![]() ![]() |
May 14 2009, 06:54 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,772 Joined: 10-January 06 Member No.: 2,819 |
Ba mi-am adus aminte de meciul cu oile. Sa dea dracu, astia nu au galerie, nu au suporteri adevarati. Eu credeam ca vor fi mult mai galagiosi dar cand 700 de oameni se fac auziti printre 25.000 de oi inseamna ca ai lor sunt simpli cetateni, mancatori de bomboane agricole. Nu ma uit la meciurile oilor ca sa stiu cum e galeria lor de obicei dar daca asa se comporta la fiecare meci inseamna ca sunt si sub sclavii lor din buzau la capitolul asta.
-------------------- Suporterii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor
|
|
|
|
May 15 2009, 11:22 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 117 Joined: 2-October 08 Member No.: 18,464 |
steaua-rapid 1-2
ps. Un suporter stelist a mușcat un polițist și a fost arestat |
|
|
|
May 16 2009, 10:54 AM
|
|
|
Au turbat oile?
-------------------- Suporterii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor
|
|
|
|
May 17 2009, 08:28 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 6,448 Joined: 12-October 05 From: Baia Mare Member No.: 2,088 |
Dada. S-a confirmat primul caz de gripa ovina. Politistul a fost primul om care a primit acest virus.
-------------------- Nihil sine Dinamo
|
|
|
|
Feb 20 2010, 10:33 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 949 Joined: 4-June 05 Member No.: 1,597 |
3 Luni de zile daca Dinamo si titlu au fost spuse de 2 ori la TV si dupa prima de zi de retur li s-a dus tot avantul marilor experti cu stiaua favorita la titlu toata iarna
-------------------- Fernando Alonso
|
|
|
|
Feb 22 2010, 05:03 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 11 Joined: 8-April 06 From: Zalau Member No.: 4,430 |
Ce ziceti? O sa ne coste prezenta lu Prunea pe banca? Doar nu o fi astia prosti (conducerea) sa ne puna in situatia pierderii cu 3-0 la masa verde
This post has been edited by bfandinamo: Feb 22 2010, 05:04 PM -------------------- DACA NU DORM, INSEAMNA CA SUNT TREAZ??!!!!!
|
|
|
|
Feb 22 2010, 06:48 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 1 Joined: 9-August 08 Member No.: 17,736 |
Acum in loc de scuze si capete plecate se vine cu aberatiile unora care n-au ce face si de invidie dau pastile cu gandul ca prazarii nu or sa-l mai injure catva timp
|
|
|
|
Feb 25 2010, 01:36 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 1,059 Joined: 10-August 04 From: Dinamomania Member No.: 583 |
@bfandinamo
Cred ca e la fel ca si in cazul lui Julio Cesar vs Vaslui de anul trecut. Eu zic sa stam linistiti. Ca altfel innebunim daca ne luam dupa toti prostii. -------------------- Dinamo, copilul, sotia. Asta e ordinea, nu mai intrebati altceva despre ea.
|
|
|
|
Mar 1 2010, 01:21 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 867 Joined: 11-March 06 From: Bucuresti Member No.: 3,760 |
oile spurcate au acumulat 1 punct dupa 2 etape ... si etapa viitoare joaca cu Urinea ... sper sa se termine egal ...
albanezul fecaliot si oile lui mizere vor dispera ... -------------------- Sa curga sange neincetat, Sa curga sange de stelist spurcat !!!
|
|
|
|
Mar 1 2010, 10:59 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 1,520 Joined: 21-May 06 From: Bucuresti/PCH Member No.: 5,547 |
Vorba lui Achiles sa ne mearga tot asa si vom fi fericiti la final FCD IN ADN!!!!
-------------------- CU DINAMO SI LA BINE SI LA GREU!!!FCD IN ADN
|
|
|
|
Mar 12 2010, 08:02 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 1,520 Joined: 21-May 06 From: Bucuresti/PCH Member No.: 5,547 |
Stoaia cred ca va face inca un pas gresit in seara asta
-------------------- CU DINAMO SI LA BINE SI LA GREU!!!FCD IN ADN
|
|
|
|
Mar 27 2010, 07:43 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 867 Joined: 11-March 06 From: Bucuresti Member No.: 3,760 |
Fals
1.CFR Cluj 43p 2.Steaua 43p 3.Timișoara 42p 4.Dinamo 41p 5.Urziceni 41p 6.FC Vaslui 41p 7.Rapid 38p REAL 1. Timișoara 45p 2. CFR Cluj 43p 3. Steaua 43p 4.Dinamo 41p 5.Urziceni 41p 6.FC Vaslui 41p 7.Rapid 35p De ce se amana verdictul ? Pt ca Timisoara sa primeasca punctele pe final de campionat ... Procesul s-a amanat pana acum la cererea Timisoarei .... De ce ? Ca sa faca ca anul trecut ... sa primeasca punctele cu o etapa inainte de final ... -------------------- Sa curga sange neincetat, Sa curga sange de stelist spurcat !!!
|
|
|
|
Mar 28 2010, 01:01 AM
|
|
|
Group: Admin Posts: 7,619 Joined: 30-October 05 From: 13 Member No.: 2,193 |
In grupul primelor 6, Urziceniul va fi inlocuit la finalul campionatului cu Rapid, iar Dinamo nu va castiga campionatul pentru ca nu are stadion unde sa joace in liga. La anul va avea. Pana atunci insa, titlul va ramane in provincie.
Asta e varianta in care titlul este castigat, ca si in ultimii doi ani, de catre cluburile ai caror patroni au cotizat la Base. Deci, urmeaza Timisoara? -------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
Mar 29 2010, 04:56 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 35 Joined: 3-February 10 From: Ploiesti Member No.: 20,972 |
sau vasluiu`? drq sa le ia ,numai oile sa nu puna mana pe titlu ...
-------------------- |
|
|
|
Mar 30 2010, 05:37 PM
|
|
|
Era de asteptat ... timisoara castiga la masa verde ...
1. CFR Cluj 46p 2. Timisoara 45p 3. Vaslui 44p 4. Stoaia 43p 5. Dinamo 42p 6. Urinea 42p - - - - 7. Crapid 35p 8. Hotelul 35p -------------------- Sa curga sange neincetat, Sa curga sange de stelist spurcat !!!
|
|
|
|
Mar 31 2010, 10:12 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,428 Joined: 10-May 05 From: București / PCH Member No.: 1,440 |
si eu ma asteptam sa primeasca punctele prin filiera chioru', dar e ceva oficial? nu am gasit pe nicaieri.
-------------------- NU poti sa emiti pretentii de CL cand esti condus de mizeriile Fecali, Borcea si Badea si cu specimenele: Scarlatache, Moti, Margaritescu, Homei, Curca...
RESPECT Dario Bonetti! |
|
|
|
Apr 4 2010, 10:01 PM
|
|
|
PROSPORT:
"Unul dintre cele mai respectate și accesate site-uri de profil, goal.com, a comis o gafă impardonabilă. Relatând despre schimbările de la nivelul băncii tehnice a Rapidului, jurnaliștii de la goal.com au comis o greșeală pe cât de gravă pe atât de ofensatoare la adresa clubului giuleștean. Colegii de la prestigiosul site englez au notat că Ioan Andone este noul antrenor al Rapidului, club supranumit și "Ciorile Vopsite". Pe lângă porecla jignitoare dată formației din Giulești, supărător este faptul că omologii noștri din Anglia nici măcar nu au încercat să-și repare eroarea, materialul fiind publicat pe data de 02.04.2010." -------------------- Suporterii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor
|
|
|
|
Apr 4 2010, 11:09 PM
|
|
|
Ba intre timp a fost corectata, din pacate... Acum formularea este: "The Granata club, who are the three-times champions of Romania, have..." - initial era: "The Ciorile Vopsite, who are the three-times champions of Romania, have..."
Articolul AICI. -------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
Apr 5 2010, 09:44 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,428 Joined: 10-May 05 From: București / PCH Member No.: 1,440 |
-------------------- NU poti sa emiti pretentii de CL cand esti condus de mizeriile Fecali, Borcea si Badea si cu specimenele: Scarlatache, Moti, Margaritescu, Homei, Curca...
RESPECT Dario Bonetti! |
|
|
|
Apr 7 2010, 06:25 PM
|
|
|
Urinea - Medias 1-1
Astra - Vaslui 0-0 doua rezultate bune pentru noi ...de urmarit si ce fac bragardiristii si spurcatii ... -------------------- Sa curga sange neincetat, Sa curga sange de stelist spurcat !!!
|
|
|
|
Apr 7 2010, 07:22 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 41 Joined: 30-October 08 From: Bucuresti Member No.: 18,741 |
Timisoara-International 0-0
Sa moara Iancu de ciuda ca nici cu puncte luate cu japca nu poate lua titlu.Pana acum o etapa extraordinara pentru noi sa speram ca o sa si-o ia si steaua si cfr This post has been edited by Cai Lun: Apr 8 2010, 09:47 AM -------------------- La Dinamo viata-i dura/Unii beau si altii fura.
|
|
|
|
Apr 16 2010, 10:46 AM
|
|
|
ANALIZĂ | Prea multe coincidențe în meciurile arbitrate de Tudor
Ecuația al cărei rezultat a fost calificarea CFR-ului în finala Cupei României are o constantă: arbitrul Alexandru Tudor În cele ce urmează, ProSport nu are de gând să arate cu degetul, ci doar să consemneze faptele. Unele care, așa cum o spune și titlul articolului, conduc către prea multe coincidențe. Toate în defavoarea lui Tudor. Faptul nr. 1: Craiova - CFR 0-1 (sferturi) Mai întai, sferturile Cupei: Craiova - CFR 0-1. La acea vreme s-au scris și s-au declarat multe despre prestația centralului. Alexandru Tudor a anulat eronat golul lui Florin Costea, semnalizând ofsaid pe propria răspundere, deși asistentul de pe acea parte nu văzuse niciun fel de infracțiune. Mai mult decât atât, reușita decisivă a oaspeților, autor Dubarbier (24), a venit în urma unei poziții mult mai clare de ofsaid la Traore. Deși la faza lui Costea s-a autopronunțat, dictând poziție afară din joc, la golul CFR-ului nu s-a mai întâmplat nimic, chiar dacă reluările au arătat clar ca se impunea dictarea ofsaidului. CFR Cluj este o echipă hidoasă, este un fel de Victoria București. A fost o execuție în direct. Mi s-a spus de dimineață că tușierii sunt ai Clujului și nu am crezut Adrian Mititelu, patron Craiova Faptul nr. 2 : CFR - Dinamo 2-1 (semifinale - retur) La 1-0 pentru gazde, Andrei Cristea cade în careu, iar Tudor îi arată "galben" pentru simulare, deși Alcantara l-a faultat clar pe Cristea, punându-i efectiv piedică. Era minutul 60, scorul de 1-0 pentru CFR și cu Dinamo în superioritate numerică. Dincolo de discuția despre incapacitatea roș-albilor de a gestiona avantajul de efectiv, rămâne greșeala lui Alexandru Tudor în contextul expus mai sus. Tudor este un bufon, este labil psihic. Nu se poate să ne refuze un penalty la modul în care el a făcut-o Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo Coincidența nr. 1: Delegările După scandalul din sferturi, când i-a exasperat pe olteni, Alexandru Tudor este delegat la meciul decisiv din semifinale, după 1-1 în "Ștefan cel Mare" cu Dinamo. E drept, nimănui nu i s-a părut ciudată această delegare, dar reacția e firească având în vedere că, de la episodul din Cupă, Craiova a tot reclamat erori de arbitraj. Faptul că Tudor a fost la centru la CFR - Dinamo a căpătat sens abia după meci. Coincidența nr.2: Eliminările Cu Craiova: În ambele meciuri, CFR a avut oameni eliminați. La Craiova a fost vorba despre Traore (la 0-1), iar miercuri seara, de Edimar (la 0-0). Asta poate induce ideea unui arbitraj echidistant din partea lui Tudor. Numai că un ochi experimentat poate observa dincolo de cifrele statisticii. ProSport a discutat cu mai mulți specialiști în arbitraj și a ajuns la concluzia că eliminările sunt importante într-un anumit context. Cea a lui Traore a venit la 1-0 pentru CFR, un scor pe care o echipă "italienească" oricum voia să-l păstreze și în efectiv complet. Numai că, la același scor, dar și cu o echipă a Craiovei mult mai prezentă în atac, Tudor a refuzat să-i acorde al doilea "galben" lui Dubarbier, deși se impunea foarte clar acest lucru, conform reluărilor TV. Cu Dinamo: Miercuri seara, Tudor l-a eliminat fără drept de apel și corect pe Edimar (46), după o intrare criminală a acestuia la Kone. Ce trebuie reținut: dacă nu l-ar fi eliminat, gestul ar fi fost mult prea evident pentru a nu fi discutat public. Apoi, revenind la părerile specialiștilor contactați de ProSport, eliminarea a venit pe fondul unui joc foarte bun al Clujului, dar neașteptat de slab al "câinilor". Consecința? CFR s-a dovedit mai bună chiar și în nouă jucători de câmp, marcând de două ori. Coincidența nr. 3: forma CFR-ului Și în toamnă, la acel 0-1 de la Craiova, și acum, CFR Cluj traversa o perioadă extrem de bună ca joc. Astfel că discuțiile despre arbitraj pot părea derizorii. Și, totuși, nu e chiar așa. O spune unul dintre oamenii vechi în arbitrajul românesc, evident sub protecția anonimatului: "Și în campionatele mari, Juventus, de pildă, nu poate câștiga toate meciurile la rând, nu are cum. Dar aici intră în peisaj conducerea. Pe fondul unui joc bun al echipei, nu strică niciodată un arbitraj de-al casei. Așa, ai un amalgam imposibil de combătut: ai jucat bine, iar greșelile de arbitraj în favoarea ta pălesc atunci când vii cu cifre care îți dovedesc superioritatea pe teren". Sesizați vreo asemănare cu tot ce s-a scris în rândurile de mai sus? -------------------- NU poti sa emiti pretentii de CL cand esti condus de mizeriile Fecali, Borcea si Badea si cu specimenele: Scarlatache, Moti, Margaritescu, Homei, Curca...
RESPECT Dario Bonetti! |
|
|
|
May 15 2010, 07:58 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 3,097 Joined: 6-November 05 From: Buzau Member No.: 2,343 |
Campionatul 2009-2010 si-a desemnat invingatoarea. In urma cu cateva minute, CFR CLUJ si-a asigurat victoria finala invingand cu 2-1. Si uite cum o echipa straineza ca lot in proportie de 90%, cu patron de nationalitate maghiara si antrenor italian, ingenuncheaza inca o data capitala. Pe aceasta cale ii felicit iar noua nu ne mai ramane decat gustul amar al gafei monumentale a lui dolha. Chiar asa...de ce ne-a blestemat DUMNEZEU cu tine?
This post has been edited by marcher: May 15 2010, 07:59 PM -------------------- VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT
|
|
|
|
May 15 2010, 10:00 PM
|
|
|
Intreaba clanul.
-------------------- Dinamo e No. 1!
|
|
|
|
May 16 2010, 02:04 AM
|
|
|
Group: Membri Posts: 1,059 Joined: 10-August 04 From: Dinamomania Member No.: 583 |
Am pierdut prea multe puncte in sezonul asta ca sa dam vina pe o greseala a unui jucator.
Si Moti si-a dat autogol cu Astra in acel 1-1...tot 2 puncte pierdute...dar nici Moti nu poate fi invinuit. Pentru 1-1 de acasa cu Ceahlaul pe cine mai dam vina ? Dar pentru 0-1 cu Otelul cine sunt vinovati ? Am fost prea slabi sezonul asta ca sa vorbim de titlu pierdut...noi n-am pus piciorul pe podium nici macar o etapa. -------------------- Dinamo, copilul, sotia. Asta e ordinea, nu mai intrebati altceva despre ea.
|
|
|
|
May 16 2010, 07:16 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 3,097 Joined: 6-November 05 From: Buzau Member No.: 2,343 |
Niciuna nu se compara cu cea facuta de dolha. Interventia lui nu are nici o logica...pentru ce trebuia sa incerce a prinde o minge, la 3 metri de sol, care se indrepta out, la scor favorabil echipei sale? Ori e un portar idiot ori un vanzator notoriu. Sa fiu sincer, eu il suspectez de ambele.
-------------------- VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT
|
|
|
|
May 19 2010, 04:53 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 2,868 Joined: 30-July 06 From: Retardia Member No.: 6,691 |
Pt. derby ne vedem la Buzau. Nu cu Gloria, cu Steaua.
-------------------- *** Zambeste, maine poate fi mai rau ! *** |
|
|
|
Aug 22 2010, 02:17 PM
|
|
|
Group: Membri Posts: 35 Joined: 3-February 10 From: Ploiesti Member No.: 20,972 |
Deci cu spurkii jucam tot in ghena,sau cum zic marile valori ale fotbalului spurcat " templul taranului obosit"
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 07:31 AM |
|
|