![]() ![]() |
Mar 6 2010, 09:21 PM
|
|
|
Group: Admin Posts: 7,619 Joined: 30-October 05 From: 13 Member No.: 2,193 |
In tribuna e altfel decat acasa. La asta cred ca nu are nimeni obiectii. Frustrarea nu e atat de intensa, te descarci ami usor, ai o alta perspectiva, nu te streseaza (si) comentatorul. Prin urmare, din tribuna, petarda meciului tot Printul a fost. Apoi, din partea mea, Alexe mi se pare cel mai bun jucator al partidei, intr-un joc al echipei care a ramas slab. Lasam impresia ca mergem ca mielul (?!) la taiat, in Gruia. Adevarul e ca asa cum Ceahlaul a putut sa ne smulga un punct aici, si noi putem lua 3 la Cluj. Desi...
-------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
Mar 6 2010, 09:37 PM
|
|
![]() Group: Membri Posts: 461 Joined: 4-March 05 From: Bucuresti Member No.: 1,166 |
@cai lun
De acord cu tine. Si de-acasa tot Cristea poate fi considerat petarda partidei. Spun Cristea pentru ca printisorul nostru a intrat in teren odihnit prin minutul 60 (la 1:0) si in doar jumatate de ora a reusit o larga colectie de pase aiurea si ratari exasperante. La foarte mica distanta de Cristea trebuie sa-i mentionez pe Zicu, Claudiu Niculescu, Pulhac si Marius Niculae. Singurii care au incercat ceva sunt Alexe si Molinero. In rest, prestatii jalnice. Jocul il consider ca foarte slab. Daca tu consideri ca jocul a fost doar slab, asta e si mai grav pentru ca inseamna ca tu consideri ca putem juca si mai prost decat am jucat azi.... -------------------- "Eu sînt <cîine pînă la moarte> și 300 de milioane de ani după ea!" (Cornel Talnar)
|
|
|
|
Mar 6 2010, 09:42 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 522 Joined: 6-May 06 From: Sf. Gheorghe Member No.: 5,278 |
Mi-e din ce in ce mai frica sa ma uit la meciurile noastre...Oare putem sa jucam mai prost decat azi? Parca am fi nationala lu Il luce JR cu nesu si marica:(
-------------------- "Multă sănătate, că restul le mai cumpărăm, domnule preşedinte!"
|
|
|
|
Mar 6 2010, 10:29 PM
|
|
|
Miss DinamoMania 2008 Group: Membri Posts: 1,024 Joined: 9-October 06 From: bucuresti Member No.: 8,230 |
Cel mai bun cu siguranta a fost Alexe! Cel mai prost mie mi s-a parut Niculae, daca Moti, Bostina sau Pulhac ne-au obisnuit cu astfel de prestatii jenante de la Marius nu ma asteptam, poate mult mai mult decat a aratat azi, a fost sub orice critica. Jocul...slab cu unele momente bune. Cu cfr nu am atatea emotii cate am avut azi, dat fiind faptul ca noi jucam mai bine cu echipele mai mari asa ca...eu cred ca etapa viitoare vom lua cele 3 puncte. Hai Dinamo!!!
-------------------- In viata ai nevoie de noroc macar un dram si sa te lasi condus de UNICUL CAPITAN!!!
Catalin, uita-te spre noi... |
|
|
|
Mar 7 2010, 04:45 PM
|
|
|
Group: Admin Posts: 7,619 Joined: 30-October 05 From: 13 Member No.: 2,193 |
@cai lun De acord cu tine. Si de-acasa tot Cristea poate fi considerat petarda partidei. Spun Cristea pentru ca printisorul nostru a intrat in teren odihnit prin minutul 60 (la 1:0) si in doar jumatate de ora a reusit o larga colectie de pase aiurea si ratari exasperante. La foarte mica distanta de Cristea trebuie sa-i mentionez pe Zicu, Claudiu Niculescu, Pulhac si Marius Niculae. Singurii care au incercat ceva sunt Alexe si Molinero. In rest, prestatii jalnice. Jocul il consider ca foarte slab. Daca tu consideri ca jocul a fost doar slab, asta e si mai grav pentru ca inseamna ca tu consideri ca putem juca si mai prost decat am jucat azi.... Pulhac nu trebuie decat incurajat, dupa parerea mea. A facut un meci slab contra Ceahlaului, dar e in revenire de forma, un plus in evolutia lui ar fi predispozitia la efort si dorinta de implicare. Socotesc ca in peste 60% dintre fazele noastre de atac a fost prezent si el. Nu i-a iesit, e adevarat, dar asta se poate rezolva in timp, daca i se da incredere. Are aproximativ aceeasi problema ca si Moti. Din pacate, variante mai bune nu avem pentru aceste posturi. Si ma refer aici la potential, si nu la forma de moment. Apoi, despre Marius Niculae, problema e mai ampla. Un atacant nu marcheaza pur si simplu. El doar fructifica ocaziile create de echipa. Dinamo nu are de ani buni conducatori de joc si lucrul asta nu o sa se schimbe. Este si sistemul de asa natura. Cand mijlocasii centrali joaca unul la inchidere, unul la dublaj pe banda, iar atacantii sunt pozitionati in linie, spatiul de creatie, locul de unde poate pleca pasa decisiva, va ramane mereu liber. Treaba asta s-a vazut foarte des in meciul cu Ceahlaul si nu numai. In anii cand Dinamo a avut performante, fie atacantii nu jucau in linie, fie la mijloc exista cineva care juca in centru. Problema e ca acum nu avem pe nimeni capabil sa joace coordonator, nici macar prin profil. Zicu a facut asta in vremurile lui bune, dar a mai spera ceva de la el e tardiv. N&D-ul nu juca in linie, Danciulescu a fost mereu cel mai retras, iar Niculescu impins. Astea sunt chestiuni care tin de antrenor. Trebuie sa stie sa exploateze calitatile atacantilor. Niculae a fost mereu pivot. El trage din scurt sau pivoteaza. Nu dribleaza decat in scurt, nu paseaza decat scurt. Asta facea si inainte sa plece de la Dinamo, doar ca atunci ii avea in spate pe Lupescu, pe Hildan, pe Iftodi, pe Cernat, pe Mutu... oameni care stiau sa dea o pasa. De aia cine spune ca Bostina n-are ce cauta la Dinamo, are dreptate. Cu siguranta Dinamo poate juca mai slab si tare ma tem ca ne vom convinge de asta nu peste mult timp. Eu unul mi-am reasezat sistemul de valori in ceea ce priveste echipa asta. Indiferent de adversar, daca Dinamo reuseste sa ma tina cu sufletul la gura 5 minute, sunt multumit! Stii si tu prea bine ca am trait meciuri in care eram condusi acasa cu 1-0, sau egalati, si eram incapabili de a forta in atac. Nu am mancat pamantul aseara pentru a inscrie, dupa egalare, dar cel putin s-au creat o serie de ocazii. Acum, ca s-a ratat cum s-a ratat, e alta treaba. La rece sunt mereu solutii, la cald, si Printul ar fi vrut sa iasa de pe teren erou, nu excomunicat. In mod normal, acum ar fi trebuit sa nu tinem cont de nimic in lupta pentru indepartarea parvenitilor din club, dar nu ne lasa inima... Suferim pentru un Dinamo care nu e al nostru, care castiga in numele actionarilor si pierde in numele suporterilor. De fapt, in tribune sunt mai multi cei care se reprezinta pe sine, care isi poarta razboaiele personale cu Cristea, Zicu, Talnar, etc. Ei vin pentru a putea suna de la locul faptei prietenul stelist "ca sa-l oftice" (ca doar si el face la fel) sau vin ca sa se mai vada cu tovarasii din brigada s.a. In fond, e ca la serviciu. Nu venim ca sa fim uniti, nu venim ca sa castigam impreuna. Doar injurand steaua ne regasim un scop comun. Venim din reflex, fara emotii, fara asteptari. Stim ca vom injura si vom manca seminte. In loc de teatru, de cinema, de muzeu, de parc, de orice altceva, e stadionul. Dar pentru ca ne plac stirile de la ora 5, ne recreem si ne relaxam intr-un loc in care ne simtim la fel de bine ca atunci cand urmarim ultimele violuri: pe stadion. (se subintelege ca sunt si exceptii, nu?) V-ati gandit vreodata ca daca Dinamo ar merge brici, multi dintre cei care sunt acum in tribune, n-ar mai veni? Ei vin pentru ca se regasesc in situatia echipei si intre cei alaturi de care pot injura. Caci daca n-ar avea nimic de spus, ar sta acasa si s-ar uita la TV... cum canta toata peluza, cum aplauda tot stadionul. Sunt suporteri profilati pe vreme buna, si suporteri profilati pe vreme rea. Fiecare are aceleasi apucaturi: nu rezista pana al capat. Cand e 3-1 pentru Lazio in minutul 75, suporterul de vreme buna pleaca. Daca ne-am calificat in primavara si stadionul se anunta a fi plin, suporterul de vreme rea "evita aglomeratia"... iar daca ne bate Benfica, cine va reveni in tribune ca sa-l injure pe Cristea?... -------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
Mar 7 2010, 10:54 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,868 Joined: 30-July 06 From: Retardia Member No.: 6,691 |
+ Bratu pentru redebut
- Zicu la "bataie" cu Printu, Moti s.a. Joc slab. -------------------- *** Zambeste, maine poate fi mai rau ! *** |
|
|
|
Mar 8 2010, 09:31 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,428 Joined: 10-May 05 From: București / PCH Member No.: 1,440 |
PetardELE meciului: Talnar, CERSETORUL Adrian Cristea (ca asta e cersetor nu e print) si N'Doye.
-------------------- NU poti sa emiti pretentii de CL cand esti condus de mizeriile Fecali, Borcea si Badea si cu specimenele: Scarlatache, Moti, Margaritescu, Homei, Curca...
RESPECT Dario Bonetti! |
|
|
|
Mar 8 2010, 12:25 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 41 Joined: 23-May 06 From: Buzau Member No.: 5,563 |
- ce nu inteleg eu: in conditiile in care terenul era foarte greu si clar iti trebuie jucatori de lupta, de ce joci cu domnisoare? ( Zicu, Printu, Niculescu);
chiar si Bratu revenit dupa o accidentare e clar ca nu pune osul asa cum ar face-o in mod normal; |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 07:35 AM |
|
|