Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care vi se pare cea mai tare galerie din Italia?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
h4z4rd
Tin cu Lazio de mic si pot sa zic ca desi echipa a fost de prea putine ori cu adevarat valoroasa,suporterii sunt dupa mine cei mai tari din Italia!!!
Voi ce parere aveti?Adica aici e vorba ca unii vad printr-o galerie tare ,niste tifossi foarte duri pusi mereu pe bataie,altii unii foarte ironici,altii unii fair-play.....Eu zic ca,"Curva Nord" imbina perfect toate aceste lucruri!!
Eu zic sa le luam exemplul cand e vorba de proteste!!Da???
1948
parerea mea ca suporterii Interului sunt cei mai tari ... bineinteles ... si eu sunt interist de mic ... FORZA INTER !
Perjoi - Tei
ASROMA ! Cu ei tin.. dar fenomenul este bine conturat si raspandit in toata Italia asa ca nu se poate spune de cine in special ca este mai "tare". Oricum Roma are votul meu ;)
Anonymous
coregrafii mai tari ca ale Romei putine s-au vazut in Italia...
Ciciocle
QUOTE(cosmin)

milan are coregrafii cel putin la fel de tari. oricum in acest topic e vorba de proteste, nu coregrafii. la de-astea nu ma bag, ca nu ma pricep.
qsl111
QUOTE(cosmin)

poate la verona pe stadionul lui chievo nu s-au vazut :) .Eu votez cu Lazio de asemenea.
neloo
galeria Milanulu mi se pare cea mai tare din Italia....

(sau sunt eu subiectiv :oops: )
kacio
Hellas Verona si Sampdoria . Peluzele nu echipele
Anonymous
Eu cred ca Milanul are cele mai tari coregrafii. Apropo de Roma, poate ne dati ceva linkuri. eu va dau pentru milan: www.fdl.it
Broasca
inca un link la milan: www.brigaterossonere.it

si eu s-ar putea sa fiu subiectiv...imi plac grupurile de la milan (cele mari), irriducibili (inter), irr (lazio), ultras (bari), BGB (helas verona), ultras salerno, ultras catanzano, SBN ascoli...ar mai fi de scris multe grupuri de la echipe mai mici, dar ma rezum la astea...

insa peste toate imi plac milanistii...cel putin in cazul coregrafiilor sunt geniali! Imbina cel mai bine din toata italia elementele care alcatuiesc o coregrafie: cartoane, stegulete, fasii de panza, panze mari desenate etc
allekz
depinde la ce capitol.
la coregrafii milan , la incidente derby-ul roma-lazio :D , la atomsfera creata ambele peluze din genova . dintre cele mai mici imi place super mult peluza regginei .
Ciciocle
am vazut si eu ultimele coregrafii de la milan. fratilor, dati click pe link-urile de la radu si broasca. coregrafia de la milan - man u, cu " i've got a devil in me" e absolut SUBLIMA!
poate cand o-m juca si noi in L.C. o sa avem si noi asemenea coregrafii.
Forza Milan!
bibishte
am jucat in CL cu man utd. :))

sunt super-milanist, FDL sunt cei mai tari la coregrafii, dar lipsesc incidentele.
Roma nu mai e DELOC ceea ce a fost odata .. pe vremea de glorie a Boys-ului shi Fedayn-ului (de la ei, nu de la noi :)).
inter sunt slabutzi, juve nu exista, lazio sunt prea ostentativi shi cu afacerile :).

galerii tari mai sunt shi la Genoa 1893 shi la Sampdoria shi la Livorno shi in mai toate locurile. ca un exemplu, cei din Romania se inspira din coregrafii de Serie B sau Serie C1 chiar :)
Ciciocle
bibishte, nu am ajuns, inca, in CL ;) dar o sa ajungem in curand, imediat ce-l mazilim pe porcea.
Onoare
vad ca de Atalanta si Brescia, desi din punctul de vedere al incidentelor mi se pare cel mai tare derby. la coregrafii cred ca Curva Sud Milano e de departe cea mai tare, urmata de ambele peluze genoveze...
la bataie Napoli, prin grupurile de la Curva A, ca aia de la B sunt la pamant, cred eu, sunt peste toti! pacat ca sunt cutzitari, vorba lu' Broasca.
la capitolul deplasari toate peluzele mari sunt la nivel inalt, dar in ceea ce priveste alea externe juventinii sunt nr. 1 parerea mea.
in ceea ce priveste cantecele, nici o peluza nu-mi provoaca fiori reci pe sira spinarii asa cum o face Curva Sud romanista.
cat despre mentalitate, ii apreciez in mod deosebit pe cei de la Livorno (vezi Resistenza Ultras impreuna cu cei de la Ancona si Ternana).
am luat-o pe categorii, pt. ca nu cred ca se poate desemna per total peluza nr. 1 din Italia. Sunt prea baietzi multi de-acolo..... 8)
SALO
irr inter,boys san,ultras inter,irr lazio,bgb verona.busto crew pro patria,samd!
1948
vad ca sunt numai milanisti pe aici :))) sunteti prea subiectivi
FRONT'48
BGB VERONA, IRRIDUCIBILI LAZIO , ULTRAS TRIESTE
FRONT'48
radule parca ziceai ceva de un link cu romaids.....ok :
http://www.aromasololalazio.it/home.asp?cat=10&page=13
chimaira
DRUGHI, FIGHTERS 1977, Viking Valette pt incidente si pt coregarafii (rare, da' misto!) si pt ca recunosc, sunt subiectiv. sunt juventin de cand ma stiu... :)

in rest, ii respect pt coregrafii pe milan, asroma, lazio (plus actiunile din peluza) si doria...plus multele echipe din serie B care ne-ar putea preda oricand lectii de genul :D

daca stie cineva un site cu linkuri catre diferite grupari, ii sunt recunoscator.

Forza Juve dai/ Non mollare mai!!
chimaira
@bibishte: Juve exista.si daca te referi la peluze, desi Nordul a fost desfiintat de conducerea mafiota, Sudul traieste, cu toate ca au intrat intr-un oarecare con de umbra in ultimul timp (in privinta "imaginii" ).DRUGHI au luat puterea de curand, dupa ce Fighters se cam invekisera...anyway, incidente exista mereu cu toro merda si violatii lor sau cu cei de la milan si inter. in urma cu cateva luni am vazut si la tv, pe Rai, imagini de la incidente cu milan...
plus inaintea meciului de acum cateva sapt de la Roma au fost batai prin capitala sustinute, probabil de Fighters Roma!

deci, la Juve miscarea exista, dar e mai tacuta :D

acesta e unul din topicurile cele mai interesante, parerea mea...
FRONT'48
GOBBO LADRO 8)
chimaira
ca tot veni vorba, un mesaj afisat de Fighters '77 la un meci cu inter:

:arrow:
senza lame, solo con le mani...venite qua, ladri infami!

8)
FRONT'48
" violenza e stupido"....suna cunoscut? va cam caracterizeaza
chimaira
conashule, acel mesaj era arborat de un grup de cetateni (si clubul) si nu exprima deloc opinia Sudului si a fostului Nord...

stii si tu :D

oricum, titlul topicului, "galerii", e cam neconform cu realitatea...
Garin
Nu au cine stie ce coregrafii dar sunt printre cei mai rai din cizma..da ati ghicit sunt preferatii mei ,suporterii lui TORINO.....FORZA TORO!!!!

Poze ultras granata:http://www.ultrasgranata.com/ug.asp
chimaira
rai, rai...nimik de zis...dar cam nesemnificativi 8)
Anonymous
QUOTE(Garin)
Nu au cine stie ce coregrafii dar sunt printre cei mai rai din cizma..da ati ghicit sunt preferatii mei ,suporterii lui TORINO.....FORZA TORO!!!!

Poze ultras granata:http://www.ultrasgranata.com/ug.asp

Mamaaaaaaaa... mi-ai spurcat monitorul cu culoarea aia!!!
chimaira
Garin, esti primul fan Toro si, in acelasi timp, si caine.
icon_lol.gif
Anonymous
si cred si singurul :P
chimaira
sa nu fim rautaciosi... :D
sunt curios care ar fi cele mai simpatizate echipe din Italia pe la noi, prin ograda alb-rosie.
deci, avem un torino, un Juve si zeci de roma, milan, lazio, doria...etc..

admini, se poate face un sondaj pe tema asta?
FRONT'48
cunosc caini care tin si cu barcelona.....hai ca glumesc....hahaha icon_lol.gif
FRONT'48
oricum cu genoa stiu vreo doi ...dar sunt cam suspecti....nu prea garantez eu ca sunt caini 100%
chimaira
probabil ca sunt orase unde cei doi ar avea legaturi ceva mai personale...mai stiu cateva cazuri..

nici eu nu as avea incredere in asemena indivizi.ceva e in neregula cu ei (din orice punct de vedere: comportamental, psihic etc)...

:!:

deci cum ramane cu sondajul?!
Garin
QUOTE(chimaira)
Garin, esti primul fan Toro si, in acelasi timp, si caine.
icon_lol.gif

Nu cred ca sunt singurul :P....oricum eu sunt TORO-fan din sez 92-93 cand au ajuns in finala Cupei Uefa cu Ajax,cand Torino a avut ultima sa mare echipa (remember Gigi Lentini?)...atunci nu imi dadeam eu seama prea bine ca ei sunt granata(ca astia de la noi de sub pod...),mie imi placea jocul lor....oricum dupa DINAMO ,Torino e a doua mea mare iubire....Merda sTIAUA&jUVE!!!
FRONT'48
hai ca am glumit.....ultras granata sau granata korps au facut istoie in lumea ultras....nu conteaza culorile....oricum tiganii nu au nimic in comun cu torino....sunt doar niste nomazi iar daca ar afla cei de la granata ca rapizi sunt asemuiti cu ei cred ca s-ar autodesfinta de rusine 8)
chimaira
axe.gif

toro merda ale, toro merda ale, ale ale...

icon_idea.gif Garin, sper ca nu ai uitat de celebrul vostru ragazzi si in ce peluza a aparut la ultimul vostru meci in serie A... icon_lol.gif

(si iata ca avem un conflict la acest topic.sper sa nu fim datzi afara de aici... :D )
FRONT'48
dati-i afara !!! dati-i afara !!! cam asa strigau spurcatii cand le-am dat foc la stadion icon_lol.gif
chimaira
ma refeream, desigur, la ultimul meci al vostru cu Juve, echipa simbol a capitalei Piemontului, pe care l-ati avut in Serie A (o stiti, e divizia aceea neagra, in care respirati greu... 8) )

ps:
Lentini a fost un mare jucator, intr-adevar...
chimaira
QUOTE(FRONT'48)
dati-i afara !!! dati-i afara !!! cam asa strigau spurcatii cand le-am dat foc la stadion icon_lol.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif da!asa e!uitasem!asa strigau tzaranoii spurcatzi!
tz-tz-tz..ce gest nesportiv, acela de a da foc unei peluze..si cat de blamati eram prin media :). sfintii din ghencea erau atunci.

si cat de ultrasi au fost cand i-au lasat jandarmii sa sara pe garduri sa ne ia steagurile icon_twisted.gif
Garin
QUOTE(chimaira)
ma refeream, desigur, la ultimul meci al vostru cu Juve, echipa simbol a capitalei Piemontului, pe care l-ati avut in Serie A (o stiti, e divizia aceea neagra, in care respirati greu... 8) )

ps:
Lentini a fost un mare jucator, intr-adevar...

La anu vom respira din nou aerul din serie A...si vom respira bine....feriti-va....
allekz
bah ma enervati cu posturi in care luati apararea unor echipe din italia "la cutite" ! aici e vorba de galerii .
P.S. cine are ceva cu maratona si gradinata nord din genova doar pt. ca au culori suspecte e un nebun . sunt 2 dintre peluzele cu mare traditie cu ani de ultra in spate si super marfa !
la juventus e marfa doar faptul ca au revenit Drughi in rest scirea e la pamant!! ( mai putin vreo 2-3 coregrafii printre care recent cea cu real madrid destul de reusita) probabil ca multi stiu ca in 2 coregrafii mesajele de coregrafie au fost gresite ortografic rusinos!
FRONT'48
da? 8)

genoa....o tifoserie de stanga, doar anarchysti de rahat....iar dupa moartea lui Spagnolo au fost varza...cu putina carne.....si faza cu culorile a fost o gluma ....napoletanule icon_lol.gif
chimaira
mai avem mult pana departe... 8) :arrow:
1948
:))) torinez ... esti cam singur :))) cred ca cei mai multi dinamovisti tin cu ac milan ... totusi eu tin cu Inter
Vlad89
Galeria lui Juventus , clar .... :roll:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.