la acestia? Noi dam bani pentru amenda lui Elyass dar pentru amenzile noastre da cineva bani? Dupa ce am primit o amenda oarecum nejustificata am fost la Elyass sa vad daca se poate face ceva iar el mi-a raspuns: "ce sa-ti fac, daca ai fost fraier".
Se spune ca suntem anti-tzigani, dar ce face Elyass in ultimul timp este tziganeala curata. Se vorbeste de mentalitate ultra, acesta nu se poate impune, trebuie sa o simti cu adevarat, daca politia intervine si retine un suporter oarecare pentru ca a aprins o tortza nu intervine nimeni. Dusmanii nostri au ajuns sa faca coregrafii mai multe ca noi, noi doar la meciurile cu steaua si rapid ne pregatim corespunzator.
Sper ca situatia sa se schimbe, daca nu, Elyass va ajunge sa conduca o galerie formata doar din tovarasii lui si din copii.
ayrton
May 6 2003, 03:33 PM
Eu recunosc ca nu mai merg in galerie nici la meciurile din deplasare (am abonament la 0 acasa, si stau pe la tribuna 1 sau 2 in deplasari), dar acum 7 sau 8 ani, cand mergeam meci de meci cu galeria, cand veneam la intalnirile pe care le faceau Buduru si Borcea cu suporterii, alta era atmosfera, desi aveam cel mai idiot si penibil sef de galerie din Romania, pe alcoolicul ala de Nicu.
Incet-incet insa nu am mai mers prin peluza, si de 3 ani stau la 0.
Insa sincer, eu m-am bucurat cand l-au pus sef pe Elyass, dar daca a ajuns un infatuat si un arogant asa cum zici, poate ca e timpul sa fie inlocuit...
qsl111
May 8 2003, 10:19 AM
eu am o impresie bunicica despre elias,serios,face treaba buna in derbyuri,nu aveti cum sa ma contraziceti!dar adevarul e ca in alte meciuri cam face pe smecheru'...uite cu sportu,nu suntem toti obligati sa auzim de problemele lui cu ghioanitoaia...poate ar trebui un poll.
horis
May 8 2003, 11:29 AM
nu sunt de acord ca face intotdeauna treaba prea buna la derby-uri(ex la meciul cu steaua de anul acesta in min 65 a coborat de pe schela lui tocmai cand trebuia sa demonstreze ca o echipa se sustine pana la sfarsit-mai ales ca el e sef de gelerie.spre bucuria mea ceilalti(majoritatea) am facut exact invers si a iesit cea mai adevarata demonstratie care am vazut-o eu pana azi din partea galeriei.si o alta observatie:chiar ar trebui sa org galeria mai bine si la celelalte meciuri,nu neaparat coregrafii pretentioase, ca altfel se va ajunge la acelasi nivel cu al "gospodarilor"(cum am vazut ca sunt numiti membri galeriilor din provincie care se pregatesc pt max 3 meciuri pe sezon)
qsl111
May 8 2003, 11:52 PM
intr-un fel ai dreptate...uite la tifossi ultra de ex.,nu se inteleg cu el.
Asta m-a deranjat si pe mine la meciu cu steaua de fapt,trebuia sa cantam cand s-a oprit el.Ma da omu' are dreptate cand tipa la public:vii la galerie sa iti incurajezi echipa,nu sa mananci seminte!Si asa e gol stadionul si rad aurolacii de noi ca la primele 5-6 meciuri din campionat min max. 2000 de oameni la meci!macar sa cante toti ce dracu,uita-te in alte tari ma la ce face publicul!uita-te la atletico cand juca in b!si
Nu cred ca daca ii rogi frumos sa cante rezolvi ceva:)alta e problema...
Ultras Bogdan
May 9 2003, 02:45 PM
In caz ca nu stiati,Elyass si Barba s-au aliat de mult si conduc galeria.Dupa parerea mea,pe Elyass nu-l poate da nimeni jos pentru ca este sustinut de cele mai importante grupari ale peluzei :Brigate si Mad Men.
Elyass are insa si meritele lui.De exemplu,pe timpul lui Nicu,tot el si Tararache faceau corergafiile si deplasarile.si a participat si la vanatoarea soldata cu,capturarea bannerului PULTRAS!eu zic ca el conduce bine galeria la derby-uri,dar la celelalte meciuri eu zic ca nu se ridica la nivelul lui corsicanu sau pavel,cand era la steaua!
E normal ca sa nu sara astia pentru un suporter oarecare care aprinde o torta,pentru ca ei sar pentru oamenii lor,se cunosc intre ei si sunt unul pentru altul.De exemplu,la Pitesti,eu si 2 prieteni am aprins 3 fumigene,a venit garda la noi,ne-a amendat si n-a zis nimeni nimic!
e clar ca este putin ingamfat acest Elyass,iar pe mine ma nemultumeste ca nu prea il vad cu tricou alb-rosu!
Astept noi comentarii,si cred ca doar primele 2 sunt de prisos!
paraschiv
May 19 2003, 02:58 PM

DA,
ELIAS ESTE PENIBIL sunt de aceeasi parere cu cel care a deschis acest subiect, adica cu primul mesaj.
patrascu gabriel
May 31 2003, 12:15 AM
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)

:D :D :!: :?: :!: :?:
eoka_b
Jun 9 2003, 06:49 PM
Elyass conduce4 foarte bine galeria. Am vazut pe un cetatean care spunea ca nu se ridica la nivelul lui Corsicanu' sau jean Pavel?!!!!?!!!
Elyass in continuare
patrascu gabriel
Jun 16 2003, 09:24 PM
...
CiuDaT
Oct 31 2003, 02:58 AM
stiu ca e cam tarziu dar trebuie sa spun ....Ultras Bogdan numai ultras nu esti tu daca zici ca Elias a participat la capturarea steagului Pultras ....lol de lol .....Elias ma?....haba nu aveti ma ce vb aici ......nu vreau sa supar pe nimeni dar cel care a postat primul msg. are dreptate in totalitate .......Elias ara cam trebuii sa se lase de meseria de sef de galerie ptr ca deja a suparat cam multa lume ........dar el se pare ca va continua sa conduca galeria care pana la urma va ramane sa fie formata doar din tovarasii lui .......asta e mentalitatea ,,,,,,ce sa-i faci ..
Cainele
Nov 13 2003, 06:18 PM
:shock:
Palermo
Nov 25 2003, 04:23 PM
deci as vrea sa iti rasp gaby deci nu stiu tu unul pt ce vi in peluza si daca vi in peluza ce faci dar as vrea sa iti spun ca in peluza se vine pentru a canta si nu pt a manca seminte si a comenta meciul ...deci eu unul il vad pe elyas un adevarat sef de galerie nu un tigan si un penibil asa cum il faceti voi ....deci eu cred ca venim in peluza pt a ne incuraja echipa nu pt a manca seminte .....
Guardia PF II
Dec 10 2003, 09:40 PM
Evident ca nu e normal ca Elyass sa fie seful galeriei cand el vine la meciuri in plover(daca vine???) .Din nefericire la meciul cu rusii tipa in statia de amplificare si la tribuna I nu se auzea nimic.Cand cineva a fost la el sa-i spuna sa ne lase pe noi sa strigam i-a spus sa plece de pe stadion??? no comment
Cainele
Dec 12 2003, 10:02 AM
:shock: :shock: :shock:
TOBA^SUPRAS
Mar 26 2004, 06:24 AM
nu maivorbiti toate prostiile pe forum...ce subiecte ...veniti la munca si la intins stegulete ...facut benere...vobsit ...est.voi vb pe forum de ce are elias pulover???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.