În secţiunea "Jucători" a forumului găsiţi cîte un topic pentru fiecare jucător din lotul actual. Acolo vă puteţi exprima părerea despre fiecare: cum joacă, merită să fie titluar/rezervă, calităţi/defecte (numai ca fotbalist) etc. Vă rugăm să respectaţi topicurile existente şi vă mulţumim pentru participare.
![]() ![]() |
Aug 8 2010, 10:04 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 4 Joined: 6-August 10 Member No.: 23,197 |
Ousmane a fost cel mai slab in aceasta seara , defapt a cam fost in nota echipei .
|
|
|
|
Aug 9 2010, 12:26 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 74 Joined: 19-March 08 From: Brasov Member No.: 16,474 |
Ousmane...daca ai sa continui sa joci asa...o sa te transformi intr-un jucator de liga 1! Pana acum erai un jucator peste mediocritatea ''fotbalistilor'' din Romania! Dar incet vad ca incepi sa te confunzi cu ''mercenarii'' ! Trist.....
|
|
|
|
Aug 9 2010, 05:09 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2 Joined: 9-August 10 Member No.: 23,231 |
imi place jocul lui[bineinteles ca nu intotdeauna] si ii admir stilul Jocul și mie-mi place, dar de stil, la care te referi , la cel din club ? De s-ar străduii toți ca Osman ce bine ar fi ... Mai are și el zile proaste că nu-i Superman |
|
|
|
Aug 9 2010, 08:53 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 21 Joined: 28-July 10 Member No.: 23,026 |
Cand N`Doye nu e in forma se vede imediat , daca el nu recupereaza , atunci nu puteam oprii atacurile , ca doar joaca cu GRANDE MARGARITESCU
-------------------- *** Dinamo mereu !
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 07:31 AM |
|
|