Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Credeti ca Seydou Pape Diop este arma cheie a lui Andone?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Flickerstick
Cred ca Pape Diop este arma secreta a lui Andone. El a facut un meci foarte bun cu Nationa si cu Farul. El este cel care infrumuseteaza jocul :D
whitefang
Eu cred ca Diop este doar un profesionist(adevarat) cum de fapt a spus si el cand a primit cartonasul rosu in primul meci de cupa cu Farul. Pe langa seriozitate baiatul asta are si talent. Ce bine ar fi daca o parte din fotbalistii dinamovisti ar invata ceva de la el!.
El stie ca sansa lui este fotbalul, ca viata de fotbalist este scurta si ca in principiu, din ce va agonisi acum depinde nivelul de trai al familiei lui in viitor. Poate in vara Dinamo va aduna si cateva caractere printre noile achizitii. Mi-as dori in lot fotbalisti gen Dorinel Munteanu si C. Pana care sa ...moara pe teren. Atunci putem sa ne gandim oarecum ca ...poate avem sanse in lumea buna a fotbalului.
Speranta moare ultima!
Ce o fi in capul lui Frasineanu sau Vladut Munteanu?.Doar sa-si treaca pe raboj noi cuceriri?. Va veni si vremea scadentei!. Pacat de talentul lor!

FORZA DINAMO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.