![]() ![]() |
Aug 31 2010, 09:39 PM
|
|
|
Group: Admin Posts: 7,619 Joined: 30-October 05 From: 13 Member No.: 2,193 |
Din pacate, toate paginile acestui topic a fost afectate de problemele pe care siteul nostru le-a avut iarna trecuta. Pentru ca totusi, acest loc nu trebuie sa ramana un spatiu gol, cred ca ar fi potrivit sa postam aici mesajul trimis la webmaster@dinamomania.net de Horia George:
QUOTE Dario Bonetti -Antidotul virusului Fecali!
Da, el este un antrenor mediocru sosit in Stefan Cel Mare la incepului sezonului trecut. Cum a ajuns in "Groapa" parca il vad pe Radu Naum, Samuila si Catalin Oprisan (la care nu ma asteptam) cum il luau la "misto" ca fiind un "italian anonim in varsta cu plete si ochelari de soare". Ei bine, acest antrenor cu calitati modeste (trebuie sa recunostem) va ramane, cred eu, pentru mult timp in sufletul suporterilor dinamovisti. Pe langa "Minunea de la Liberec" (care dupa parerea mea a fost o pura intamplare, antrenorul avand un merit minor), Bonetti a reusit sa se impuna in fata mafiei din conducerea dinamoviste. Cu un joc oarecum placut, o aparare buna, Dario reusise sa creeze un joc bun al echipei. Pe langa faptul ca nu ii placea de Danciulescu, trebuie sa recunoastem ca el este cel care l-a reinventat pe Andrei Cristea! A fost demis pe nedrept dupa un joc bun al dinamovistilor. Dupa demitere, acest OM a iesit "pe post" si a intors cartile pe fata: TURCU ESTE UN PORC, O SLUGA! BORCEA NU ARE PUTERE IN CLUB! FRATII CIUMIDEL BECALI FAC BANI PE SEAMA CLUBULUI. A fost singurul antrenor care a avut curajul sa se impuna in fata jigodiilor. Apoi a venit "Tantaru" care a reusit sa intre in inimile actionarilor si a terminat sezonul pe banca lui Dinamo cu chiu cu vai. Citez - Cristi Borcea intr-un interviu cu Horia Iovanovici la Fanatik Show: "Indiferent daca Bonetti nu califica echipa in grupele Europa League, Bonetti ramane la Dinamo cel putin pana in iarna pentru ca am incredere in el. Daca o va califica ii astept cu suporterii la aeroport si le voi da o prima..." Prima nu a mai ajuns, Bonetti a plecat. Domnule Borcea, daca cititi acest mesaj, incercati ca pe viitor sa nu mai faceti greseala de a fi parsiv si indolent fata de clubul Dinamo. Si un mesaj catre Andone: Nea Ando, nu te comporta precum Talnar! Stim ca ai personalitate! Cere fundasi, cere tot ce ai nevoie, iar daca nu ti se ofera, PLEACA! Nu merita sa lucrezi cu oameni fara demnitate si onoare!... RESPECT DARIO BONETTI! -------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 07:29 AM |
|
|